Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως


Χρόνια πολλά φίλε/η Αιγόκερε! Η ερωτική σου ζωή αυτό το γενέθλιο έτος σου αποκτά μία σταθερότητα που σου είχε λείψει τον περασμένο χρόνο. Η καριέρα και τα οικονομικά σου από την άλλη σε ανταμείβουν με πολλές πολλές εκπλήξεις…! Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις αυτό το ηλιακό σου έτος.

Ο αισθηματικός τομέας πρόκειται να μείνει σχεδόν αμετάβλητος αυτό το έτος. Από τη μία αυτό είναι ένα ευτυχές γεγονός, από την άλλη όμως η φύση σου θέλει την αισθηματική σου ζωή δραστήρια, γεγονός που σε κάνει τακτικά να βαριέσαι. Παρ’ όλα αυτά όμως η σταθερότητα στον αισθηματικό σου τομέα αυτό το χρόνο σου παρέχει μια σιγουριά που θα σου λείπει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτό το έτος θα μπορούσε να φέρει αρκετές ευκαιρίες για ανανέωση της σχέση σου που θα κρίνουν τη μεταξύ σας πορεία. Είναι όμως πολύ σημαντικό να σκέφτεσαι διπλά κάθε απόφαση που λαμβάνεις για το κοινό σας μέλλον, καθώς φέτος και δεδομένης της “ακινησίας” που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή, έχεις την τάση να λαμβάνεις παρορμητικές αποφάσεις μόνο και μόνο για να “ταράξεις τα νερά” και να βγεις έστω και για λίγο από την ανία σου. Θα πρέπει να μη σκέφτεσαι τόσο εγωιστικά αυτό το χρόνο και να δείχνεις μεγαλύτερη προσοχή, στοργή και αγάπη στο ταίρι σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, παρά την αδράνεια που υπάρχει στη ζωή σου, τουλάχιστον την αισθηματική, είναι σχεδόν βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα βρεθείς μέσα σε σχέση, ακόμα κι αν δεν είσαι απολύτως σίγουρος/η για το αν είναι αυτό ακριβώς που θέλεις. Η καριέρα σου απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου και δεν είσαι βέβαιος/η πως είναι το καταλληλότερο διάστημα για να μοιράσεις το χρόνο σου. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμάσαι πως η καριέρα βρίσκεται στο σωστό δρόμο και δεν είναι απαραίτητο να “καταδικάζεις” τον εαυτό σου σε μοναξιά μόνο και μόνο για την καταξίωσή σου. Ακόμα κι αν δεν νιώθεις έτοιμος/η να εμπλακείς σε μία σχέση, να θυμάσαι πως έχεις πάντα τους φίλους σου και την οικογένειά σου εκεί κοντά που είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν.

Στη σταδιοδρομία σου θα δεις αυτό το έτος τους κόπους σου να ανταμείβονται με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Η αξία σου επιτέλους αναγνωρίζεται, κάτι που μεταφράζεται και σε αριθμούς. Η επιμονή και η σκληρή δουλειά μπορούν να σε καταξιώσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι πολύ σημαντικό να αποφύγεις την επιθετική ρητορική κατά την ανοδική σου πορεία. Στο επαγγελματικό περιβάλλον, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου μπορεί να περάσουν ορισμένες κρίσεις, τις οποίες όμως μαθαίνεις να κατευνάζεις με αξιοσημείωτη μαεστρία. Είναι σημαντικό αυτό το γενέθλιο έτος να μην επιτρέψεις στις διαδοχικές επιτυχίες να σε κάνουν αλαζονικό/ή και βιαστικό/ή, καθώς είναι πολύ πιθανό αυτό να καθυστερήσει κάποιες εν αναμονή επιτυχίες σου.

Στον επαγγελματικό τομέα σου παρουσιάζονται αμέτρητες ευκαιρίες για να αναρριχηθείς και να δημιουργήσεις μία φήμη στο χώρο σου που θα σου ανοίγει με μεγάλη ευκολία σημαντικές πόρτες στο μέλλον. Είναι όμως ζωτικής σημασίας να μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και να μη διαχειριστείς τις επιτυχίες μέσα στο χώρο δουλειάς με βεντετισμό, κάτι που μπορεί να σου κοστίσει “έδαφος” και χρόνο. Ευτυχώς, η ανθεκτική σου φύση σου επιτρέπει να υπερβάλεις λίγο, αναλαμβάνοντας περισσότερο ευθύνες, οι οποίες σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση, την αποφασιστικότητα και τη σκληρή δουλειά μπορούν να σε οδηγήσουν στην κορυφή του κλάδου σου.

