Το ζώδιο του μήνα: Ιχθύς


Χρόνια πολλά φίλε/η Ιχθύ! Αυτό το γενέθλιο έτος σου εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή. Ενώ οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα είναι ικανές να σου αλλάξουν τη ζωή. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις από αυτό το γενέθλιο έτος σου.

Στον αισθηματικό τομέα αυτό το χρόνο επιλέγεις να προσεγγίζεις πρόσωπα και καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Δε σου αρέσει να γίνεσαι ευάλωτος/η και σου είναι πολύ πιο εύκολο να πεις “όχι” στους ανθρώπους που δεν κάνουν για σένα. Όταν ο Ποσειδώνας γυρίσει ανάδρομος τον Ιούνιο θα αρχίσεις πιο ενεργά να αναζητάς ποια είναι τα πραγματικά σου “θέλω” και τι είναι καλύτερο για σένα. Πρόκειται να επωφεληθείς σημαντικά από αυτή τη διαδικασία, καθώς θα σε “μεταλλάξει” και θα αποκτήσεις χαρακτηριστικά που σου έλειπαν. Αυτό το χρόνο γίνεσαι πιο “σκληρός/ή”, πιο “ανθεκτικός/ή” απέναντι στην τοξικότητα των ανθρώπων και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα σε ωφελήσει πολύ φέτος.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα περάσετε διαστήματα αποστασιοποίησης με το ταίρι σου. Αυτό ενδέχεται να ανοίξει πόρτες σε πειρασμούς και ενεργοποιεί τη ζωηρή φαντασία σου, η οποία σε προτρέπει να “ρίξεις” ανθρώπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες θεωρείς απρόσιτους. Αυτό το χρόνο έχεις την τάση να έλκεσαι από ανθρώπους που είναι “απαγορευτικοί” και μέσα σε άβολες ή επίσης “απαγορευτικές” συνθήκες. Πρέπει να γνωρίζεις όμως αυτό: εάν αποφασίσεις να φύγεις από την παρούσα σχέση σου και να ακολουθήσεις τα ένστικτά σου, η ερωτική σου ζωή από εκεί και πέρα πρόκειται να γίνει πολύ περίπλοκη, κάτι που δε θα σε κάνει ευτυχισμένο/ή. Πολύ σύντομα η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια θα επιστρέψει πριν ολοκληρωθεί το 2020. Γι’ αυτό πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά τι είναι αυτό που θέλεις και αν φυσικά είσαι έτοιμος/η για ένα τόσο μεγάλο βήμα, με τόσο αβέβαια αποτελέσματα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η παραμένεις ελεύθερος/η και ισχυρός/ή, εκτός κι αν βρεθεί κάτι συναρπαστικό που θα τραβήξει την προσοχή σου. Κοντά στα γενέθλιά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τα πρόσωπα που παρουσιάζονται, γιατί είναι πιθανό να είναι εντελώς διαφορετικοί/ές από αυτό που λένε. Γενικά, αυτό το χρόνο φαίνεται πως τα πηγαίνεις καλύτερα με τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς μοιράζεσαι κοινές ιδέες και θέλετε τα ίδια πράγματα. Προς το τέλος του 2020, θα στρέψεις την προσοχή σε άλλους τομείς της ζωής σου. Θέτεις στόχους και αναζητάς τα βαθύτερα “θέλω” σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς σχεδιάζεις το 2021.

Στον επαγγελματικό τομέα σε κρατούν πίσω οι βαθύτερες αμφιβολίες σου. Πρέπει να πάψεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου, γιατί αυτό το χρόνο σε περιμένουν εξαιρετικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία. Υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον σου που καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να σε κάνουν να καταλάβεις την αξία σου, αλλά και τις πιθανότητες που έχεις αυτό το χρόνο να πετύχεις τους πιο τρελούς σου στόχους. Αν δε διστάσεις να πάρεις “ρίσκα” και ακούσεις το περιβάλλον σου που προσπαθεί να σε αφυπνίσει, τότε η ανταμοιβή σου αυτό το χρόνο θα είναι ασύλληπτες. Τα επαγγελματικά ζητήματα ενεργοποιούνται κυρίως το τελευταίο τρίμηνο του 2020, έως τότε όμως θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες να “χτίσεις” σταδιακά και με προσοχή την επαγγελματική σου καταξίωση.

