Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Πλούτωνα, στον αστερισμό του απόλυτου πάθους !!!


Την  01/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 38’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα μας δείχνει το άτομο το οποίο δεν εμπιστεύεται τους άλλους, τους οποίους συνήθως υποτιμά, ενώ έχει την τάση να αφήνει τον εαυτό του να παρασύρεται σε οικονομικές και ερωτικές εξαρτήσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου έχουμε την τάση να συμπεριφερόμαστε  στις ερωτικές μας σχέσεις με ένταση και να παραδινόμαστε στο απόλυτο πάθος, μπαίνουμε σε σχέσεις που γίνονται μοιραίες , δίνουμε το οριστικό τέλος σε σχέσεις που ήταν τοξικές, ενώ δεν διστάζουμε να  προχωρήσουμε σε ξεκαθαρίσματα και να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας  , μπλεκόμαστε σε παιχνίδια εξουσίας ( αυτό ισχύει τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις).

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Βασική σας επιθυμία είναι να έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επηρεάσετε τόσο τις αποφάσεις των αγαπημένων σας όσο και να δείξετε στη δουλειά σας ποιος είναι το αφεντικό. Προσοχή, γιατί είναι πιθανό μέσα από αυτά τα παιχνίδια εξουσίας να μην βγείτε αλώβητοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να περάσετε τις απόψεις σας στους συναδέλφους σας και να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τους. Όλο αυτό θα γίνει γιατί θέλετε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα νέα μελλοντικά σας σχέδια χωρίς να εκτεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα φέρει στον δρόμο σας ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος θα σας παρασύρει στην δίνη του απόλυτου πάθους με αποτέλεσμα να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα όρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις τόσο των οικείων σας προσώπων όσο και των συνεργατών σας. Η βασική σας δικαιολογία για αυτή σας την συμπεριφορά είναι ότι αγαπάτε και θέλετε να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς απέναντι στους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό σε ορισμένους να εκφραστείτε με ιδιαίτερα υποτιμητικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα κεκτημένα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα καταπιεστικούς απέναντι στον/στην ερωτική σας σύντροφο στην προσπάθεια σας να του/της δείξετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Την αρμονία και την ισορροπία γύρω σας προσπαθείτε να φέρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές στην προσπάθεια σας να δείξετε την αγάπη σας στην οικογένεια σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε εκβιάζοντας την αγάπη τους είτε μέσω του χρήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έμμεσο τρόπο είστε οι πρωταγωνιστές . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος θα συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα ωθήσει άλλους από εσάς να χρησιμοποιήσετε υπόγειους τρόπους για να επηρεάσετε τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων, ενώ άλλους μπορεί να τους ωθήσει να δώσουν ένα οριστικό τέλος, χρησιμοποιώντας πολύ  εκφράσεις που πληγώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσουν στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, στην οποία τα κυρίαρχα συστατικά της θα είναι το ερωτικό πάθος και η οικονομική εξάρτηση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ρόλος του διευθυντή είναι δικός σας . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ασκήσετε εξουσία και τον απόλυτο έλεγχο στο χώρο της δουλειά σας, ενώ δεν θα διστάσετε, να βγάλετε οριστικά από το κάδρο όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην επιτυχία σας και να χαλάσει την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς  εσείς οι  Υδροχόοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε σκοτεινές διαδρομές, κυρίως από ανασφάλεια, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή για να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην δημιουργία προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, στις οποίες επειδή θέλετε να ζήσετε το δράμα σας θα επιτρέψετε να ασκήσουν πάνω σας εξουσία και να σας χειραγωγήσουν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u