Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός


Χρόνια πολλά φίλε/η Ζυγέ! Η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να σου διδάξει ορισμένα σημαντικά μαθήματα. Η καριέρα σου από την άλλη σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, οι οποίες κάνουν τα βήματα σου σου πιο σταθερά στο μέλλον. Πάμε όμως να δούμε τι πρέπει να περιμένεις το ερχόμενο γενέθλιο έτος σου.

Στον αισθηματικό τομέα λαμβάνεις κάποια σημαντικά μαθήματα ζωής και αγάπης. Καθώς το 2019 ολοκληρώνεται σιγά σιγά η αυτοκριτική σου διάθεση μπορεί να σου δημιουργήσει ορισμένα αισθήματα λύπης ή/και ενοχής για κάποιες βεβιασμένες αποφάσεις που πήρες νωρίτερα μέσα στο έτος. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσεις, σταμάτα να τιμωρείς τον εαυτό σου και αξιοποίησε τα συμπεράσματά σου, προκειμένου να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη στο μέλλον.

Ακόμη κι αν δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σένα να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή να θυμάσαι πως υπάρχουν πάντα άτομα στο περιβάλλον σου που σε χρειάζονται. Φιλικά πρόσωπα ή ακόμη και οικογενειακά, που παραμέλησες τον περασμένο χρόνο, αποκτούν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου για το 2020.

Πρόκειται να εκτιμήσεις απεριόριστα την αφοσίωση αυτών των ανθρώπων αυτό το γενέθλιο έτος σου, καθώς θα βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε δυσκολία που πρόκειται να αντιμετωπίσεις, χωρίς όρους.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα διαπιστώσεις πως η υπομονή και η επιμονή σε μία σοβαρή σχέση, όσο κι αν σε κουράζουν, μπορούν να σε ανταμείψουν με την πάροδο του χρόνου. Το έτος που έρχεται μπορεί να σε φέρει πραγματικά και ουσιαστικά κοντά με το ταίρι σου. Καθώς πλησιάζει το ξεκίνημα του 2020 θα κερδίζεις τέτοια δύναμη κι ενέργεια από το/τη σύντροφό σου που δεν τόλμησες ποτέ να φανταστείς πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Εάν έχεις δίπλα σου το σωστό, για σένα, άτομο θα πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου να κάνει όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Ζώντας λοιπόν περισσότερο στο μέλλον και λιγότερο στο παρόν φαίνεται πως είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο κι αν είναι αυτό, με τη συγκατάβαση, πάντα, του/της συντρόφου σου. Το καλοκαίρι του 2020 φαίνεται πως και για τους δύο είναι μία καταπληκτική στιγμή για έναν αρραβώνα ή ακόμα κι έναν γάμο!

Αν είσαι αδέσμευτος/η αισθάνεσαι πως πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου ή κι αν ακόμα δημιουργήσεις σχέση να εξυπηρετεί όλα σου τα “θέλω”, χωρίς “εκπτώσεις”. Από το Νοέμβριο κιόλας γίνεσαι πιο εσωστρεφής και επιφυλακτικός/ή, καθώς οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος νιώθεις να σε “στραγγίζουν” συναισθηματικά.

Ακόμα κι αν επιλέξεις να πάρεις κάποια ρίσκα και να μπεις στο παιχνίδι, δυσκολεύεσαι να νιώσεις εκείνον τον ενθουσιασμό που υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχες νιώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ωστόσο, μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε “αποτυχημένη” προσπάθεια να εμπλακείς με κάποιο άτομο για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και σε τελευταία ανάλυση αυτό που πραγματικά θέλεις από την αισθηματική σου ζωή.

Με το ξεκίνημα του 2020 νιώθεις να πιέζεσαι από το άγχος, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συμβαίνουν πολλά, αλλά όχι αξιοσημείωτα. Αξιοποίησε την εμπειρία και τη γνώση σου, αναζητώντας μέσα σου το ιδανικό για σένα πρόσωπο και τι χαρακτηριστικά θα πρέπει αυτό να έχει. Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο επόμενο γενέθλιο έτος σου έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να συναντήσεις εκείνον/ή που θα πληρεί τις προϋποθέσεις σου.

