Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάρτιο του 2020


Οι ερωτικές επανασυνδέσεις που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, δοκιμάζουν τις αντοχές τους το μήνα αυτό. Μπορεί να αναθερμάνθηκαν σχέσεις του παρελθόντος αλλά προς το παρόν υπάρχει αρκετή επιφυλακτικότητα στο κατά πόσο κάποιες αξίζουν για να επενδυθούν συναισθηματικά, ακόμα και από κάποιους που κατάφεραν να κάνουν αυτή τους την προσδοκία πραγματικότητα.

Αυτό θα συνεχιστεί εντονότερα το μήνα που τρέχει. Οι ερωτικές σχέσεις που προήλθαν από τη μετατροπή μιας φιλίας από τα παλιά σε ένα μεγάλο έρωτα στο τώρα, θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να διατηρηθούν και να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Αν όμως κι εσείς επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση, ο Μάρτιος σίγουρα θα σας δώσει την ευκαιρία που ζητάτε, βάζοντας καλύτερες προϋποθέσεις, αφού η σκέψη γίνεται πιο λογική και δεν θα παραβάλλονται σ αυτή, συναισθηματικές υπερχειλίσεις.

Δε σημαίνει όμως, ότι θα λείψουν οι εντάσεις, η προβολέςεγωισμού και η έκφραση με πάθος ή εμμονή, κάποιων που θα προσπαθήσουν “άκομψα” στο να προσεγγίσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Έτσι λοιπόν αν είσαι:

Κριός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, μετριάστε τον τρόπο που θα του δείξετε τα συναισθήματά σας. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως να τον δείτε να εκνευρίζεται όχι από σας αλλά από την καθημερινότητά του. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, και οι δύο ίσως να είστε νευρικοί ο ένας με τον άλλο. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, επανεξετάζει τις σχέσεις του, βρείτε την ευκαιρία θα τον κερδίσεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείτε τώρα να του δώσετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, με έξυπνο λόγο και τακτική θα του κερδίσετε εκ νέου το ενδιαφέρον. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δείξτε του αρχικά ένα φιλικό προφίλ. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα σας πάρει χρόνο να τον ξεκλειδώσετε.  Ο Τοξότης ίσως να σας ζητήσει παραπάνω πράγματα από όσα δικαιούται. Με τον Αιγόκερω ναι θέλει να ξανά βιώσει αισθήματα από τα παλιά. Με τον Υδροχόο, δείξτε του λιγότερη κτητικότητα. Και τέλος με τον Ιχθύ, τονώστε στο λόγο σας τα ρομαντικά σας στοιχεία.

Ταύρος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι αρκετά καλή, αρκεί να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, μόνο εσύ μπορείς να τον κάνεις να αισθανθεί σιγουριά. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δείξε του το ενδιαφέρον σου με τρόπους που θα έχουν σεξουαλικά μηνύματα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, άστον να ηρεμήσει στην αρχή του μήνα θυμίζοντάς του την παρουσία σου τακτικά . Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, άλλαξε εξωτερική εμφάνιση να τον εντυπωσιάσεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι είναι ο καιρός που παραμυθιάζεται εύκολα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, επανασύνδεση γίνεται αλλά θα προκύψουν σύντομα θέματα απιστίας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα κουραστείς να του γυρίσεις τα μυαλά. Ο Τοξότης δε θα σε καλύψει όπως θα ήθελες. Με τον Αιγόκερω ναι τώρα μπορεί να το πάτε από την αρχή. Με τον Υδροχόο, μην του κάνεις κριτική, φέρσου φιλικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, ίσως θελήσει να του αποδείξεις, ότι έχεις πραγματικά αλλάξει.

Δίδυμος,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό και οι δύο ίσως να είστε νευρικοί ο ένας με τον άλλο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, αυτό το μήνα είναι αρκετά καλή, αρκεί να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δείξτου εσύ πρώτος καλή θέληση να μετριάσετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, η ευχάριστη και έξυπνη συμπεριφορά σου θα τον κάνει να το σκεφτεί εκ νέου.  Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, εξομολογήσου την αξία που έχει η παρουσία του για σένα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μετά τις δεκαπέντε του μήνα επιχείρησέ το. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπόσχεται και να φανεί μετά ανακόλουθος σε σένα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, άλλαξε την τακτική που τον αντιμετώπιζες. Ο Τοξότης θα θέλει εγγυήσεις και ταξίματα. Παίξ ‘το φιλικά. Με τον Αιγόκερω ζήτησε τη βοήθεια ενός κοινού γνωστού σας να σας φέρει σε επαφή. Με τον Υδροχόο, χρειάζεται να του δείξεις θαυμασμό και όχι νευρικότητα. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι θα σου δώσει την ευκαιρία που ζητάς, αρκεί να του το ζητήσεις.

