Comfort Zone: Η παγίδα που βάζεις στον εαυτό σου!

Comfort Zone: Η παγίδα που βάζεις στον εαυτό σου!


Έχει τύχει να σου πουν οι γύρω σου ότι ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι; Κι εσύ χάρηκες ε; Μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να βγεις έξω από την comfort zone σου. Τι είναι έξω από αυτήν; Σίγουρα όχι οι δράκοι του Game of Thrones. Μόλις βγεις από την comfort zone σου, θα καταλάβεις ότι εκεί είναι όλη η μαγεία.

Ακριβώς έξω από την comfort zone σου είναι το μέρος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι ότι… όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά τολμούν να το κάνουν. Ο λόγος; Άλλοι νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί και θα αποτύχουμε, άλλοι ότι θα φαινόμαστε «χαζοί», άλλοι ότι θα μας απορρίψουν… Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το να βγει κάποιος από την comfort zone του δεν είναι τόσο δύσκολο. Ας το δούμε αναλυτικά.

Φτιάχνοντας κύκλους

Σκέψου ότι η comfort zone σου είναι ένας κύκλος. Ζωγράφισέ τον με όποιο χρώμα θες, ας πούμε ροζ. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια εκεί, έτσι δεν είναι; Νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο και πως δεν σε αμφισβητεί κανένας. Οι άνθρωποι που είναι μαζί σε συμπαθούν και σε δέχονται.

Τώρα, σκέψου έναν άλλο κύκλο με διαφορετικό χρώμα. Φτιάξ’ τον όσο μεγάλο θέλεις και βάλε μέσα του όλα όσα θέλεις να προσπαθήσεις, να δημιουργήσεις, να κάνεις, να μάθεις ή να τελειοποιήσεις. Μήπως τώρα η comfort zone σου φαίνεται πολύ μικρή; Μήπως βλέπεις πολύ μεγάλη την απόσταση ανάμεσα στους δύο κύκλους;

Αυτό ακριβώς είναι η fear zone σου κι είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει με μαύρο χρώμα στο μυαλό σου. Εκεί ακριβώς βρίσκονται όλα αυτά που σε αποτρέπουν από το να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να μάθεις νέα πράγματα ή να κάνεις την αίτηση για τη δουλειά των ονείρων σου.

Κι αν σου λέγαμε ότι υπάρχει κι ένας τρίτος κύκλος;

Φαντάσου ξανά τους δύο κύκλους που έχεις ήδη, καθώς και τη fear zone που τους χωρίζει. Τώρα σκέψου ότι ζωγραφίζεις έναν ομόκεντρο κύκλο στην comfort zone σου (όχι μεγαλύτερο από το διπλάσιο) και χρωμάτισέ τον νοητά με ένα θερμό χρώμα (πορτοκαλί, κοραλί, τιρκουάζ, κίτρινο). Αυτό που μόλις έφτιαξες είναι η stretch zone σου και το κλειδί της επιτυχίας σου.

Στην stretch zone θα βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Είναι το μέρος που θα κάνεις τα πρώτα μικρά και δειλά βήματα να βγεις από την comfort zone σου. «Σπάσε» τους στόχους σου σε μικρά κομμάτια και κάνε ένα βήμα τη φορά. Μόλις αυτό πετυχαίνει, αυτόματα μεγαλώνει η comfort zone. Με την stretch zone στο ίδιο μέγεθος, θα δεις ότι η fear zone ολοένα και θα μικραίνει κι ότι στο τέλος δεν θα έχεις πια τίποτα να φοβάσαι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u