Στον οικονομικό τομέα παίρνεις συνεχείς ικανοποιήσεις, τις οποίες πολλές φορές αδυνατείς να διαχειριστείς, τόσο πρακτικά, όσο και συναισθηματικά. Ένα μεγάλο μέρος των κερδών σου αυτό το έτος έρχεται αναδρομικά από τη δουλειά που έκανες το περασμένο διάστημα. Πέρα όμως από αυτό, το 2020 σχεδόν με το ξεκίνημά του σου φέρνει καταπληκτικές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να διευθετήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος, ακόμα και να αποταμιεύσεις ορισμένα χρήματα για μελλοντικές σημαντικές επενδύσεις. Ωστόσο, αυτός ο χρόνος δεν είναι ο καταλληλότερος για άσκοπες δαπάνες, καθώς αν ξεκινήσεις να σπαταλάς τα χρήματά σου για πράγματα που είναι απαραίτητα ή πρακτικά, πολύ σύντομα θα βρεις μπροστά σου μία “μαύρη τρύπα” την οποία θα προσπαθείς να καλύψεις με υπερωρίες ή δανεικά. Ο Δίας στον Αιγόκερω δε θα σου επιτρέψει λάθη αυτό το γενέθλιο έτος σου, όμως αν χειριστείς συνετά τα οικονομικά και φροντίζεις πάντα να μένει κάτι στην άκρη θα σε ανταμείψει γενναιόδωρα!

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η δημιουργικότητά σου είναι περιορισμένη αυτό το μήνα κι εσύ χρειάζεσαι ξεκούραση. Είναι μία καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που σε αφυπνίζει πνευματικά. Δεν αποκλείεται από το νέο χόμπι να προκύψουν μερικές νέες και ευχάριστες γνωριμίες.

10 Ιανουαρίου: Αισθάνεσαι μία ένταση που σε κάνει ιδιαίτερα δυσλειτουργικό/ή αυτή τη μέρα. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πάρεις ρεπό απ’ όλα σήμερα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο ζενίθ αυτό το μήνα. Υπάρχει μία φυσική οικειότητα με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου που κάνει την επικοινωνία σας, τόσο την πνευματική, όσο και τη σωματική μαγική!

14 Φεβρουαρίου: Αυτή μπορεί να είναι η ωραιότερη γιορτή των ερωτευμένων της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η η σχέση σου μπορεί να πάει σε άλλο επίπεδο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να ξεκινήσεις κάτι όμορφο και σταθερό!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Η κατάσταση στη δουλειά έχει αρχίσει σοβαρά να διεγείρει το νευρικό ου σύστημα. Ο ανταγωνισμός και η ανωριμότητα κάνουν το κλίμα στη δουλειά δυσβάσταχτο. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και βρες τρόπους να εκφράζεις την ένταση που συσσωρεύεις, ηπιότερα.

12 Μαρτίου: Αν είναι δυνατόν να εργαστείς ανεξάρτητα ή στο σπίτι θα ήταν μία καλή επιλογή για εσένα σήμερα. Αν έχεις σημαντικές συναντήσεις που θα μπορούσαν να αναβληθούν, ανάβαλέ τις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας με φιλικό πρόσωπο προκύπτουν αυτό το μήνα. Δεν αποκλείεται η σχέση σας να περάσει κρίση, όμως προτού να συμβεί αυτό μπορείς να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να συζητήσεις μαζί του πιο ψύχραιμα.

4 Απριλίου: Εάν υπάρχει ψυχρό κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αυτή είναι η ιδανικότερη μέρα του μήνα για να επιλύσετε τις διαφορές σας.

ΜΑΪΟΣ 2020

Σε καταλαμβάνει μία αρνητική διάθεση, η οποία όμως οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πως εσύ αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γύρω σου. Αν νιώθεις φορτωμένος/η επέλεξε να φύγεις για λίγες μέρες από τη ρουτίνα σου, προκειμένου να αποφορτίσεις την ένταση.

