Σταύρος Κωνσταντίνου

Σταύρος Κωνσταντίνου


Ένας Παρθένος με άστρο

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου είναι ένας ταλαντούχος Κύπριος τραγουδιστής με βελούδινη φωνή που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από ένα τηλεοπτικό talent show στο οποίο ξεχώρισε και αναδείχτηκε νικητής.

Ο αστρολογικός του χάρτης Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ο Σταύρος είναι ένας ταλαντούχος Παρθένος, ο οποίος ως κλασσικός εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου είναι πολύ εργατικός, και χωρίς έπαρση, γεγονός που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους καλλιτέχνες της γενιάς του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος τον κάνει ιδιαίτερα έξυπνο, υπομονετικό, και αναλυτικό, ενώ τον έχει βοηθήσει να κατανοήσει την αξία του και να μην βιάζεται.

Η Σελήνη του στον Λέοντα, του δίνει μια απίστευτη λάμψη, ενώ οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Ουρανό του δίνουν ισχυρά συναισθηματικά αντανακλαστικά και τον βοηθούν να τολμά και να παίρνει αποφάσεις που στα μάτια των άλλων κάποιες φορές μπορεί να φαίνονται υψηλού ρίσκου. Ένα ακόμα στοιχείο του χαρακτήρα του είναι ότι ο Σταύρος νιώθει μαθητής, λατρεύει την γνώση, τα ταξίδια και θέλει να μαθαίνει και να εξελίσσεται με κάθε τρόπο.

Ο Ωροσκόπος του στον Ζυγό του δίνει μια έμφυτη ευγένεια, μας δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος του αρέσει να προχωράει μέσα από συνεργασίες, και θέλει δίπλα του ανθρώπους που τον εμπνέουν.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα του δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία, και  τον βοηθάει να μένει αφοσιωμένος στους στόχους του, τους οποίους καταφέρνει μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και πειθαρχία.

Και σε ένα ξεχωριστό καλλιτέχνη δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ένας δυνατός Ποσειδώνας  ο οποίος με την όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Ήλιο και την όψη συνόδου που σχηματίζει με τον Δία, ενισχύουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική του αξία.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή με τον Δία, ενισχύει τις νοητικές του ικανότητες και του προσφέρει απλόχερα το άγγιγμα της τύχης, ενώ τον βοηθάει να υλοποιεί με επιτυχία τα όνειρα του.

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο μας δείχνει ότι ο Σταύρος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να δείχνει μερικές φορές απόμακρος ή αποστασιοποιημένος, αυτό όμως οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να βελτιώνεται και όταν κατακτά τους στόχους του αμέσως αναζητά τον επόμενο και πιο απαιτητικό, με αποτέλεσμα να καταπιέζει τον εαυτό του και να μην τον αφήνει  να γευτεί την επιτυχία του.

Αυτό που μπορώ να του πω είναι ότι,  δεν πρέπει να ανησυχεί, γιατί η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Πλούτωνα λειτουργεί ως φύλακας άγγελος του καθώς τον βοηθά να εκπληρώνει τις επιθυμίες του, τον έχει προικίσει με μια έντονη διαίσθηση και του προσφέρει απλόχερα την προστασία της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σταύρος τα επόμενα χρόνια θα παίξει σημαντικό ρόλο στα καλλιτεχνικά δρώμενα τόσο της Ελλάδος όσο και της Κύπρου, και θα μας μαγέψει με το ταλέντο του και την βελούδινη φωνή του.  Καλή επιτυχία Σταύρο!!!

Ωραίο παιδί και φωνάρα

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου με είχε εντυπωσιάσει από το talent show, Super Idol που δικαιολογημένα κέρδισε και την πρώτη θέση (η Τάμτα είχε βγει δεύτερη).

Μετά συναντηθήκαμε σε ένα τηλεοπτικό πλατό όπου είμασταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή, τραγούδησε live και ήταν πάλι εξαιρετικός.

Έκανε κάποιες προσπάθειες για να ξεκινήσει την καριέρα του,αλλά ποιος νομίζετε ότι θα βοηθούσε ένα νέο, ψηλό, όμορφο παιδί με φωνάρα; Κανείς! Τα μάζεψε λοιπόν το παιδί και γύρισε στην Κύπρο όπου σκίζει…

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Σταύρο μου που σε πετυχαίνω;

Γειά σου Νίκο μου, σπίτι μου στην Κύπρο! Στο όμορφο νησί μου! Στην βάση μου εδώ και 7 χρόνια!

