Μαγικός κύκλος μέρος 2ο: το άνοιγμα !

Μαγικός κύκλος μέρος 2ο: το άνοιγμα !


Την προηγούμενη φορά μιλήσαμε θεωρητικά για το τι είναι ένας μαγικός κύκλος. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για πρακτική μαγεία, αναλύοντας το πώς μπορούμε να κάνουμε το άνοιγμα των μαγικών εργασιών, το οποίο στην αγγλικού τύπου μαγεία ονομάζεται «cast of circle», δηλαδή άνοιγμα-δημιουργία του κύκλου. Εδώ θα παρουσιάσουμε μία γρήγορη φόρμα, που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, αν και απαιτεί αρκετή σοβαρότητα.

Οφείλουμε πρώτα απ’ όλα να δηλώσουμε πως ο μαγικός κύκλος δεν είναι παιχνίδι. Απευθύνεται σε ανθρώπους με σοβαρότητα. Δεν είναι πείραμα, διότι η πίστη είναι βασική «μπαταρία» του ενεργειακού αυτού κύκλου. Τούτων λεχθέντων, θα αναλύσουμε αυτή την σύντομη διαδικασία.

Για να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τον κύκλο απαιτείται μία προετοιμασία δική μας, ψυχική. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο θα μας βοηθήσει πολύ. Θα ήταν πολύ σημαντικό, ειδικά αν αυτή είναι η πρώτη μας φορά που ανοίγουμε έναν κύκλο, να επιλέξουμε να το κάνουμε μία ημέρα που δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις, ώστε μόλις κάνουμε το άνοιγμα να είμαστε ψυχικά χαλαροί και μόλις κλείσουμε να μπορέσουμε να αποφορτιστούμε.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε έναν τόπο ήσυχο για το άνοιγμα του κύκλου. Το συγκεκριμένο άνοιγμα που περιγράφουμε προέρχεται από την αγγλική ανιμιστική παράδοση.

Εξηγούμε τα εξής: η Ανατολή έχει το στοιχείο του Αέρα, ο Βοράς έχει το στοιχείο της Φωτιάς, η Δύση του Νερού και ο Νότος της Γης. Τοποθετούμε σύμβολα των στοιχείων στους σημεία τους. Τα σύμβολα αυτά μπορεί να είναι πχ: για τον Αέρα ένα φτερό, για την Φωτιά ένα κερί, για το Νερό ένα κοχύλι, γεμισμένο με νερό, για την Γη ένα φυτό σε γλάστρα ή ένα κεραμικό σκεύος. Αυτά τα σύμβολα θα πρέπει να τα τοποθετήσουμε στο σημείο τους, δηλαδή το φτερό στην Ανατολή, το κερί στον Βορά, το κοχύλι με το νερό στην Δύση και το κεραμικό σκεύος ή την γλάστρα με το φυτό, στον Νότο.

Στο επόμενο άρθρο μας θα περιγράψουμε ποια είναι η τελετή ανοίγματος του μαγικού κύκλου και το κλείσιμό του.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίτη και 13 !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γιατί θεωρούμε την ημερομηνία Τρίτη και 13 γρουσούζικη; Είναι μόνο ελληνική πρόληψ ...

Aυγούστου Μύθοι !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που προλέγεις τον καιρό; Είναι θερινός μήνας; Ο λαός τον Α ...

Το πείραμα της Καστέλλας !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζατε πως το 1903 έγινε μυστικό πείραμα στην Καστέλλα; Στις αρχές του εικοστού α ...

Το βάρος της πληροφορίας …

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθημερινά παρακολουθούμε διάφορες πληροφορίες, περνούν οι περισσότερες με ταχύτ ...

Το αθάνατο νερό !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αθανασία και η αιώνια ζωή ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρ ...

Παραβάτης ή φιλόσοφος !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Βυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u