1 Μαΐου: Ένα ταξίδι θα ήταν ότι πρέπει για σένα κοντά σ’ αυτήν την ημερομηνία. Όσες περισσότερες μέρες πάρεις για τον εαυτό σου τόσο το καλύτερο και για σένα και για τους άλλους.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Καλείσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις και εξετάζεις τις λεπτομέρειες των επιλογών σου. Είναι μία καλή στιγμή για μία μεγάλη αγορά, αρκεί να είσαι διπλά προσεκτικός/ή με τα “ψιλά γράμματα”.

19 Ιουνίου: Έχεις την πνευματική διαύγεια που χρειάζεται για να ασχοληθείς με μία σημαντική και μεγάλη επένδυση που θες να κάνεις. Αν είναι απαραίτητο να διαπραγματευτείς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου αυτήν την ημέρα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η αυτός ο μήνας σε βάζει σε μία διαδικασία επισημοποίησης, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για τη σχέση σου. Παρ’ όλο που νιώθεις ερωτευμένος/η δεν αποκλείεται να σε πιάσουν ορισμένες ανασφάλειες που μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια θα έχουν εξαφανιστεί.

8 Ιουλίου: Αισθάνεσαι σα να βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου! Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσεις μία ρομαντική έξοδο με τον/την εκλεκτό/ή της καρδιάς σου!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Αυτό ο μήνας σου επιφυλάσσει ορισμένες συναρπαστικές συνομιλίες. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπάει κόκκινο και δείχνεις να το απολαμβάνεις. Φρόντισε μόνο να ακούς που και που τους ανθρώπους γύρω…

11 Αυγούστου: Καλό θα ήταν αυτή τη μέρα να σκέφτεσαι περισσότερο και να μιλάς λιγότερο. Είσαι αρκετά απρόσεκτος/η σήμερα και μια σου λέξη θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα χάος.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς τον εαυτό σου στους άλλους μπορεί να σε ανεβάσει πολύ ψηλά στον επαγγελματικό τομέα. Ό, τι αγγίζεις γίνεται χρυσός αυτό το μήνα και να είσαι σίγουρος/η πως δεν περνάει απαρατήρητο.

27 Σεπτεμβρίου: Μπορείς να αξιοποιήσεις τη γοητεία σου για να πετύχεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Η ανοδική σου πορεία στον επαγγελματικό τομέα σου “τρώει” πολύ χρόνο από τη μέρα σου, με αποτέλεσμα να παραμελείς κοντινούς σου ανθρώπους ή δουλειές του σπιτιού που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Είτε το θέλεις, είτε όχι, το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πρόκειται να απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αυτού.

20 Οκτωβρίου: Το άγχος σου για ζητήματα σπιτιού και οικογένειας φτάνουν στο ζενίθ αυτή τη μέρα. Κάνε υπομονή, γιατί φαίνεται πως έχει αρχίσει να εξαντλείται. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Είσαι λίγο πεσμένος/η συναισθηματικά αυτό το μήνα, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην εκτόνωση της πίεσης του περασμένου μήνα. Είναι μία ιδανική στιγμή για σχεδιάσεις μία χαλαρωτική εξόρμηση, ακόμα κι αν είναι για μερικές ώρες. Φρόντισε τον εαυτό σου, το χρειάζεσαι.

3 Νοεμβρίου: Οργάνωσε μία απόδραση αυτή τη μέρα. Προσπάθησε να είσαι με όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο και να κάνεις πράγματα που ηρεμούν εσένα και όχι τους άλλους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Η περίοδος των διακοπών φέρνει στο δρόμο σου πειρασμούς που δοκιμάζουν, τόσο τη σχέση σου, όσο κι εσένα. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και τις επιλογές σου πριν αποφασίσεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

24 Δεκεμβρίου: Ο ρομαντισμός σου χτυπάει την πόρτα κι εσύ αδυνατείς να αντισταθείς. Σχεδίασε μια όμορφη βραδιά και φρόντισε να περάσεις πολύ ποιοτικό χρόνο με τον/την ξεχωριστό/ή της καρδιάς σου.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

shutterstock imageOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!