Πως περνάς, τι κάνεις αυτήν την περίοδο;

Είμαι σε μια πολύ καλή δημιουργική φάση, ετοιμάζω καινούργια τραγούδια και εμφανίζομαι κάθε Κυριακή σταθερά στο Baraki Live στην Λευκωσία, και τα Παρασκευοσάββατα κάνω συναυλίες σε μουσικές σκηνές και Clubs σε όλη την Κύπρο!

Σταύρος Κωνσταντίνου

Όταν ξεκίνησες έφαγες τρικλοποδιές, βρήκες εμπόδια;

Σίγουρα! Η πρώτη τρικλοποδιά ήρθε με την δημοσιότητα! Όχι το ότι ψωνίστηκα… αυτό δεν έγινε ποτέ! Απλά η τόση «αγάπη» από το «κύκλωμα» ξαφνικά σε μια μέρα δεν μου φαινόταν φυσιολογικό! Εγώ έμαθα να χτίζω φιλίες και γνωριμίες και αυτό το απότομο μου ήρθε κάπως! Άκουσα μεγάλα λόγια τα χρόνια αυτά… λόγια που πράξεις δεν έγιναν ποτέ! Παρόλα αυτά ότι έγινε, έγινε για καλό! Και με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα! Όλα πια είναι ξεκάθαρα! Δεν υπάρχει ρομαντισμός στην δουλειά μας! Αρένα είναι… βουτάς και ή επιβιώνεις ή σε τρώει το λιοντάρι!

Μια περίοδο δούλευες με τον Ηλία Ψινάκη. Τι έγινε και δεν συνεχίσατε;

Ο Ηλίας ήταν είναι και θα είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος! Πάντα με την ατάκα του έτοιμη! Έξυπνος και μοναδική προσωπικότητα! Μαζί μου δυστυχώς δεν ασχολήθηκε με στόχο! Δεν ψάχναμε να βρούμε το καλό τραγούδι! Ψάχναμε να βρούμε το καλό σχήμα και το καλό έντυπο! Εγώ δεν ήμουνα έτοιμος για τόση προβολή τύπου Σάκη… Τελικά νομίζω πως ο Ηλίας μετά τον Σάκη Ρουβά δεν είχε την αντοχή να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν νέο καλλιτέχνη!

Ξέρω ότι ο Γιάννης Σπανός σε εκτιμούσε. Μίλησε μου γι΄ αυτόν….

Ο Γιάννης Σπανός ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελα όλοι γύρω μας να του
έμοιαζαν λιγάκι! Ένα απλόχερος άνθρωπος γεμάτος παιδεία, γεμάτος αγάπη
και ένα χαμόγελο! Συνεργαστήκαμε κάναμε μαζί ένα δίσκο (νομίζω τον
τελευταίο ολοκληρωμένο δίσκο που έκανε), με είχε 2 χρόνια μαζί του σε
συναυλίες και παραστάσεις του! Μοναδικές στιγμές στο σπίτι του στο Κιάτο,
τόσα κι άλλα τόσα! Έχω να θυμάμαι όμορφες και μόνο στιγμές και ευχαριστώ
τον Θεό καθημερινά για αυτά τα ωραία που μου έδωσε να ζήσω….

Μια και μιλάμε για το Oroskopos.Tv, να σε ρωτήσω, πιστεύεις στην αστρολογία, παρακολουθείς καθόλου;

Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά για να μπορώ να σου πω τελικά αν πιστεύω ή όχι. Απλά πιάνω τον εαυτό μου όταν βλέπω κάπου κάτι για το Ζώδιο μου να το διαβάζω! Κάποιες φορές θα μπω και μόνος μου στο διαδίκτυο να διαβάσω τι λέει για το Ζώδιο μου και τις μέρες που ακολουθούν! Πάντως για να εργάζονται άνθρωποι πάνω σε αυτόν τον Τομέα πάει να πει ότι κάτι υπάρχει!

Τον αστρολογικό σου χάρτη στον έχουν ξανακάνει;

Όχι δεν έτυχε ποτέ!

Οι πλανήτες σου λένε πως είσαι υπομονετικός και ότι δεν έχεις
συνηθίσει να βιάζεσαι. Ισχύει;

Εξαρτάται από το τί περιμένω! Σε θέματα καριέρας έχω υπομονή… ή να στο
πω αλλιώς, έμαθα να κάνω! Σε άλλα ίσως και να μην έχω τόσο!