Καρκίνος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό επανεξετάζει τις σχέσεις του, βρες την ευκαιρία θα τον κερδίσεις. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, άστον να ηρεμήσει στην αρχή του μήνα θυμίζοντάς του την παρουσία σου τακτικά. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι στο φλερτ αλλά μην περιμένεις πριν τα μέσα του μήνα αποτέλεσμα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο τολμηρά, από όσο περιμένεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου φερθεί με αλαζονεία, γιατί ψάχνει λάθος την επιβεβαίωση. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σίγουρα αν του θυμίσεις ότι τον χρειάζεσαι θα τον έχεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, επανασύνδεση αλλά μόνο υπό όρους. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ίσως τώρα πραγματικά να φουντώσει εκ νέου το πάθος. Ο Τοξότης, ναι θα γίνει αρκεί να του βάλεις όρια. Αιγόκερω προσπάθησε να του διαθέτεις πτυχές του εαυτού σου που δε γνωρίζει. Με τον Υδροχόο, μπορεί να βρίσκεται σε άλλη σχέση και να σου το κρύψει. Και τέλος με τον Ιχθύ, πάντα θα σου δίνει την ευκαιρία που ζητάς αλλά τώρα να του δώσεις λίγο χρόνο.

Λέοντας, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να ανεχτείς τη νευρικότητα που θα έχει αυτό το διάστημα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, πιθανόν να χρειαστεί να του δώσεις κάποιες εξηγήσεις. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, πλησίασέ τον μετά τα μέσα του μήνα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα απογοητευτείς, δε ξέρει τι θέλει το διάστημα αυτό. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου θέσει τους όρους του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μπορεί η συμπεριφορά σου να τον εντυπωσιάσει. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μία επανασύνδεση την εποχή αυτή, αν γίνει θα γίνει υπό όρους που δε θα αντέξεις. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, πρέπει να τον βγάλεις από ότι τον απασχολεί. Ο Τοξότης, εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, θεώρησε ότι δε θα έχει διάρκεια. Με τον Αιγόκερω μπορεί να επανασυνδεθείτε, θα τεθούν όμως θέματα δικής σου συμπεριφοράς. Θέλει να σε θαυμάζει και να τον θαυμάζεις. Με τον Υδροχόο, δε σημαίνει ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του. Και τέλος με τον Ιχθύ, άσε να φύγει και αυτός ο μήνας.

Παρθένος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αλλά θα σε κουράσει σύντομα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, αλλαγές στη ζωή του θα τον κάνουν άστατο απέναντί σου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσετε καλύτερα αλλά όχι επανασύνδεση τώρα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, δείξτου ότι μπορείς να είσαι σταθερός συναισθηματικά. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, γίνε απέναντί του πιο εξωστρεφής και πάρε την πρωτοβουλία. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μπορεί να αναζωπυρωθεί το παλιό πάθος. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα κοιτάει πάντα έξω από το παράθυρο της σχέσης. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ανακινήσεις τα αισθήματά του. Ο Τοξότης, η επανασύνδεση θα είναι εφήμερη. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα αρχή μαζί του μετά τις δέκα του μήνα. Με τον Υδροχόο, ίσως να το κάνεις στο τελευταίο δεκαήμερο. Θα έχει καταθλιπτικές φάσεις.  Και τέλος με τον Ιχθύ, δείξτου ότι νιώθεις ακόμα αισθήματα μέσα σου.

Ζυγός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, μια επανασύνδεση θα γίνει από μία τυχαία συνάντηση μαζί του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ερωτικά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί ούτε σε σένα ούτε σε κάποιον άλλο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, χρειάζεται η συγκατάβασή σου σε ότι περνάει. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θέματα τρίτων φίλων και συγγενών θα μπουν στη μέση. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, χάνεις το χρόνο σου εάν πιστεύεις ότι θα αλλάξει στάση. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, υπάρχουν προοπτικές στο τέλος του μήνα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε προς το παρόν φιλικά. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μπορείς με κάτι ιδιαίτερο να του τραβήξεις το ενδιαφέρον. Ο Τοξότης, και να τα ξανά βρείτε δε θα σου δώσει τη σταθερότητα που ζητάς. Με τον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει σε επαφή ένας δικός του άνθρωπος. Με τον Υδροχόο, θα τεθούν θέματα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Και τέλος με τον Ιχθύ, απέφυγέ το αυτό το μήνα.