Στη σταδιοδρομία σου, τα καλά νέα είναι πως έχεις το “know how” και βγαίνεις νικητής/ρια κάθε μέρα σε κάθε αναμέτρηση. Ακόμα και άνθρωποι που στο παρελθόν αποτέλεσαν πρόβλημα για σένα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται πως βγαίνουν απ’ το “κάδρο”.

Τα κακά νέα είναι πως κάνεις τόσο καλή δουλειά, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι απαιτήσεις των γύρω σου από σένα. Τα όριά σου και οι δυνάμεις σου θα δοκιμαστούν, καθώς το μέγεθος της εργασίας σου αυξάνεται με τέτοιους ρυθμούς που θα είναι σχεδόν αδύνατο να αντεπεξέλθεις, ιδιαίτερα τον Απρίλιο του 2020.

Αν από την άλλη δεν είσαι ικανοποιημένος/η από τη δουλειά σου, τότε δεν αποκλείεται, μέχρι τα τέλη του 2019, να εξετάσεις την πιθανότητα αλλαγής χώρου εργασίας ή/και καριέρας, προτού εγκλωβιστείς σε μία κατάσταση με την οποία δεν είσαι ευτυχισμένος/η.Η παθητική διάθεση και η στάση αναμονής δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος γι’ αυτό το γενέθλιο έτος, καθώς είναι μια χρονιά που θα επιβραβεύσει μόνο τους τολμηρούς.

Στον επαγγελματικό τομέα, παρ’ όλο που διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα, είναι μία καλή στιγμή να επικεντρωθείς σε ακαδημαϊκές αναζητήσεις. Είτε να πάρεις μία επιπλέον ειδίκευση που αφορά στη δουλειά σου, είτε ακόμα και να ακολουθήσεις έναν τελείως καινούργιο ακαδημαϊκό δρόμο, που πάντοτε φύλαγες σαν κρυφή επιθυμία.

Μία τέτοια επένδυση, γιατί περί επένδυσης πρόκειται, μπορεί να σε ωφελήσει πνευματικά, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον σχετικά με την καριέρα σου. Είναι ένα έτος κατά το οποίο, είτε το επιλέγεις, είτε όχι, παίρνεις καθημερινά τη θέση του μαθητή και ωριμάζεις μέρα με τη μέρα έως ότου είσαι απολύτως έτοιμος/η να αναλάβεις σημαντικότερα πόστα.

Στον οικονομικό τομέα θα ήταν καλό να αποφύγεις αυτό το χρόνο μεγάλες και μη πρακτικές αγορές, καθώς όσο καλή έρευνα αγοράς κι αν έχεις κάνει, θα αποδειχτούν κακές επενδύσεις. Ακόμα και στην καθημερινότητά σου θα έχεις την τάση αυτό το γενέθλιο έτος σου να σπαταλάς αχρείαστα μικροποσά δεξιά κι αριστερά, απορώντας αργότερα για το που χάθηκαν τόσα χρήματα.

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι πιθανό, αν φυσικά δεν προσέξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, να αισθάνεσαι θλίψη, γιατί δεν μπορείς να ξοδέψεις όπως θα ήθελες. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η αλόγιστη σπατάλη ίσως να αποτελέσει για σένα κίνητρο τον Ιανουάριο του 2020 να αλλάξεις λογική και να αρχίσεις την αποταμίευση.

Το 2020 είναι σαφώς ευνοϊκότερο για κάθε αγορά (μεγάλη ή μικρή) που θα ήθελες να κάνεις, βεβαιώσου μόνο ακούς τη διαίσθησή σου, όταν εκείνη σου λέει για κάτι “ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ”.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Αυτό το μήνα ευνοούνται ενώσεις και συμμαχίες. Η θετικότητα και η γοητεία που εκπέμπεις αυτήν την περίοδο μπορεί να κεντρίσει την προσοχή όλων, ακόμα κι εκείνων που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σε αντιπαθούσαν ή/και θα σε ζήλευαν. Αξιοποίησε την επιρροή που έχεις αυτό το διάστημα προς όφελός σου.

