Γίνε το πνευματικό σου google


Αν ένα πράγμα μπορούμε να σε συμβουλέψουμε, είναι να ακούς πάντα τη διαίσθησή σου στη διάρκεια ενός psychic reading.

Ωστόσο, η μεγάλη «παγίδα» σε αυτό είναι πότε η φωνή που ακούς είναι της διαίσθησης ή της επιθυμίας. Στο άρθρο αυτό, θα βρεις 4 απλά βήματα, ώστε να μάθεις να τις ξεχωρίζεις. Άλλωστε, πώς αλλιώς θα μπορέσεις να δεχτείς το τέλειο psychic reading από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του 14850, αν δεν έχεις άμεση σύνδεση με τη διαίσθησή σου;

1. Άκου την ψυχή σου

Ο psychic reader του 14850 είναι ο «προπονητής» (psychic coach) σου στο ταξίδι της προσωπικής σου αναγέννησης. Κάθε ψυχή έχει διαφορετικές προτεραιότητες από αυτές που ίσως πιστεύουμε. Ξεκινώντας, καλό είναι να κατανοήσεις ότι η ψυχή σου είναι αιώνια και γι’ αυτό δεν χρειάζεται βιασύνη και deadlines. Άλλωστε, οι ψυχές βλέπουν τη «μεγαλύτερη εικόνα», το δάσος. Όσο θλιμμένη κι αν είσαι με το τέλος μιας σχέσης, η ψυχή σου ξέρει ότι πήρες την εμπειρία που χρειαζόσουν για να προχωρήσεις στην επόμενη σχέση σου. Με λίγα λόγια, παίρνοντας κάποιες βασικές οδηγίες από τον psychic coach σου, μάθε να ακούς όσα ψιθυρίζει η ψυχή σου.

2. Πάρε αποφάσεις

Όσο καλός κι αν είναι ο psychic coach του 14850, δεν είναι εδώ να κάνει το ταξίδι για σένα. Βγες από την comfort zone σου και πάρε αποφάσεις. Για παράδειγμα, αν πρέπει να δεχτείς μια δουλειά σε άλλη πόλη ή όχι, άκουσε με προσοχή τα λόγια του coach, σχετικά με τα υπέρ και τα κατά. Όμως, την τελική απόφαση πρέπει να την πάρεις εσύ.

3. Νιώσε τις δονήσεις

Η σχέση coach – ενδιαφερόμενου είναι μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Κάποιοι θεωρούν ότι ίσως οι ψυχές τους να έχουν γνωριστεί σε προηγούμενες ζωές και γι’ αυτό μπορούν και επικοινωνούν στο σήμερα.

Καλώντας σε σταθερή βάση (το ιδανικό είναι μία φορά την εβδομάδα) τους psychic coaches του 14850, αρχίζει η διαδικασία της «εξημέρωσης», όπως έλεγε η αλεπού στον Μικρό Πρίγκιπα.

Λίγο πριν κάνεις το τηλεφώνημα νιώθεις διαφορετικά και κάθε φορά που μιλάς κατανοείς όλο και περισσότερο κάθε λέξη που σου λέει.

4. Ημερολόγιο

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της συνομιλίας σου με τον coach του 14850, είναι να κρατάς σημειώσεις από όσα σου λέει. Πρώτον, για να μπορείς να ρωτήσεις ακριβώς αυτά που θέλεις.  Δεύτερον, για να μπορέσεις να κατανοήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια όσα σου έχει πει.

Κάνοντας τα 4 παραπάνω βήματα σε κάθε επικοινωνία σου με τον psychic coach σου, θα αρχίσεις σιγά σιγά να κατανοείς καλύτερα όσα θέλει η ψυχή σου να πει. Το να γίνεις το πνευματικό σου google, δηλαδή το να μάθεις να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται συνεχή «δουλειά». Μόλις όμως τα καταφέρεις θα μπορείς να «βλέπεις» καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σου.

Οι psychic coaches – αστρολόγοι του 14850, είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν να το πετύχεις και να δεις τη ζωή σου διαφορετικά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u