Σκορπιός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, δε θα σου δώσει πολλά περιθώρια αυτό το μήνα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ένα σημάδι, ένα αντικείμενο από τα παλιά, ίσως να του κάψει τις αντιστάσεις. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, και να τα βρείτε θα είναι πρόσκαιρο. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα θυμάται πάντα τι τον πλήγωσε και θα σε κουράσει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, πάρε την πρωτοβουλία χωρίς να περιμένεις να το κάνει αυτός. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μία συνάντηση σε φιλικό επίπεδο θα σπάσει τον πάγο. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, φέρσου απέναντί του ανατρεπτικά και με τρόπους που δεν πιστεύει ότι είσαι ικανός. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι αλλά το παρελθόν θα επανέρχεται. Ο Τοξότης, ίσως τελικά να τα καταφέρεις στο τέλος του μήνα. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις ξανά μια σχέση το διάστημα αυτό. Με τον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία σου στις πρώτες μέρες του μήνα. Και τέλος με τον Ιχθύ, δε θα δυσκολευτείς να κάμψεις τις άμυνές του.

Τοξότης, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό μάλλον υπάρχει μετά το τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, Ίσως να σε κουράσει η επιμονή του στα ίδια και τα ίδια. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, τώρα θα μπορέσεις να το ξεκινήσεις. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  στείλε του το μήνυμα και δώστου το χρόνο του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, καταπολέμησε τη νευρικότητά σου και επικοινώνησε στις αρχές του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα σου θέσει θέματα εμπιστοσύνης. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ναι, υπό προϋποθέσεις. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μπορεί να βρίσκεται σε μια άλλη σχέση. Ο Τοξότης βρίσκεται στη φάση να κάνει μια γενικότερη επανεκκίνηση στη ζωή του, φρόντισε να είσαι μέσα σ αυτή. Με τον Αιγόκερω, δείξτου ότι σε ενδιαφέρουν τα “θέλω” του. Με τον Υδροχόο, μόνο σε φιλικό επίπεδο θα τα βρείτε το μήνα αυτό. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι αρκεί να τον πλησιάσεις με ευαισθησία.

Αιγόκερως,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό  είναι καλή εάν αυτό γίνει μετά το πρώτο δεκαήμερο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, κάντου την πρόταση πιο επίσημη. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ίσως να δυσκολευτείς να τον κάνεις να σε ακούσει. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, τώρα θα έχεις την ευκαιρία που ζητάς. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, πάρε την πρωτοβουλία χωρίς να περιμένεις να το κάνει αυτός. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, πρέπει να επιδιώξεις επαφή ή επικοινωνία το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, θέματα οικογενειακά θα τον απασχολούν το διάστημα αυτό. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, με ένα εντυπωσιακό δώρο θα τον δελεάσεις. Ο Τοξότης ίσως χρειαστεί να κατευνάσεις τη νευρικότητα που θα τον διέπει. Με τον Αιγόκερω, μάλλον καλύτερα να το αφήσεις για το τέλος του μήνα.  Με τον Υδροχόο, θα χρειαστούν καθαρές κουβέντες. Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορείς να του παραβιάσεις το συναισθηματικό του κόσμο.

Υδροχόος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό θα γίνει μόνο εάν είσαι σίγουρος ότι θα τηρήσεις τις υποσχέσεις του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως να τα καταφέρεις προς το τέλος του μήνα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μάλλον προς το παρόν δεν είναι καλή ιδέα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ίσως θελήσει κάτι πιο επίσημο κοινωνικά από σένα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα δυσκολευτείς να επικοινωνήσεις για να τα πείτε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι αλλά κάτω από προϋποθέσεις και όρους που δε θα αντέξεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, είτε εσύ, είτε εκείνος θα κοιτάξει σύντομα έξω από το παράθυρο της σχέσης. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Ο Τοξότης θα σου ζητήσει πράγματα που δεν πρόκειται να σου δώσει ποτέ. Με τον Αιγόκερω, τόνισε την αίσθηση της εμπιστοσύνης που πρέπει να σου έχει. Με τον Υδροχόο, ξεκίνησέ το φιλικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, πλησίασέ τον κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του.

Ιχθύς, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, και να τα βρείτε δε θα σε καλύψει συναισθηματικά. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ναι υπό προϋποθέσεις. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, με αυτά που τραβάει σίγουρα θα νοσταλγήσει την καρδιά σου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, όλα θα λυθούν μεταξύ σας με ένα καλό σεξ. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, αν του το ζητήσεις, πλησίασέ τον μετά τις πέντε του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ίσως να του πεις ότι το βλέπεις πιο επίσημο. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μπορεί να βρίσκεται ήδη σε σχέση. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, Έχεις το κλειδάκι να του ανοίξεις την καρδιά.  Ο Τοξότης, είναι καλός μόνο για φίλος. Με τον Αιγόκερω, ξέρεις να ανακινήσεις τις χορδές της καρδιάς του. Με τον Υδροχόο, ναι μπορείς να τον κάνεις να σε θέλει, αρκεί να του δείξεις σταθερότητα που του λείπει. Και τέλος με τον Ιχθύ, ίσως να τον δεις πιο αυταρχικό απέναντί σου.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Απρίλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά με ανάμεικτα συναισθήματα. Η απομόνωση και οι περιορισμοί, μας έχου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u