7 Οκτωβρίου: Υπάρχει ένα χάος στη δουλειά και είσαι ο/η μόνος/η που μπορεί να το σταματήσει. Όταν δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις, μπορείς εύκολα και γρήγορα να τις αποκλιμακώσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η τύχη σου χτυπάει κόκκινο αυτό το μήνα. Είναι καταπληκτική στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην καριέρα και τα οικονομικά σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου που ξέρει καλύτερα από εσένα ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου.

10 Νοεμβρίου: Εάν πρόκειται πάρεις ρίσκα που σε τρομάζουν, αυτή είναι η καταλληλότερη μέρα για να κάνεις την κίνησή σου. Αυτή τη μέρα μπορείς να βγεις νικητής/ρια κι από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Μπορεί αυτό το μήνα να μπεις σε διαδικασία ανασκόπησης, η οποία σου προκαλεί θλίψη. Καλό είναι να κάνεις την ανασκόπησή σου, όμως δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται με την καταθλιπτική διάθεση των γιορτών. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατάς κοντά σου τους φίλους και την οικογένειά σου που ξέρουν πως να σου φτιάχνουν το κέφι, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

31 Δεκεμβρίου: Κάνε μεγάλα σχέδια γι’ αυτήν τη μέρα μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χρειάζεσαι μια ευχάριστη βραδιά μαζί με ανθρώπους που σου δίνουν δύναμη κι ενέργεια.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να σου προκαλούν άγχος αυτό το μήνα. Τα καλά νέα είναι πως ακόμη κι έτσι ξέρεις πια είναι η πηγή των προβλημάτων σου. Αφού έχεις την ψυχραιμία να εντοπίσεις το πρόβλημα, τότε σίγουρα θα έχεις και την ψυχραιμία να βρεις τη λύση του.

1 Ιανουαρίου: Το άγχος σου σε κυριεύει αυτή τη μέρα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εγκαταλείψει την οποιαδήποτε προσπάθεια. Όταν ηρεμήσεις θα καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Μήνας έρωτα και ρομαντισμού αυτός, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ο ποιοτικός χρόνος που περνάς με το ταίρι σου σας φέρνει πιο κοντά και σας οδηγεί σε μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό το μήνα έλκεσαι από κάποιο πρόσωπο που σε πλησιάζει και φαίνεται πως αξίζει τον κόπο.

26 Φεβρουαρίου: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας βρίσκονται στο ζενίθ αυτή τη μέρα. Η ενέργειά σου είναι τρομερά μαγνητική και η διάθεσή σου ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη. Μην αφήσεις την ερωτική διάθεση της μέρας να πάει χαμένη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Τα ενεργειακά σου επίπεδα έχουν πάρει τη φθίνουσα, λίγο το σπίτι, λίγο η δουλειά, λίγο που έχουν βαλθεί όλοι να σου σπάνε τα νεύρα. Αν είναι δυνατό σχεδίασε μία μικρή απόδραση και αφιέρωσε τη στον εαυτό σου, ακόμα κι αν είναι για μία μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει.

2 Μαρτίου: Είναι η καταλληλότερη μέρα να οργανώσεις την “απόδρασή” σου. Να είσαι σίγουρος/η πως ακόμα κι αν είναι λίγες οι ώρες τις ξεκούρασης, μπορούν να αποδειχτούν θαυματουργές.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Ο μήνας είναι ιδανικός για νέα ξεκινήματα, νέο έργο, χόμπι ή/και κάποια μαθήματα. Η ενέργεια σου βρίσκεται πάλι σε καλά επίπεδα και δε θέλεις να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Η θετικότητά σου βλέπει παντού ευκαιρίες για δράση και πρέπει να τις αρπάξεις.

9 Απριλίου: Ενεργειακά βρίσκεσαι στο ζενίθ και η ψυχολογία σου είναι τέλεια. Αυτή η μέρα είναι υπέροχη για να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να ξεκινήσεις νέα πράγματα!

