Μεσοδιαστήματα: Οι Μυστηριώδεις Συνδέσεις


Τα Μεσοδιαστήματα είναι μια πολύ όμορφη και αποκαλυπτική περιοχή της Αστρολογίας, που μας δίνει την δυνατότητα να μπούμε στην καρδιά της προβλεπτικής, σύνθετης διαδικασίας.

Μαζί με το εξαιρετικά ενδιαφέρον Δρακωνικό Ωροσκόπιο, αποτελούν γνώση των αστρολόγων που όντως έχουν μελετήσει βαθιά το αντικείμενο.

Μεσοδιάστημα λέγεται το ενεργειακό σημείο που είναι στην μέση μεταξύ δύο πλανητών. Αν σε αυτό ακριβώς το σημείο υπάρχει και εμπλοκή άλλου πλανήτη, έχουμε πολύ ενδιαφέροντα φαινόμενα πολλαπλών επιρροών και χρωματισμών του ενός πλανήτη από τους άλλους δύο που σχηματίζουν το Μεσοδιάστημα.

Ο υπολογισμός του Μεσοδιαστήματος γίνεται με έναν σχετικά περίπλοκο τρόπο που δεν έχει νόημα να τον αναλύσουμε. Ωστόσο μπορούμε να δώσουμε κάποια παραδείγματα της δράσης των Μεσοδιαστημάτων για να κατανοήσουμε την φύση τους.

Όταν καταστρώνουμε έναν γενέθλιο χάρτη πάντα υπολογίζουμε την δράση των βασικότερων Μεσοδιαστημάτων, για να έχουμε υπόψη μας τις βασικές ροπές μιας προσωπικότητας.

Το μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου δίνει μια προσωπικότητα με ισχυρή φιλοδοξία, αίσθηση του δικαίου και καλό προσανατολισμό στην επαγγελματική του ζωή. Είναι άνθρωποι που ασχολούνται με την έρευνα και διαπρέπουν αυτοί που φιλοξενούν μια τέτοια σχέση στον χάρτη τους.

Το μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού

Δίνει πάρα πολύ μεγάλη τύχη στον άνθρωπο που το έχει και τον κάνει να μπορεί να πετύχει στην ζωή του χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό όμως μπορεί να τον κάνει επιπόλαιο, και γι’ αυτό να χάσει τελικά τα οφέλη.

Το μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα

Δίνει εμπνευσμένους ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη και έχουν έντονη και ισχυρή διαίσθηση. Πολύ συχνά γίνονται πνευματικοί δάσκαλοι και οδηγοί.

Το μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα

Είναι μια δύσκολη και αμφίρροπη επιρροή. Δίνει ταυτόχρονα βίαιο χαρακτήρα αλλά και έντονο εσωτερικό κόσμο. Θα λέγαμε ότι είναι το ίχνος του ήρωα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, που δεν φοβάται να φτάσει στα άκρα, αλλά σε περιόδους ηρεμίας και ειρήνης μπορεί να κάνει τον άνθρωπο δυστυχισμένο, καθώς πάλι τον σπρώχνει στα άκρα.

Το μεσοδιάστημα Δία/Κόμβου

Δηλαδή Βόρειου Δεσμού της Σελήνης, είναι καθοριστικό και ο άνθρωπος που το έχει στον γενέθλιο χάρτη του προορίζεται να γίνει πολύ μεγάλος οδηγητής των άλλων, καθώς πρόκειται για μια ψυχή εξαιρετικά προοδευμένη και αφυπνισμένη.

Το μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού

Μας υποχρεώνει να δούμε την ζωή μέσα από διπλή προοπτική: δίνει ανθρώπους που ταυτόχρονα έχουν ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος, αλλά είναι και πρωτοπόροι. Εδώ βρίσκονται οι ρίζες αφοσιωμένων επιστημόνων, που προχωράνε όλη την ανθρωπότητα μέσα από τις ανακαλύψεις τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!