Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης


Χρόνια πολλά φίλε/η Τοξότη! Στον αισθηματικό τομέα, νέα σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου. Από την άλλη, έρχεσαι αντιμέτωπος/η με σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη σταδιοδρομία σου. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις σε αυτό το γενέθλιο έτος σου! 

Στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό αυτό το έτος να νιώσεις έτοιμος/η να ανεβάσεις ταχύτητες, μετά από μία μακρά περίοδο με εμπόδια και συγκρούσεις. Το ευχάριστο είναι πως δεν είσαι μόνο εσύ έτοιμος/η για κάτι τέτοιο, αλλά και το σύμπαν θα φέρει στο δρόμο σου πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Δεν πρόκειται μόνο για ρομαντικό ενδιαφέρον στα πρόσωπα που σου παρουσιάζονται αυτό το χρόνο, αλλά και για νέες φιλίες που απ’ ό, τι φαίνεται έρχονται στη ζωή σου για να μείνουν. Μερικές από τις επιλογές που θα κάνεις αυτό το χρόνο, θα σε οδηγήσουν σε μέρη και καταστάσεις που δεν είχες τολμήσει καν να ονειρευτείς. Είναι μεγάλη υπόθεση η ικανοποίηση του περιπετειώδους πνεύματός σου! Καθώς το 2019 πλησιάζει στο τέλος, είναι πιθανό να μνημονεύεις με πικρία μια σχέση που δεν τελεσφόρησε, όμως με την είσοδο του 2020, όταν έστω και κατά τύχη κοιτάξεις μπροστά, δε θα σε απασχολεί πια το παρελθόν.

Αν είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανό να έχεις μια κάποια τάση στον αρνητισμό σε ό, τι αφορά στη σχέση σου, ιδιαίτερα προς το Φεβρουάριο του 2020, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν αποκλείεται να νιώσεις πως έχει έρθει η ώρα να λήξεις μία σχέση που δε σε καλύπτει πια. Κάποιοι θα τραβήξουν την “πρίζα” και θα στρέψουν το ενδιαφέρον στην αναζήτηση του/της επόμενου/ης. Είναι κάτι παραπάνω από εφικτό να βρεις αυτό το γενέθλιο έτος ένα άτομο πρόσωπο που να σε καλύπτει, να σε κάνει να αισθάνεσαι πως έχεις βρει τον/την έναν/μία και μοναδικό/ή, αρκεί να μην ψάχνεις να καλύψεις το κενό που νιώθεις σε πρώην ή σε φιλίες με… προνόμια. Είναι το έτος που μπορείς να ερωτευτείς πολύ και να ευτυχήσεις πραγματικά, μόνο κάνε λίγη υπομονή. Από την άλλη, κάποιοι θα επιλέξουν να μείνουν και να παλέψουν γι’ αυτό που έχουν. Σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, καθώς οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις θα είναι αρκετές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου βρίσκουν σε τοίχο. Αν η επιλογή σου είναι να παραμείνεις και να επιμείνεις, φρόντισε να είσαι σίγουρος/η πως έχεις γερό “στομάχι”.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις έναν αδιάκοπο ενθουσιασμό, ο οποίος βέβαια συνοδεύεται από περιορισμένες ευθύνες. Απολαμβάνεις την ελευθερία, περισσότερο όμως όταν βιώνεις τον οδυρμό των πρόσφατα χωρισμένων φίλων σου. Με μια μικρή δόση ειρωνείας, περηφανεύεσαι πως αυτά εσένα δε σ’ απασχολούν… τουλάχιστον για την ώρα… Παρ’ όλο που δεν ανήκεις στο club των δεσμευμένων, είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με ορισμένες άβολες καταστάσεις. Αν κάτι τέτοιο, όμως, θες να το αποφύγεις, απλώς πες όχι σε περιπτώσεις που σου εμφανίζονται και είναι αινιγματικές και περίπλοκες, δε θα είναι άλλωστε δύσκολο να τις αναγνωρίσεις. Αυτό το γενέθλιο έτος σου είσαι σε θέση να βρεις και να κατακτήσεις πολύ καλύτερες περιπτώσεις ανθρώπων από τον/την πρώην που δηλώνει μπερδεμένος/η ή κάποιον/α “player”, που με δυσκολία θυμάται το όνομά σου. Καθώς θα πλησιάζει το δεύτερο εξάμηνο του 2020, θα λαχταράς για περισσότερη ποιότητα στη ζωή σου και τότε θα ξέρεις πως είσαι έτοιμος/η να μπεις σε μία σοβαρή σχέση με τον/την εκλεκτό/ή!