Στον οικονομικό τομέα είσαι πολύ προσεκτικός/ή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί στο παρελθόν να σπαταλούσες χρήματα μόνο και μόνο για να νιώσεις καλύτερα, όμως αυτό το χρόνο υιοθετείς πιο υγιείς συνήθειες σ’ ό, τι αφορά τα οικονομικά. Τα χρήματα που εξοικονομείς αλλάζοντας απλώς νοοτροπία και συνήθειες, μπορούν να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος των χρεών που ενδεχομένως δημιουργήσεις τον περασμένο χρόνο. Επωφελήσου  από το πνεύμα “οικονομίας” που σ’ έχει καταλάβει και δημιούργησε ένα “μαξιλαράκι” ασφαλείας για τις δύσκολες περιόδους.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Η δημιουργική σου πλευρά κυριαρχεί στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη, αν η δουλειά σου δεν είναι ιδιαίτερα δημιουργική, ενδέχεται να θελήσεις να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου μέσα από κάποιο χόμπι.

3 Μαρτίου: Είναι μία εξαιρετική στιγμή για να εκφραστείς με κάθε μέσο. Στην εργασία σου υπάρχει εύνοια στην ομαδική δουλειά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Ενδέχεται αυτό το μήνα να αισθανθείς ανασφαλής και ανήσυχος/η, ιδιαίτερα σ’ ό, τι αφορά τους φίλους και την οικογένειά σου. Αυτή η ανασφάλεια που σου δημιουργείται για τις στενές σχέσεις σου, μπορεί να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σου που δε συνδέονται.

10 Απριλίου: Αυτό το διάστημα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η. Είναι μία καλή στιγμή να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά.

ΜΑΪΟΣ 2020

Είναι πιθανό η βιασύνη να σε οδηγήσει στη λήψη κακών αποφάσεων αυτό το μήνα. Δουλεύεις πολύ σκληρά και μπορείς να πετύχεις μεγάλες “νίκες”, αρκεί να μη βιάζεσαι. Ο θετικό είναι πως τα αποθέματα ενέργειάς σου είναι τεράστια και τίποτα δε σε σταματά.

28 Μαΐου: Η ικανότητά σου να παίρνεις καλές μακροπρόθεσμες αποφάσεις είναι αρκετά υψηλή αυτό το διάστημα. Επίσης, σήμερα είναι αρκετά ανεπτυγμένη και η διαίσθησή σου!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Αντιλαμβάνεσαι λάθος ορισμένα πράγματα αυτό το μήνα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές απογοητεύσεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να ανακάμψεις, όμως πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις υποδεχθείς.

21 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σε κάνει προκαλεί μεγάλες συναισθηματικές διακυμάνσεις που σε κάνουν να πιστεύεις πως κάτι δεν πάει καλά με σένα. Δεν είναι έτσι και μέχρι το τέλος του μήνα θα αποκατασταθεί η συναισθηματική σου σταθερότητα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Αν είσαι αδέσμευτος/η ενδέχεται να βρεις τον έρωτα στα πιο περίεργα μέρα, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να επικεντρωθείς στον αισθηματικό σου τομέα.

8 Ιουλίου: Κοντά σε αυτή την ημερομηνία, θα δεχτείτε τη φροντίδα και τη στοργή του συντρόφου σας, κάτι που θα αναζωπυρώσει το πάθος σας, ενώ αν ανήκεις στα…ελεύθερα πουλιά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι νέο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Το καλοκαίρι εξελίσσεται με δύσκολες επικοινωνίες τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με μαεστρία για να έχεις ένα γαλήνιο μήνα. Προς το τέλος του Αυγούστου, ειδικά, φαίνεται ότι τα καταφέρνεις ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αφού επιστρέφουν στη ζωή σου αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί.

30 Αυγούστου: Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθείς με τις φιλίες σας, με όλες τις έννοιες. Είτε μιλάμε για ήδη υπάρχοντες φίλους, είτε για άτομα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σου, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτή την ημερομηνία.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σε καλεί να κλείσεις εκκρεμότητες και να ολοκληρώσεις ζητήματα που είχες ανοίξει από την αρχή της χρονιάς. Είναι ώρα να ανασκουμπωθείς και να κινητοποιήσεις τον εαυτό σου ώστε να αρχίσουν να συμβαίνουν επιτέλους πράγματα.

