Η αδιαφορία του Υδροχόου


Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι η συναισθηματική του αποστασιοποίηση στις προσωπικές σχέσεις.

Σαν σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος δημιουργεί ένα Μεγάλο Τετράγωνο με τρία ζώδια που σχετίζονται με τη ζήλια και την κτητικότητα: τον Ταύρο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό.

Ο Λέων θεωρείται εγκάρδιο και γενναιόδωρο ζώδιο, ο Ταύρος είναι σωματικά στοργικός και το πάθος και οι ισχυρές επιθυμίες του Σκορπιού είναι σχεδόν ανυπόφορες.

Δεν είναι πως ο Σκορπιός δεν έχει κατηγορηθεί για ψύχρα, αλλά όλοι ξέρουμε πως κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται καταπιεσμένα βαθιά συναισθήματα, πως είναι ευαίσθητοι και χρειάζονται συναισθηματική οικειότητα.

Ο Υδροχόος, από την άλλη μεριά, δεν νιώθει πολύ άνετα απέναντι στο συναισθηματικό δράμα των γειτόνων του.

Τα ζώδια του Αέρα εκτιμούν τη διαύγεια, και προτιμούν να μην ασχολούνται με τα συναισθηματικά προβλήματα. Η ασχήμια τέτοιων ανθρώπινων συναισθημάτων αντιπροσωπεύουν κάτι που προτιμούν να κρατήσουν σε ασφαλή απόσταση.

Ο Υδροχόος δεν συμπαθεί την επίδειξη συναισθήματος που συχνά σχηματίζουν ένα μέρος προσωπικής σχέσης και υποφέρουν από την συγκάλυψη των ευαίσθητων συναισθημάτων τους και προσεγγίζοντας καταστάσεις με τρόπους που δεν αποκαλύπτουν συναίσθημα.

Στην πραγματικότητα, ο Υδροχόος έχει αρκετά βαθιά και περίπλοκα συναισθήματα, απλά τείνει να τα καταπιέζει.

Τα συναισθήματα τους κάνουν να νιώθουν ντροπή, για αυτό μην περιμένετε να συμμετάσχουν σε δραματικές συναισθηματικές σκηνές.

Νιώθουν ολοκληρωτικά άβολα με τις επιδείξεις στοργής και προτιμούν να καταλήγουν σε λογικά και ορθολογικά συμπεράσματα.

Οι Υδροχόοι καθώς εκτιμούν ιδιαίτερα την ανεξαρτησία τους, φοβούνται πως οι άλλοι προσπαθούν να τους φυλακίσουν και κυριολεκτικά δεν μπορούν να αναπνεύσουν σε μία σχέση.

Οι Υδροχόοι περηφανεύονται για την δυνατή πνευματική τους ικανότητα και τις ανθρωπιστικές τους τάσεις, και αν το ζώδιο τονίζεται περαιτέρω στον αστρολογικό χάρτη, αρνούνται τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους στον εαυτό του και στους άλλους, καθώς τέτοιου είδους ανάγκες θεωρούνται για αυτούς εγωιστικές.

Η τάση του Υδροχόου προς την αδιαφορία είναι απαραίτητη στην αστρολογία, έτσι ώστε η προσωπικότητα να μπορεί να αδειάσει ολοκληρωτικά από συναίσθημα, να κατανοήσει αντικειμενικά την ανάγκη μας για ελευθερία και να επικεντρώνεται λιγότερο στον εαυτό (Λέων).

Τα ζώδια του Αέρα, ενδιαφέρονται σε πνευματικό επίπεδο για το πώς λειτουργούν τα πάντα γύρω τους –οι άνθρωποι, οι υπολογιστές, και οι ιδεολογίες.

Οι Υδροχόοι απολαμβάνουν συγκεκριμένα οτιδήποτε ενισχύει τη συνείδηση όπως η ψυχολογία, η επιστημονική έρευνα και οι πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες.

Ο τυπικός Υδροχόος ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και τι είναι αυτό που τους αρέσει, και ανησυχούν επίσης για την ανθρωπότητα σαν σύνολο.

Πιθανότατα είναι ένα από τα πιο φιλιά ζώδια του αστρολογικού κύκλου και χρειάζονται ελευθερία έτσι ώστε να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους.

Η φιλία για αυτούς είναι προτεραιότητα και θέλουν έναν σύντροφο που να ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα.

Η αμεροληψία του Υδροχόου και η αντικειμενική του λογική εκτιμάται περισσότερο στην εργασία ή σε κοινωνικές ομάδες παρά στις προσωπικές σχέσεις.

Οι Υδροχόοι νιώθουν αρκετά πράγματα για τους άλλους, και έχουν την απαίτηση ο σύντροφός τους να έχει δική του ζωή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!