Στη σταδιοδρομία σου ενδέχεται να αισθανθείς πως χρειάζεσαι κάποιο ισχυρό κίνητρο, προκειμένου να διατηρηθεί το ενδιαφέρον σου ζωντανό για τη δουλειά σου. Νιώθεις πως περιορίζεσαι, τόσο πνευματικά, όσο και συναισθηματικά, γεγονός που σου δημιουργεί, ενδεχομένως εύλογα, το ερώτημα: “Είσαι σίγουρος/η πως βρίσκεσαι στο σωστό πεδίο/αντικείμενο;”. Ίσως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι λίγος χρόνος μακριά από υποχρεώσεις, προκειμένου να καθαρίσει η σκέψη σου. Από την άλλη, μπορεί να έχεις ανάγκη μία αλλαγή, η οποία θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο/η. Αυτό το έτος θα χρειαστείς αρκετό χρόνο για να κάνεις μία σωστή και ενδελεχή αξιολόγηση της κατάστασης.

Στον επαγγελματικό τομέα, καθώς πλησιάζει το πρώτο τρίμηνο του 2020, νιώθεις να ξεμένεις από δυνάμεις. Ωστόσο, το αίσθημα ευθύνης δε σου επιτρέπει ούτε να εγκαταλείψεις, αλλά ούτε καν να πάρεις ένα μικρό διάλειμμα, επομένως αναλαμβάνεις συνεχώς περισσότερες ευθύνες. Πιέζεις αλύπητα τον εαυτό να αναλάβει και να ολοκληρώσει όση περισσότερη δουλειά γίνεται, με αποτέλεσμα να στερεύουν οι δυνάμεις σου, αποδίδοντας όμως ικανοποιητικά. Παρά την πίεση που ασκείς στον εαυτό σου, δεν αποκλείεται αυτό το χρόνο να ξεχωρίσεις στο χώρο εργασίας για την προσφορά σου, εκνευρίζοντας τον ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως παρά τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σου, με ό, τι κι αν καταπιαστείς το φέρεις σε πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Στον οικονομικό τομέα δεν είσαι σε κακή κατάσταση. Παρ’ όλο που συνεχίζουν να σε απασχολούν υποχρεώσεις του παρελθόντος, είσαι σε θέση να ανταμείβεις συχνότερα τον εαυτό σου συγκριτικά με πέρυσι. Έχεις πάρει το μάθημά σου, ενδεχομένως με σκληρό τρόπο, για την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετώπιζες τα οικονομικά ζητήματα μέχρι τώρα. Αν πάλι δε σου έχει γίνει το πάθημα μάθημα, δε θα αργήσει η στιγμή που το σύμπαν θα σου “κουνήσει το δάκτυλο” ξανά προκειμένου να σε βάλει στο σωστό δρόμο. Εφόσον, λοιπόν, έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου πιο συνετά, δεν έχεις πολλά να πράγματα να φοβηθείς αυτό το γενέθλιο έτος σου. Οι εύστοχες δαπάνες μπορούν να αποδειχτούν εξαιρετική επένδυση το 2020! Φρόντισε μόνο να διευθετήσεις εμπρόθεσμα οικονομικές υποχρεώσεις, είτε προς φιλικά πρόσωπα, είτε προς τράπεζες, γιατί τα χρέη από παλιά μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων για σένα αυτό το χρόνο.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Είναι μία καλή στιγμή να ταξιδέψεις και να θρέψεις το περιπετειώδες πνεύμα σου. Δεν αισθάνεσαι πλήρης με τη δουλειά σου και ένα ταξίδι θα σε βοηθήσει πολύ να ξεκουραστείς και να καθαρίσεις τη σκέψη σου.