12 Σεπτεμβρίου: Η κατάσταση στα εργασιακά ζητήματα είναι κάπως τεταμένη αφού βρίσκεσαι υπό ασφυκτική παρακολούθηση, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε σφάλματα, τα οποία θα γίνουν αντιληπτά και από τους άλλους. Προς το τέλος του μήνα, όμως, τα πράγματα χαλαρώνουν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Μπορεί οι περισσότεροι να ονειρεύονται ταξίδια και διακοπές το καλοκαίρι σε κάποια παραλία, όμως για σένα ο Οκτώβριος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής που θα σε ανανεώσει και θα ανοίξει τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, μέσα από αυτό θα μπορέσεις να διαχειριστείς και το άγχος που έχεις συσσωρεύσει όλη τη χρονιά.

 3 Οκτωβρίου: Όπου και να κανονίσεις να πας, φρόντισε να έχεις οργανώσει το ταξίδι σου καλά, ώστε να αποφύγεις περιττές ταλαιπωρίες (ιδανικό διάστημα για να ταξιδέψεις είναι το α’ εξάμηνο Οκτωβρίου)

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Μήνας καριέρας ο Νοέμβριος, καθώς θα σου επιτρέψει να κάνεις κινήσεις…ματ στη δουλειά σου, οι οποίες μακροπρόθεσμα θα αποφέρουν σημαντικούς καρπούς. Μη φοβηθείς τις αλλαγές αλλά βεβαιώσου ότι έχεις εξετάσει εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσεις.

30 Νοεμβρίου: Αν ήθελες να κάνεις μια συνολική αποτίμηση του χρόνου που πέρασε και να αρχίσεις να οργανώνεις το μέλλον, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό. Κάνε μια ενδοσκόπηση παράλληλα και θα δεις ότι θα ξεκαθαρίσουν ιδιαίτερα τα πράγματα για σένα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Ο Δεκέμβριος έρχεται σαν σίφουνας να σε παρασύρει σε αλλαγές και ανανεώσεις, κι εσύ ακολουθείς μετά χαράς, πετώντας από πάνω σου ό, τι σε πλήγωσε ή έστω δε σου έκανε καλό. Είναι ένας ευνοϊκός μήνας, τόσο για τα εργασιακά, όσο και για τα αισθηματικά, αρκεί να τον αξιοποιήσεις σωστά.

1 Δεκεμβρίου: Μπορεί κάποιο δικό σου πρόσωπο να σε απογοητεύσει αλλά είναι σημαντικό να επιδείξεις ανωτερότητα και να αποφύγεις να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Προσοχή, γιατί ό,τι λέγεται δε ξελέγεται και η ζημιά μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Το νέο έτος μπαίνει με κάποια σχετικά ζόρια αφού θα νιώθεις ότι η τύχη σου σε έχει εγκαταλείψει. Αυτό, βέβαια, είναι περισσότερο μια δική σου πεποίθηση, την οποία καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη, ώστε να ασχοληθείς με τα πραγματικά σημαντικά θέματα που ζητούν τη φροντίδα σου.

16 Ιανουαρίου: Μπορεί οι άνθρωποι γύρω σου να μην το καταλαβαίνουν, μπορεί να το κρύβεις καλά, αλλά το άγχος σου μερικές φορές σε παραλύει. Τα μέσα του μήνα είναι η καλύτερη δυνατή περίοδος για να ψάξεις τρόπους να το διαχειρίζεσαι αποτελεσματικότερα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Ρομαντικός μήνας, είτε ανήκεις στο club των δεσμευμένων, είτε όχι, αφού φαίνεται ότι πυροδοτείται μέσα σου ένα απαράμιλλο θάρρος και διεκδικείς όλα αυτά που δίσταζες να διεκδικήσεις στο παρελθόν. Μην ξεχνάς ότι ο τολμών νικά.

14 Φεβρουαρίου: Το φλερτ και η αύρα της σημερινής ημέρας δε θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο/η και μάλιστα φαίνεται ότι θα αναλάβεις ιδιαίτερα ενεργό ρόλο σήμερα. Μην απογοητευτείς αν το timing δεν είναι καλό, αφού σήμερα μπαίνουν βάσεις για το μέλλον.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε εντάσεις ,διαφωνίες και μετακινήσ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u