Τερέζα


Μια φωνή που μας ταξιδεύει!

Η Τερέζα είναι μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες που έχουν εμφανιστεί στην pop σκηνή της Ελλάδος, φέρνοντας ένα αέρα Αμερικής, ενώ η φωνή της μας έχει ταξιδέψει στο φεγγάρι με το τραγούδι Fly me to the moon”, το οποίο ακούστηκε σε γνωστό διαφημιστικό σποτ.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Τερέζα είναι μια αεικίνητη Δίδυμος, η όψη συνόδου του Άρη του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων μας δείχνει ότι η ζωή της και η καριέρα της θα εκτός των συνόρων της χώρας στην οποία μεγάλωσε, θα έχει σημαντικές συνεργασίες με άτομα διεθνούς φήμης και θα ταξιδεύει. Άλλωστε ο Άρης στους Διδύμους, την κάνει να μην μπορεί να κάτσει ήσυχη σε ένα σημείο με αποτέλεσμα συνέχεια να ασχολείται με κάτι, ενώ η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την ανάγκη της να επικοινωνεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ενώ για την Τερέζα η καλή επικοινωνία είναι βασική προϋπόθεση όχι μόνο για τις προσωπικές τις σχέσεις αλλά και για τις συνεργασίες της.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ερμής με το Μεσουράνημα θέτει ως βασική προτεραιότητα της ζωής της την καριέρα της, και τη βοηθάει να είναι όχι μόνο πολύ καλή επαγγελματίας, αλλά πολύ φιλική και προσιτή με όλους, ενώ, της δίνει την ικανότητα να μπορεί να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που κατά καιρούς μπορεί να προκύπτουν.

Ο Ωροσκόπος της στο Ζυγό εκτός από γλυκύτητα, ενισχύει την αγάπη της στην αρμονία, την ωθεί να εκφράζει τις καλλιτεχνικές της τάσεις και παράλληλα  την ικανότητα να μπορεί να ασχοληθεί με κάθε μορφή Τέχνης, για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ζωγράφος ή να ασχολείται και με το χώρο της Μόδας.

Η Σελήνη της από το Ζυγό δείχνει ότι η Τερέζα είναι μια γυναίκα που νοιάζεται για τους άλλους, φροντίζει τους ανθρώπους που θεωρεί δικούς της , ενώ αυτό που απεχθάνεται είναι οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή ενισχύει τις επικοινωνιακές της δεξιότητες τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, έτσι ώστε αν δεν είχε ασχοληθεί με το τραγούδι θα μπορούσε να είναι πολύ καλή δημοσιογράφος ή μια πολύ καλή ραδιοφωνική παραγωγός.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό της δίνει ένα διαφορετικό και αρκετά πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και την ικανότητα να βλέπει μπροστά, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι άλλοι να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Δήμητρα με τον Κρόνο, της δίνει μια σοβαρή δημόσια εικόνα , και μας δείχνει και ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο για το χαρακτήρα της, ότι η Τερέζα, είναι μια γυναίκα η οποία δεν θα διστάσει να αναλάβει ευθύνες, βάζοντας στην άκρη τον εαυτό της.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ερμή της, ενισχύει την ευστροφία και την αγάπη της για την μάθηση και τα ταξίδια, ενώ μας δείχνει ότι είναι ένα άτομο το οποίο συνδυάζει την εξυπνάδα με το χιούμορ.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία της δίνει εκτός από έντονη διαίσθηση και μεγάλα ψυχικά αποθέματα , γι’ αυτό και όσες δυσκολίες κι αν περάσει, έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε αυτές και να βγαίνει πιο δυνατή.

Και μιας και πρόσφατα ήταν τα γενέθλια της, θα ήθελα να της πω ότι μέσα στην γενέθλια χρονιά της θα μας απασχολήσει ευχάριστα με αυτά που ετοιμάζει. Καλή επιτυχία!!!

