Κατερίνα Γιατζόγλου

Κατερίνα Γιατζόγλου


Γεννημένη για το αναπάντεχο

Η Κατερίνα είναι μια από τις πιο δυναμικές και πετυχημένες γυναίκες στο χώρο των media  και μια από τις πιο προβεβλημένες γυναίκες – τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα βιβλία που γράφει τα τελευταία χρόνια.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ως εκπρόσωπος του ζωδίου του Υδροχόου, η Κατερίνα είναι μια ανεξάρτητη, ασυμβίβαστη  και πολύ έξυπνη γυναίκα που βλέπει πάντα μπροστά. Η όψη συνόδου που έχει ο Ήλιος με τον Ερμή της δίνει πρωτοποριακή σκέψη την οποία εκφράζει ελεύθερα, χωρίς να μασάει τα λόγια της. Η Κατερίνα είναι γεννημένη για το αναπάντεχο.

Η Σελήνη της, στο ζώδιο της Αφροδίτης στον Ταύρο, της δίνει σιγουριά, σταθερότητα, σωματική και ψυχική δύναμη με την οποία καταφέρνει και ξεπερνά τις καταστάσεις της ζωής της,  να κρατά και να χαίρεται ότι καλό έχει. Επίσης, ως κυβερνήτης του 5ου Ηλιακού της οίκου, την κάνει ιδιαίτερα δημιουργική, γι’ αυτό και  δεν είναι καθόλου τυχαίο πως με ότι και αν καταπιαστεί το θεωρεί παιδί της.

Ο Ωροσκόπος της στον Τοξότη την κάνει τίμια, δίκαιη, την ωθεί να μαθαίνει μέσα από εμπειρίες, τις οποίες, δεν διστάζει να μοιράζεται απλόχερα μέσα από τα κείμενα και τα βιβλία της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα η οποία λατρεύει τα ταξίδια μέσα από τα οποία γεμίζει γνώση και εμπειρίες.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ωροσκόπο της,  ενισχύουν το ανήσυχο πνεύμα της και την κάνουν ιδιαίτερα δοτική με όσους αγαπά και εμπιστεύεται.

Η όψη συνόδου που σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο τον Άρη και την Δήμητρα, την κάνουν ιδιαίτερα εργατική, αυστηρή , πειθαρχημένη, και μετρημένη,  παράλληλα όμως την προικίζουν με την δύναμη, την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεται για να εκπληρώνει τους στόχους της. Και όπως μας λέει αυτή η όψη, η επιτυχία της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό την κάνει ασυμβίβαστη, γι’ αυτό και πολλές φορές δυσκολεύεται να  συμβιβαστεί με την πεζή καθημερινότητα.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα της δίνει την δυνατότητα να δίνει σχήμα και μορφή στα όνειρα και τις σκέψεις της.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα την βοηθά  να μεταμορφώνεται και να αναγεννιέται από τις στάχτες της κάθε φορά πιο δυνατή, και να  μετουσιώνει την ένταση και το πάθος δημιουργικά. Από την άλλη πλευρά, την κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και ελκυστική, με έντονο μαγνητισμό τον οποίο ασκεί στους άλλους γύρω της χωρίς να το επιδιώκει.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με την Σελήνη της δίνει γρήγορα αντανακλαστικά, την κάνει τολμηρή και μαχητική, ενώ είναι ένας από τους βασικούς δείκτες της πολύ καλής φυσικής της κατάστασης αλλά και  της ψυχικής και σωματικής της υγείας.

Ένα είναι σίγουρο για την Κατερίνα, τα επόμενα επαγγελματικά και συγγραφικά της βήματα θα μας συναρπάσουν, ενώ μέσα από τις σελίδες τους θα εμπνεύσει πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν τα βήματα της. Καλή επιτυχία Κατερίνα!!!!

 

Κατερίνα Γιατζόγλου

Έτσι είναι οι γιαγιάδες σήμερα

Η Κατερίνα Γιατζόγλου είναι χρόνια στα ΜΜΕ, από επαγγελματική διαστροφή, όπως λέει. Έχει δουλέψει στην τηλεόραση για δώδεκα συνεχή χρόνια, ενώ τώρα είναι  συγγραφέας και σύμβουλος σε όμιλο με έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις. Τρεις είναι οι μεγάλες της αδυναμίες: τα ταξίδια, τα βιβλία και η φωτογραφία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το 6ο βιβλίο της, «Για πάντα νέα» και μιλάει για όλα στο Oroskopos.Tv

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

 

 1. Κατερίνα μου γεια σου, που σε πετυχαίνω;

Με πετυχαίνεις 11 το βράδυ στο κρεβάτι μου….. κλασικά πτώμα… να μιλάω στο τηλέφωνο και να σου απαντώ σε ότι με ρωτάς…..

 1. Αισθάνομαι απ΄ ότι βλέπω, διαβάζω και μαθαίνω – πως έχεις αφοσιωθεί εντελώς στο γράψιμο και στα βιβλία…Έτσι είναι;

Όχι δεν είναι έτσι. Μακάρι να ήταν… αλλά δεν ζω στην Νέα Υόρκη ούτε στην Νορβηγία Νίκο μου… Το να γράφεις βιβλία σε μια χώρα που διαβάζουν ελάχιστοι άνθρωποι… το λες και βίτσιο!!! Οπότε καταλαβαίνεις, ότι δουλεύω πολύ…. για να έχω την πολυτέλεια να απομονώνομαι για κάποιους μήνες… και να γράφω. Γιατί ναι, το γράψιμο – γράφω από τα 9 μου – είναι η μεγάλη μου αγάπη.