ΜAΪΟΣ 2020

Η καριέρα σου βρίσκεται σε άνοδο και αυτό σε αγχώνει. Ταυτόχρονα η τοξικότητα του εργασιακού σου περιβάλλοντος δε βοηθάει το στρες σου. Παρ’ όλα αυτά, θέτεις έναν στόχο, να καταξιωθείς στο χώρο εργασίας και δεν παρεκκλίνεις από αυτόν, εντυπωσιάζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους.

30 Μαΐου: Το δράμα στη δουλειά κορυφώνεται κι εσύ αποφασίζεις να αναμειχθείς, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή σε αυτά που λες και κάνεις, διότι κάποιος/α ανώτερος/η παρακολουθεί τις εξελίξεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

“Ό, τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει”, μην ανησυχείς όμως γιατί οι φίλοι και η οικογένειά σου είναι πάντα εκεί όταν τους χρειάζεσαι. Η υπομονή σου δοκιμάζεται αυτό το μήνα και οι συναισθηματικές σου μεταβολές σε κάνουν να υπολειτουργείς.

21 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο επηρεάζει σημαντικά τα συναισθήματά σου. Αν οργανώσεις μία χαλαρωτική μέρα με αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς πραγματικά να ωφεληθείς αυτή τη μέρα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου επιστρέφει αυτό το μήνα. Κάποιος/α πρώην φίλος/η ή κάποιος πρώην σύντροφος επιστρέφει με διάθεση για επανασύνδεση. Είναι πιθανό να προσπαθήσετε από την αρχή, όμως οφείλεις να προστατευτείς συναισθηματικά από αυτή τη διαδικασία, γιατί μπορεί να μη λειτουργήσει.

10 Ιουλίου: Έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις, που άλλοτε σε κάνουν συναισθηματικό/ή και άλλοτε σε θυμώνουν. Διαχώρισε την αληθινή ανάμνηση από την ψεύτικη πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η αυτό το μήνα νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις ένα ή και δύο βήματα μπροστά στην αισθηματική σου ζωή. Είναι ένας γιορτινός μήνας για σένα αυτός και φαίνεται πως δε θα λείπει και ο έρωτας από αυτή τη φιέστα.

15 Αυγούστου: Είναι μία καταπληκτική μέρα για δέσμευση, αρραβώνα ή/και γάμο. Η ενέργεια και η διάθεση σου αυτή τη μέρα θα βρίσκονται στο ζενίθ και είσαι αποφασισμένος/η να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται πως αυτός ο μήνας είναι ο τυχερός σου. Είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα καινούργιο και πολύ ξεχωριστό πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει από την πρώτη στιγμή ισχυρή έλξη και ουσιαστική πνευματική σύνδεση.

24 Σεπτεμβρίου: Ένα κοινωνικό γεγονός ή ένα τυχαίο συμβάν μπορεί να σε οδηγήσει στον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου! Μην αφήσεις αυτήν την ευκαιρία να σε προσπεράσει.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Ωροσκόπιο του Δεκεμβρίου 2023 είναι Έντονο (Γειά Σου Ανάδρομε Ερμή)

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι οι γιορτινές διακ ...

Τι λέει το ζώδιό σας για την ερωτική σας ζωή και για το πρώτο ραντεβού σας;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ραντεβού είναι γεμάτα με λανθασμένες εκκινήσεις, ακραίες προβολές και πολλές δ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις – 27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο (27 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2023):   Αριθμός 1: (Άτομα που γε ...

Τα 5 κορυφαία ζώδια που είναι πιο πιθανό να έχουν διπλή προσωπικότητα

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα 5 κορυφαία ζώδια που είναι πιο πιθανό να έχουν διπλή προσωπικότητα   Έχετε νιώ ...

5 ζώδια που δύσκολα μπορείς να παρακαλέσεις

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

5 ζώδια που δύσκολα μπορείς να παρακαλέσεις   Ξετυλίγουμε τα μυστικά των 5 πιο σκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u