Με τον αστρολογικό σου χάρτη θα ενθουσιαστείς – σου λέει πολύ ωραία πράγματα- και μάλιστα υποστηρίζει ότι κάποιες φορές σου αρέσει να ρισκάρεις… Αν είναι αλήθεια, θέλω να μου πεις κάποιο παράδειγμα. Κάτι που έκανες τολμηρό- με ρίσκο…

Ρίσκα έκανα αρκετά! Άλλα μου βγήκαν άλλα όχι… αλλά σίγουρα στην ζωή μου υπήρξαν αρκετά! Ρίσκο ας πούμε είναι και αυτό που έκανα φέτος. Ενώ είχα σίγουρο μαγαζί για σεζόν 9 μηνών, αποφάσισα να μην πάω και να δουλέψω πιο «ελεύθερα». Και ευτυχώς μου βγήκε σε καλό! Έχω δουλειές κλεισμένες μέχρι και το 2021 και το καλύτερο είναι πως με αυτό τον τρόπο δεν σε βλέπουν μόνο αυτοί που «αντέχουν» τα βαριά ωράρια των μπουζουκιών!

Σταύρος Κωνσταντίνου

Έχεις κατοικίδιο, έχεις φυτά, ζεις μόνος σου… Πες μου μερικές σου συνήθειες

Από 7 χρονών μεγάλωσα με σκύλους! Ο πρώτος μου ήταν ο Max, ένα γερμανικό λυκόσκυλο. Τώρα έχω την Kiwi ράτσας Κοκόνι. Δίνω πολύ από τον χρόνο μου στο σκυλάκι μου και το θεωρώ μέλος της οικογένειας μου! Τα φυτά έμαθα να τα θαυμάζω, αλλά όχι να τα περιποιούμαι δυστυχώς. Τώρα που συγκατοικώ με την αγαπημένη μου, εκείνη έχει αναλάβει τα φυτά, κι εγώ έχω αναλάβει την Kiwi!

Άρα είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο!

Ναι, τα τελευταία 3 χρόνια είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή!

Μαγειρεύεις;

Όχι δυστυχώς! Μου αρέσει να φτιάχνω όμορφα πιάτα αλλά τα εύκολα που λέμε! Κακώς δεν ασχολήθηκα ποτέ! Ευτυχώς μαγειρεύει η Έλενα πολύ καλά και δεν μου λείπουν οι ωραίες γεύσεις!

Τέλεια. Σου εύχομαι τα καλύτερα, σ΄ ευχαριστώ για την κουβεντούλα μας, και όταν έρθεις Αθήνα σε περιμένω για καφέ.

Εγώ σε ευχαριστώ πολύ Νίκο μου! Είσαι από τους ανθρώπους που εκτιμώ! Σε ευχαριστώ για την στήριξη! Θα έχουμε ένα υπέροχο καφεδάκι μόλις έρθω Αθήνα! Να περάσουν οι γιορτές και σίγουρα θα ανταμώσουμε ξανά!

Να σε έχει ο Θεός καλά και πάντα δημιουργικός!

Τι θα κάνεις τώρα, μόλις κλείσουμε;

Θα μπω στο Oroskopos.Tv να διαβάσω διάφορα…. (γέλια)

Τελειώνοντας θέλεις να μου δώσεις τα social media σου για κάποιους που θέλουν να γίνουν φίλοι σου;

Ναι βεβαίως! Σήμερα στην εποχή που ζούμε αυτά είναι η καθημερινότητα μας! Και παρόλα τα αρνητικά που έχουν… (γέλια) τελικά μας φέρνουν πιο κοντά και αυτό τουλάχιστον αξίζει! Γράφε…

INSTAGRAM: @stavros__konstantinou

FACEBOOK: @StavrosKonstantinouOfficial

TWITTER: @skonstantinou

YOUTUBE: Stavros Konstantinou TV ChannelOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μιχάλης Τσαουσόπουλος

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ραδιοφωνατζής μέχρι το κόκκαλο! Στη ζωή μας η σχέση με μερικούς ανθρώπους είναι κα ...

Τερέζα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια φωνή που μας ταξιδεύει! Η Τερέζα είναι μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστρ ...

Σοφία Βόσσου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ταλέντο, γενναιοδωρία και υπέροχος άνθρωπος! Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά μέ ...

Στράτος Τζώρτζογλου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ταλέντο και γενναιοδωρία Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ένας από τους πιο γοητευτικο ...

Σάββας Πούμπουρας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα μεγάλο παιδί!!! Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένα από τα πρόσωπα της Ελληνικής τηλε ...

Θεοφανία Παπαθωμά

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια μοναδική προσωπικότητα!!! Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μια ηθοποιός που από την πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u