1-3 Δεκεμβρίου: Υπάρχει ιδιαίτερη εύνοια στις μετακινήσεις αυτές τις μέρες. Επίσης, ένα ταξίδι αυτό το διάστημα μπορεί να ικανοποιήσει στο μέγιστο την περιέργειά σου και να σε ανανεώσει ουσιαστικά!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Είσαι πολύ διστακτικός/ή σ’ ό, τι αφορά στην καριέρα σου αυτό το μήνα. Το ευχάριστο είναι πως η διαίσθησή σου είναι εξαιρετική τώρα και μπορείς να την αξιοποιήσεις ανάλογα! Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου και να είσαι σίγουρος/η πως κάνεις μια επιλογή που θα σε κάνει ευτυχισμένο/η!

5 Ιανουαρίου: Είναι μία καλή στιγμή για να καθίσεις με ψυχραιμία και σχεδιάσεις το επαγγελματικό σου μέλλον. Αν τώρα αποφασίσεις την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις, κατά τη διάρκεια του έτους θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες να υλοποιήσεις του στόχους σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε εκπλήξει αυτό το μήνα. Είναι πιθανό προσωρινά να νιώσεις έναν ενθουσιασμό, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις τις προσδοκίες σου στον “πάγο”. Είναι προδιαγεγραμμένο το κοινό σας μέλλον.

14 Φεβρουαρίου: Θα λάβεις αρκετά μηνύματα από… θαυμαστές! Παρ’ όλο που απολαμβάνεις την προσοχή, δε σε ελκύει πολύ η ασταθής φύση των ανθρώπων που σε προσεγγίζουν.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Οι φίλοι σου σου προτείνουν νέους χώρους και εμπειρίες. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται συνεχώς, καθώς άνθρωποι που συναντάς τώρα θέτουν υποψηφιότητα για μία πιο σταθερή θέση στη ζωή σου. Περιβάλλεσαι από νέα πρόσωπα που ακτινοβολούν θετικότητα και αυτό σε ενθουσιάζει.

30 Μαρτίου: Είναι μία μέρα που μπορείς να αφιερώσεις εξ ολοκλήρου στη φιλία. Απολαμβάνεις μια ολοήμερη διασκέδαση που σε γεμίζει ενέργεια!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Λαμβάνεις εξαιρετικά νέα στη δουλειά αυτό το μήνα. Κάποιος έπαινος ή κάποια αναγνώριση που είχε αργήσει πολύ να φανεί, συμβαίνει τώρα! Φρόντισε να αποφύγεις την αλαζονική συμπεριφορά, γιατί μπορεί να πλήξει την εικόνα σου. Αν έχεις ιδέες που πιστεύεις πως μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες μέσα στη δουλειά είναι μία καλή στιγμή να τις εκφράσεις.

5 Απριλίου: Μεγάλες συζητήσεις και σημαντικές συναντήσεις ευνοούνται πολύ αυτή τη μέρα. Τα ενεργειακά σου επίπεδα είναι πολύ υψηλά, κάτι που σου δίνει πλεονέκτημα, έναντι των υπολοίπων. Συνέχισε να κοιτάς ψηλά!