 1. Αν ζούσες στις Η.Π.Α θα ήταν διαφορετικά;

Πλάκα μου κάνεις; Μιλάμε για μια χώρα 250.000.000 ανθρώπων, που σχεδόν όλοι ψωνίζουν στα βιβλιοπωλεία με καρότσια σαν αυτά του σούπερ μάρκετ!! Εκεί οι άνθρωποι διαβάζουν παντού και συνέχεια…

 1. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που γοητεύονται από τα βιβλία σου. Γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό;

Γιατί τις εμψυχώνω βασικά. Γιατί θέλω να τις ταρακουνάω με αλήθειες, για να γίνονται πιο δυνατές, και κυρίαρχοι του εαυτού τους! Ξυπνάω την καλύτερη τους εκδοχή.

 1. Τι είναι αυτό που νομίζεις πως κάνει τα βιβλία σου ξεχωριστά;

Είναι άμεσα, γρήγορα, και στοχευμένα. Σαν να βλέπεις μια καλή ταινία….

 1. Στην αστρολογία πιστεύεις;

Εννοείται!!! Είναι το χόμπι μου, αστρολογικοί χάρτες, σύνοδοι πλανητών, τετράγωνα και….. δεν συμμαζεύεται… Η αστρολογία σε προστατεύει από κακοτοπιές……

Εξώφυλλο βιβλίου 60 Gold Κατερίνα Γιατζόγλου

 

 1. Δεν ξέρω αν σου έχουν κάνει ξανά τον αστρολογικό σου χάρτη, αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω- στον χάρτη που σου φτιάξαμε εμείς στο Oroskopos.Tv … είσαι σούπερ. Οι πλανήτες σου λένε πως είσαι προικισμένη με επιμονή, υπομονή, με δύναμη και πως είσαι πολύ δοουλευταρού. Πράγματι;

Και λίγα λένε…. Το χειρότερο όμως….. είναι ότι δεν ακούω ποτέ το «όχι» σαν απάντηση. Και ναι, δουλεύω πολύ. Πάρα πολύ.

 1. Κάτσε μισό λεπτό. Τι σημαίνει “δουλεύω πολύ” για τα δικά σου δεδομένα;

Κατ αρχάς ξυπνάω στις 6:30 το πρωί, κάθε μέρα… και τα Σαββατοκύριακα. Κλείνω καθημερινά 12ώρα nonstop, ταξιδεύω πολύ συχνά λόγω δουλειάς, και είμαι όλη μέρα στην τσίτα. Φαντάσου κάτι σε τυφώνα Κατρίνα…. στο πιο ξανθό! (γέλια)

 1. Από την κόρη σου- την Φράνσις – έχεις αποκτήσει το πρώτο σου εγγονάκι. Την Έλενα. Ασχολείσαι, παίζεις μαζί της, την πας βόλτες;

Φαντάζομαι να μην έχεις στο νου σου κάποιο μωρό! Είναι 9 ετών φέτος. Φίλες είμαστε χαχαχαχαχαα Σινεμά πάμε για να καταλάβεις και για σκι!

 1. Πέρυσι το καλοκαίρι γνώρισα τον γιο σου, τον Τόμι, που εκτός από κούκλος, είναι πολύ σοβαρό παιδί, συγκροτημένο και πετυχημένο απ΄ ότι μαθαίνω. Εξακολουθεί να ζει στις Η.Π.Α;

Ναι, πάντα στην Νέα Υόρκη. Κάνει μεγάλη καριέρα εκεί για την ηλικία του… Και την χτίζει μόνος του, με το μυαλό και την αξία του! Στην Αμερική επενδύουν στους έξυπνους… Πως είναι στην Ελλάδα; …καμία σχέση!!!

 1. Ο μικρός σου ο γιός;

Μία χαρά είναι κι αυτός…

 1. Με την ευκαιρία του καινούργιου σου βιβλίου, πες μου σε παρακαλώ- κάτι που όλες θέλουν να μάθουν – πως μια γυναίκα με τρία παιδιά, που είναι και γιαγιά, καταφέρνει να είναι όπως εσύ. Τι κάνεις; Είναι θέμα κατασκευής ή διατροφής και άσκησης;

Σ΄ αυτό το 6ο βιβλίο μου και στο πιο “ευαίσθητο” θα έλεγα… οι γυναίκες θα διαβάσουν και θα καταλάβουν. Αφού το κάνω εγώ, όλες μπορούν!!!  Νίκο μου το “Για πάντα νέα”, είναι γυναικεία υπόθεση…

 1. Το γεγονός ότι είσαι δυναμική, ασυμβίβαστη, αναπάντεχη… είναι εκ του φυσικού σου, ή τα υιοθέτησες κατά την διάρκεια της ζωής σου;

Εκ του φυσικού….. Πιο φυσικού πεθαίνεις!! Τα γράφω όλα στο βιβλίο. Λέω σε κάποιο σημείο….. δεν μας γερνάει ο χρόνος, αλλά οι συμβιβασμοί.

 1. Τι να περιμένουμε μέσα στο 2020; Τι μας ετοιμάζεις;

Πολλά…. Παιδί του αύριο είμαι αφού. Νέα είσαι, όταν δεν αφήνεις τα γεγονότα να εμποδίζουν την φαντασία σου.

 1. Πολύ ωραία φράση. Την κρατάω για φινάλε. Σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι Καλές γιορτές και ισορροπία στην ζωή σου.

Σ ευχαριστώ πολύ Νίκο! Σου εύχομαι κι εγώ …. Χαρούμενες να ναι και όνειρα, πολλά όνειρα… που θα γίνουν πραγματικότητα!

Η Κατερίνα Γιατζόγλου διαβάζει το βιβλίο τηςOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!