Η γενέθλια Αφροδίτη στα αγοράκια


Συνήθως όταν μιλάμε για αγόρια και άντρες, ενδιαφερόμαστε κατά κύριο λόγο για τον γενέθλιο Άρη.

Ωστόσο είναι δεδομένο ότι όλοι οι πλανήτες παίζουν σπουδαίο ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχής ενός παιδιού, δεν είναι η Αφροδίτη αποκλειστικά γυναικεία και κοριτσίστικη υπόθεση!

Ας δούμε λοιπόν την επίδραση στην ψυχή του αγοριού της γενέθλιας Αφροδίτης του, ανάλογα με το ζώδιο που την φιλοξενεί.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Κριό

Με μια κριαρίσια Αφροδίτη, το αγοράκι μένει για πάντα παιδί! Είναι λίγο άτακτο, εξαιρετικά χαριτωμένο, αλλά δυσκολεύεται να οργανώσει τους στόχους του. Ξετρελαίνεται για νέες εμπειρίες, μαθαίνει εύκολα, δεν είναι προσκολλημένο στην μαμά του.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Ταύρο

Είναι μια θέση που δίνει στο αγοράκι μεγάλη ενσυναίσθηση, το κάνει ευαίσθητο, σοβαρό και μετρημένο. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνάει τον Ταύρο, θα έχει ισχυρή επίδραση στην ψυχή του αγοριού, δίνοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και μια προσκόλληση στην μαμά.

Γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους

Είναι μια Αφροδίτη που κάνει το αγοράκι πολύ χαριτωμένο, του δίνει την δυνατότητα να μάθει εύκολα νέες γνώσεις και να καταπλήττει τους ενήλικες, αλλά έχει την τάση να παίζει παιχνίδια εξουσίας, είναι πολύ ανεξάρτητο και δεν θέλει να του λένε τι να κάνει!

Γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο

Εδώ θα έχουμε ένα αγοράκι που θα λατρεύει την μαμά, είναι ο κλασικός γιος που λέει ότι θα παντρευτεί την μαμά του όταν μεγαλώσει. Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα, θέλει βοήθεια για να διαχειριστεί το συναίσθημα, δεν νιώθει βολικά με αγνώστους, στο σχολείο θα είναι κάπως μοναχικό.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Λέοντα

Εδώ έχουμε έναν καπετάν – φασαρία με τα όλα του! Πολύ χαριτωμένο αγόρι, αρχηγός γεννημένος, που του αρέσει να βάζει τους γύρω του να τον υπηρετούν! Θέλει ακριβά παιχνίδια, πολλά ρούχα, γενικά είναι ένας βασιλιάς σε συσκευασία τσέπης! Συνήθως έχει εντυπωσιακή εμφάνιση που σαγηνεύει τους μεγάλους.

Γενέθλια Αφροδίτη στην Παρθένο

Εδώ έχουμε ένα μαζεμένο και ντροπαλό αγοράκι, πολύ υπεύθυνο, ένα μικρομέγαλο θα λέγαμε, που του αρέσει να παίρνει ευθύνες. Έχει από νωρίς καλή σχέση με το χρήμα και ξέρει να κάνει οικονομία. Θέλει όμως βοήθεια για να ξανοιχτεί στους άλλους, έχει καλή σχέση με την μητέρα του.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Ζυγό

Ένα αγοράκι γεννημένος γόης! Ο Ζυγός είναι επίσης ζώδιο που το κυβερνά η Αφροδίτη, οπότε πρόκειται για ιδανική θέση. Όμως θα έχουμε ένα άστατο διαβολάκι, από αυτά που παίζουν τους άλλους στα δάκτυλα! Καλός ψυχαναλυτής, επιδιώκει την αρμονία, αντιπαθεί τους καυγάδες και τις φωνές, είναι εύθικτος και θέλει να περνάει το δικό του.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Σκορπιό

Εδώ θα έχουμε ένα αγοράκι που μπορεί να πληγώνεται εύκολα. Έχει μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, αλλά με τρόπο που σηκώνει στην ψυχούλα του ζήλια. Δεν θέλει να βλέπει την μαμά να αγκαλιάζει τον μπαμπά, ούτε ενδεχομένως θα πάρει εύκολα την σχέση με ένα αδελφάκι. Θέλει αποκλειστικότητα σε κάθε επίπεδο.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Τοξότη

Ένας μικρός εξερευνητής! Τον αγαπούν τα κοριτσάκια γιατί είναι χαμογελαστό παιδί, του αρέσουν τα ταξίδια, έχει όμως και μια τάση για σπατάλη. Είναι το αγοράκι που θα ζητήσει και τρίτο και τέταρτο παγωτό, του αρέσουν οι απολαύσεις της ζωής! Χαριτωμένο πλάσμα, με πολλές δυνατότητες και ίσως και τύχη.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ένας σωστός οικονομολόγος! Ξέρει να φυλάξει την σοκολάτα του για αργότερα, ξέρει να περιμένει, αλλά είναι και λίγο καπετάνιος της φασαρίας! Εγωιστής, μπορεί να πεισμώσει πολύ. Γελάει με την καρδιά του, κλαίει όμως και εύκολα, αγαπάει την μαμά αλλά δεν δέχεται την εξουσία της, τουλάχιστον όχι τα πρώτα του χρόνια, μετά αυτό αλλάζει.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο

Κρύψτε τις ηλεκτρικές συσκευές και ασφαλίστε τις πόρτες! Γενικά θα είναι ένα πολύ ανεξάρτητο αγοράκι, με κάποιες τάσεις φυγής, που θα ενδιαφέρεται πολύ για τους άλλους, θα θέλει να μοιράσει τα υπάρχοντά του και θα ονειρεύεται να γίνει εφευρέτης που θα ανακαλύψει τον τρόπο να μην πεινάνε τα παιδάκι στην Αφρική ή γενικώς να κάνει καλό στους άλλους. Επειδή όμως έχει την τάση της εξερεύνησης και της ανακάλυψης, πρέπει να προστατεύεται από ατυχήματα.

Γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθύες

Το πιο στοργικό αγοράκι! Ένας σωστός ιδεαλιστής, που βλέπει στους γύρω του μόνο καλοσύνη. Έξυπνο παιδάκι, που θα θέλει όμως μια παρότρυνση για να γυμνάζεται, γιατί θα έχει την τάση όλο να διαβάζει και να ονειροπολεί, κάτι που θα βλάψει το σώμα του αν δεν το ισορροπήσει. Με πολύ σπουδαία καλλιτεχνική φλέβα, θα μιλήσει γρήγορα, ενώ μπορεί να έχει και πολύ όμορφη φωνή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u