Η τρελο-Ελληνοαμερικάνα

Τώρα τα καταλαβαίνω όλα: Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό!!! Γι’ αυτό παιδί μου η Τερέζα είναι χείμαρρος και mother earth! Μιλάει, γελάει, τραγουδάει, διαφωνεί, συμφωνεί, αναθεωρεί, τα πάντα όλα με μια ανάσα. Κυρίες και κύριοι η υπέροχη Τερέζα είναι εδώ, μόνο για μας.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Συγνώμη που θα ξεκινήσω με το βιογραφικό́ σου, αλλά́ πολλές φίλες και φίλοι αναγνώστες θα θέλουν να μάθουν από́ πού μας ήρθες…

 • Μεγάλωσα στην Αμερική με πολύ Ελλάδα στην ζωή μου!! Οι Greek Americans, όπως ξέρεις είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, με δυο χώρες στην καρδιά τους, αλλά και με μεγάλα όνειρα!! Μεγάλωσα στο Manhattan, Upper West Side και είχα την τύχη να ζήσω σε πολλές πολιτείες. Η μητέρα μου, η Καίτη Μπόνη που ήταν τραγουδίστρια, έκανε περιοδείες και ήμουν συνέχεια μαζί της. Αλλά τα καλοκαίρια ήμουν με την γιαγιά και τον παππού, στην Ελλάδα, με μια στάση στο Λονδίνο στους θείους μου.

Δεν ήταν λίγο βάσανο όλο αυτό για ένα παιδί;

 • Μπορεί, αλλά εγώ το διασκέδαζα. Μου άρεσε να είμαι στην Ελλάδα στο αμερικανικό κολέγιο ACS, και μετά στην Αμερική. Για Χριστούγεννα με την μητέρα μου Νέα Υόρκη και την Άνοιξη με τον πατέρα μου στην Florida. Μια Ζωή ένα ταξίδι… μέχρι σήμερα έτσι ζω!

Δηλαδή εξακολουθείς και τώρα να πηγαίνεις στις Η.Π.Α;

 • Και βέβαια… και τώρα κανονικά εκεί θα ήμουν για τα γενέθλια μου 7 Ιουνίου, αλλά λόγω του Covid-19 τα ακύρωσα όλα. Μιλάω όμως καθημερινά σε φίλους μου, που με ενημερώνουν για τα πάντα!

Οι γονείς σου με τι ασχολούνταν, έχεις άλλα αδέλφια;

 • Όχι, είμαι μοναχοπαίδι. Όπως σου είπα και πριν, η μητέρα μου ήταν η γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργός Καίτη Μπόνη, την οποία έχασα πριν μερικά χρόνια. Ήταν νέα, πολύ νέα, μεγάλη απώλεια για μένα. Ήταν το alter ego μου. Ο πατέρας μου κτηματομεσίτης στην Florida, «έφυγε» πριν πολλά χρόνια, νέος κι’ αυτός, από ανακοπή καρδιάς. Ήταν δυο υπέροχοι γονείς, τόσο δραστήριοι και οι δυο, με  μεγάλη αγάπη μεταξύ μας.

Πότε ανακάλυψες ότι τραγουδάς καλά́ και αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια;

 • Ήταν στα πρώτα μου γενέθλια πριν ακόμη μιλήσω, είπα τo Happy Birthday To You, και έπαθαν όλοι shock! Εκεί κατάλαβε η μητέρα μου ότι θα τραγουδούσα 100%,! Και μετά άρχισα να μιλάω… ακατάπαυστα, να κάνω show, να φτιάχνω τα δικά μου τραγούδια και τέτοια. Και οι δάσκαλοι μου το έλεγαν στους γονείς μου και με ενθάρρυναν! Πήγα σε μουσικό νηπιαγωγείο για να καταλάβεις.

Τα πρώτα σου βήματα στην Ελλάδα τα έκανες με τον Λάκη (με τα ψηλά́ ρεβέρ) Παπαδόπουλο;

 • Ναι ήταν αγαπημένος φίλος και συνεργάτης της μητέρας μου. Τον εκτιμώ κι έχουμε μια μοναδική φιλία! Ήταν ο λόγος που έμεινα στην Ελλάδα. Κάναμε μαζί τον πρώτο μου δίσκο. Αν δεν ήταν τα τραγούδια του Λάκη ίσως να ήμουν στην Αμερική για πάντα!