ΜΑΪΟΣ 2020

Αυτό το μήνα είσαι στα “νύχια” για καβγά μέσα στο σπίτι. Ένα μέλος της οικογένειάς σου δοκιμάζει την υπομονή σου και δεν είσαι πρόθυμος/η να κάνεις πίσω. Να θυμάσαι όμως πως πάντα υπάρχει λύση, αρκεί να είμαστε διατεθειμένοι να τη δούμε…

24 Μαΐου: Η απροθυμία όλων των μερών για συνεργασία, γίνεται τώρα εντονότερη από ποτέ. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς απ’ όλους και να αποστασιοποιηθείς από όλα, έως ότου ηρεμήσεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Νιώθεις πεσμένος/η αυτό το μήνα, ιδιαίτερα όταν σκέφτεσαι τον αισθηματικό σου τομέα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα επί της ουσίας να σε ρίχνει εσύ αισθάνεσαι τη συναισθηματική ισορροπία να χάνει έδαφος. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερη προσοχή από έναν/μία σύντροφο…

21 Ιουνίου: Η συναισθηματική σου σταθερότητα διαταράσσεται, χωρίς όμως να είσαι σίγουρος/η για ποιο λόγο και τι είναι αυτό που νιώθεις. Η συζήτηση με κάποιο έμπιστο πρόσωπο σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Υπάρχει ένα χάος στη ζωή σου εδώ και καιρό που θέλεις να οργανώσεις άμεσα. Ξεκινώντας να βάζεις τάξη στη ζωή σου, είναι πιθανό αρκετές φορές να εγκαταλείψεις την προσπάθεια, όμως πρέπει να θυμάσαι πως όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το θέλουμε.

27 Ιουλίου: Η ενέργειά σου χτυπάει κόκκινο σήμερα. Εάν έχεις σκοπό να ζητήσεις βοήθεια από το περιβάλλον σου στη οργάνωσή σου, τότε αυτή είναι η καταλληλότερη μέρα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Αυτό το μήνα είναι απαραίτητη η ηγετική σου ικανότητα στο χώρο εργασίας. Καλείσαι να διαχειριστείς αρκετά ζητήματα και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνεις. Η αναγνώριση της προσφοράς, αλλά και της αξίας σου θα είναι καθολική.

9 Αυγούστου: Σε καταλαμβάνουν τάσεις φυγής αυτή τη μέρα, καθώς έχει πέσει μεγάλο μέρος των ευθυνών πάνω σου. Μπορείς να στραφείς σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης, είτε για συμβουλή, είτε απλά για να “ξεθυμάνεις”.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Οι πειρασμοί που κυκλοφορούν γύρω σου, μπορεί προσωρινά να σου προσφέρουν μία ευχαρίστηση, όμως πρέπει να αναλογιστείς αν αξίζει το “δράμα” που ακολουθεί. Ένα λάθος δεν πληγώνει ποτέ μόνο έναν άνθρωπο.

26 Σεπτεμβρίου: Μπορεί η αφοσίωση να σε αγχώνει, όμως ξέρεις πως κατά βάθος σου αρέσει. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τις επιλογές σου…

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Τα οικονομικά σου ευνοούνται σημαντικά αυτό το μήνα. Οι επενδύσεις που κάνεις αυτό το διάστημα σε αποζημιώνουν μεσοπρόθεσμα. Η τύχη σου είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο τώρα, αν λοιπόν θέλεις να τη δοκιμάσεις σε τυχερά παιχνίδια, καν΄ το, αλλά με μέτρο…!

17 Οκτωβρίου: Η τύχη χτυπάει κόκκινο αυτή τη μέρα. Εξαργύρωσε την τύχη με όποιο τρόπο νομίζεις και αύξησε τα κέρδη σου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η τύχη σου χαμογελάει, κυρίως για αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι σε σχέση, με ενθουσιασμό προχωράτε από κοινού στο επόμενο βήματα με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο.

8 Νοεμβρίου: Είσαι έτοιμος/η για μία πιο σοβαρή δέσμευση στη ζωή σου. Ο ενθουσιασμός και ο έρωτας σε γεμίζουν πραγματικά και θέλεις να το επισφραγίσεις!

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

shutterstock imageOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!