Εγώ́ σε γνώρισα όταν έκανες την πολύ́ ωραία διασκευή́ του “Fly me to the moon”. Σ΄ αρέσουν τα παλιά́ τραγούδια;

 • Λατρεύω της διασκευές κάθε είδους, όπως αγαπώ παλιές ταινίες, σειρές, βιβλία, θεατρικά, ζωγράφους, ότι vintage, bijoux, και παλιά fashion περιοδικά. Είμαι λάτρης στο να συνδυάζω παλιό και καινούργιο. Όλη μου την ζωή φοράω καπέλα, γάντια, και φουλάρια…

Στο τέλος της συνέντευξης μας, θα βάλω το link με το πρόσφατο τραγούδι που διασκεύασες, ένα παλιό́ του Γιώργου Κατσαρού́. Πες μας όλη την ιστορία, πως έγινε.

 • Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή σε κάποιο αφιέρωμα του μαέστρου, όταν άκουσα την Μάρω Κοντού να λέει το τραγούδι “Σε αυτό το δρόμο”, και μου έκανε εντύπωση πως τόσα χρόνια δεν το είχα ξανακούσει. Μου άρεσε τρελά και έτσι ζήτησα από τον μαέστρο να το κάνω διασκευή, είπε ναι, και μάλιστα ήρθε και ο ίδιος στο στούντιο να παίξει σαξόφωνο. Το τραγούδι ήταν από την ταινία «Το Κάθαρμα» και δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ δισκογραφικά.

Αν σου έλεγα να διαλέξεις ένα είδος μουσικής – από́ την pop, το rock, την

R ‘n B και την Jazz, τι προτιμάς- και γιατί́;

 • Κοιτά όλα αυτά τα έχω μέσα μου, αδύνατον να διαλέξω. Η Jazz με ταξιδεύει, με το rock θυμάμαι τα εφηβικά μου χρόνια, η Pop με κάνει χαρούμενη και πάει λέγοντας… 

Πες μου μερικά́ πράγματα για σένα. Που μένεις, έχεις κατοικίδιο, μαγειρεύεις, γυμνάζεσαι;

 • Έχω λατρεία στα μικρά μου σκυλάκια, ράτσας πομεράνιαν. Είναι η οικογένεια μου πια χαχαχαχα Έχω από γιαγιά και παππού, μαμά, μπαμπά και τα μωρά τους την Juicy & την Murphy. Έχω και μια γάτα που λατρεύω, τη Baby! Η φροντίδα όλων αυτών μου τρώει 3-4 ώρες ημερησίως. Μαγειρεύω κάθε μέρα, τραγουδάω κάθε μέρα και μου αρέσει το κολύμπι. Αγαπημένο μου φαγητό είναι πένες με σολομό! Επίσης κάνω τρομερές σαλάτες! Η σπεσιαλιτέ μου είναι η σαλάτα TEREZA, με σπόρους chia, φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς και με λίγη σως γιαουρτιού! Try It! Μου αρέσει να είμαι με φίλους να ακούμε μουσικές και να βλέπουμε ταινίες… Α, και μένω νότια… κοντά στην θάλασσα.

Τους κολλητούς φίλους σου, πως τους λένε;

 • Από τους πιο αγαπημένους μου φίλους είναι ο Λάκης Παπαδόπουλος, που κάνουμε πολύ παρέα, ο Γιώργος Πολυχρονίου και φυσικά ο Easy Coutiel. Αλλά έχω και φίλους σε όλο τον κόσμο. Τον Fran Clifton, την soprano Jill Leasure, την Diana Wynberry, την Susie…

Τις ημέρες που είμασταν καραντίνα, πως τις εκμεταλλεύτηκες;

 • Βλέποντας ταινίες, με διάβασμα και πολλά projects. Έκανα τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές στο Agape Greek Radio στην Νέα Υόρκη με ελληνικά τραγούδια και Κυριακές βράδυ στην “Ραδιοενέργεια” 106.4

Συνεχίζεις να παραδίδεις μαθήματα φωνητικής σε νέους υποψηφίους

τραγουδιστές;

 • Πάντα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου και στο Ωδείο Τέχνης Φακανά στο Νέο Φάληρο, και στο δικό μου studio! Επίσης κάνω και Online Vocal Sessions μαθήματα φωνητικής και ρεπερτορίου, για όσους θέλουν να μάθουν να τραγουδούν με την μέθοδο μου Personality Plus !

Λοιπόν μια και μιλάμε στο oroskopos.tv  να σου πω, πως ο αστρολογικός σου χάρτης λέει πως είσαι άνθρωπος που απεχθάνεται τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Ισχύει;

 • Εντελώς! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν παντρεύτηκα. Θέλω την ηρεμία μου, την ανεξαρτησία και την ησυχία μου. Δεν θέλω φωνές, άγχος, ούτε να με εκνευρίζουν… (γέλια)

 

Η Πηνελόπη Παπουτσή́ που έκανε τον αστρολογικό́ σου χάρτη, λέει επίσης ότι θα μπορούσες να ασχοληθείς και με άλλες μορφές τέχνης, όπως ζωγραφική́ και με την μόδα ακόμα. Πράγματι έχεις τέτοιες ανησυχίες;

 • Ε, καλά είναι τρομερή. Αρκεί να σου πω πως σχεδιάζω μόνη μου τα καπέλα και τα ρούχα μου από παιδί! Μου αρέσει πολύ και η διακόσμηση που ασχολούμαι φανατικά. Λατρεύω τα χρώματα και την ζωγραφική, που επίσης από μικρή με έμαθε η θεία μου η Toni στην Florida. Καλά λυσσάω να δημοσιευτεί το άρθρο να διαβάσω τον χάρτη μου…

Πιστεύεις στην αστρολογία, παρακολουθείς;

 • Yes! Είμαι FAN! I Love Astrology!! Με έχει μάθει πολλά!! Αλλά πιο πολύ με έχει κάνει να μάθω τον εαυτό μου και ποτέ να έχω υπομονή σε δύσκολες εποχές. Και ποτέ να επιμένω… χαχαχαχα

Το καλοκαίρι σου πως θα το περάσεις;

 • Με τα μαθήματα μου, με ηχογραφήσεις, συναυλίες με τον Γιώργο Κατσαρό σε διάφορους δήμους αν την Ελλάδα, όπως επίσης ετοιμάζω το Casa TEREZA, κοντά στο Λαύριο, ένα μικρό συγκρότημα κατοικιών με 4 μικρά σπίτια, που θα έρχονται να μένουν όσοι θέλουν να αλλάζουν παραστάσεις και να κάνουν τις διακοπές τους. Ελπίζω να έχουμε την υγεία μας με όλο αυτό που γίνεται στον κόσμο. Να είμαστε ώριμοι, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, με αποστάσεις και σεβασμό για να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο διάστημα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σου ζητήσω όλα τα Social Media σου, μη τυχόν κάποιοι θέλουν να σε κάνουν φίλη ή να σε ακολουθήσουν…

 • Φυσικά. Γράφε:

Το e-mail μου είναι [email protected]

FB #TEREZA (Page)

FB TEREZA Fans (group)

Instagram Terezartist

FB Personality Plus Method By TEREZA

Music: Spotify, ITunes, Deezer:TEREZA

Google Plus: TEREZA

YouTube: TEREZA Official

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Τερέζας

TEREZA – Σε Αυτό το Δρόμο – Official Audio Release

https://www.youtube.com/watch?v=z4_ZT637icYOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Κατερίνα Ζαρίφη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα με κοφτερό μυαλό.  Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πι ...

Ελένη Δήμου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια φωνή που δεν την ξεχνάς ποτέ! ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ,ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ...

Νατάσα Μποφίλιου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια δυναμική παρουσία με βελούδινη φωνή… Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις αγα ...

Αλεξάνδρα Λαδικού

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ηθοποιός – ζωντανός μύθος του θεάτρου μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u