Άλλαξε Το Κάρμα Σου


Το Κάρμα δεν είναι κάτι στατικό. Είναι μια δυναμική συνδιαλλαγή και συζήτηση με το σύμπαν.

Και φυσικά αυτό σημαίνει μια συζήτηση συνεχή με τον ίδιο τον εαυτό μας, το σύμπαν δεν είναι κάτι ξεχωριστό από εμάς που μας δικάζει και μας καταδικάζει, κάθε άλλο.

Το σύμπαν είμαστε εμείς οι ίδιοι και εμείς αποφασίζουμε να λειάνουμε τις τραχιές όψεις της ψυχής μας μέσα από δοκιμασίες.Ωστόσο δεν είναι υποχρεωτικό να πιούμε το ποτήρι που έχει προδιαγραφεί μέσα από τον γενέθλιο χάρτη μας.

Γι’ αυτό άλλωστε και έχει νόημα να βλέπουμε το αστρολογικό προφίλ, ώστε να επεμβαίνουμε.

Ο τρόπος για να φύγει πολύ από το χρέος από επάνω μας, δεν είναι άλλος από την αγάπη. Είναι τόσο μα τόσο απλό.

Η αγάπη φαίνεται να είναι η ατμομηχανή όλου του  σύμπαντος, αλλά για κάποιον λόγο που μάλλον έχει να κάνει με την περιέργεια ο άνθρωπος της αντιστέκεται.

Όταν λέμε με την περιέργεια,

Εννοούμε ότι ο άνθρωπος ξέρει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει και ποια είναι η σωστή κίνηση, έχει αλάνθαστη πυξίδα, αλλά διαλέγει να πειραματιστεί με τις συνέπειες των πράξεών του όπως ένα νήπιο που ξέρει πια ότι το ποτήρι σπάει αν το πετάξει, αλλά του αρέσει να ακούει τον ήχο.

Ο κάθε άνθρωπο μπορεί να πάρει πολλές πληροφορίες για το είδος του μαθήματος το οποίο καλείται να λάβει στην γη μέσα από την εξέταση του γενέθλιου χάρτη του, που είναι πολύ αποκαλυπτικός, μέσα από την μελέτη της συναστρίας του με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του.

Από το δρακωνικό ωροσκόπιο το οποίο είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο ανάλυσης του κάρμα, αλλά και μέσα από τον εσωτερικό διαλογισμό – για να ακούσει την ψυχή του, την προσευχή – για να λάβει δύναμη και κατευθύνσεις, και από την παρατήρηση συγκεκριμένων μοτίβων που του συμβαίνουν – για να καταλάβει με ποιον ακριβώς τρόπο πληρώνει συγκεκριμένα λάθη.

Υπάρχουν όμως και εύκολα ενεργειακά νομίσματα που ανεξάρτητα από την πορεία μας επάνω στην γη και τα μεγάλα μας διλήμματα μπορούν να αποσύρουν από επάνω μας μεγάλες ποσότητες αυτού του χρέους, του κάρμα. Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα επιφέρουν τεράστιες αλλαγές στο κοσμικό όλον και μας επιτρέπουν να πάρουμε στα χέρια μας την μοίρα μας.

Μην κυνηγάμε την ολοκλήρωση μέσα από μεγάλες πράξεις, η λίμνη ταράσσεται και από το πιο μικρό βότσαλο. Ας δούμε μερικές εύκολες, πραγματικά εύκολες κινήσεις που θα μας επιτρέψουν να κόψουμε δρόμο στην μακρά μας πορεία προς την επιστροφή στην ολότητα.

Υιοθετούμε ένα αδέσποτο.

Το να προσέξουμε το περιβάλλον γενικά γύρω μας και να καταλάβουμε ότι το χρειαζόμαστε και δεν μας χρειάζεται (η φύση ζει χωρίς τον άνθρωπο, ο άνθρωπος δεν ζει χωρίς την φύση) είναι ο τελικός σκοπός. Το να πάρουμε ένα αδέσποτο ζωάκι, ένα γατί ή ένα σκυλάκι για αρχή θα μας διδάξει τόσα πολλά πράγματα για την αγάπη, που είναι σαν να έχουμε κάνει χρόνια δίπλα σε έναν δάσκαλο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή στο σύμπαν από το να νιώθεις ότι προστατεύεις την ζωή. Και είναι και κάτι που δεν θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, ούτε έχει κανέναν κόστος απαγορευτικό – τα ζώα αντίθετα με τον άνθρωπο θέλουν λίγα υλικά πράγματα και πολλή αγάπη.

Περπατάμε έτοιμοι να βοηθήσουμε

Ο καθένας αισθάνεται ότι αν είχε πολλά χρήματα ή πολύ χρόνο στην διάθεσή του θα έκανε πολλά για τον συνάνθρωπό του. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα που θα έχουμε τα πάντα για να δώσουμε κάτι, αισθανόμαστε ότι είναι πολύ εντάξει να μην κάνουμε τίποτα για κανέναν. Άλλωστε, κι εμείς έχουμε ανάγκες. Δεν πάει όμως έτσι.

Καθόλου. Μια μικρή προσφορά από μέρους μας σε έναν συνάνθρωπο μπορεί να είναι σωτήρια και να αλλάξει την τροχιά ενός συρμού που πηγαίνει στο γκρεμό. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να γίνουμε εθελοντές και να ασχοληθούμε με τους άστεγους, με τα παιδιά, με τα ζώα. Μπορεί να μην έχουμε χρόνο. Δεκτό.

Με τα μάτια της ψυχής μας ανοικτά όμως στον δρόμο, μπορούμε να δούμε ότι οι ανάγκες είναι τόσο πολλές! Ένα εισιτήριο που θα αγοράσουμε για έναν ταλαιπωρημένο συνάνθρωπο – μπορεί να βρεθούμε κι εμείς στην θέση του – έχει μικρό κόστος και μεγάλη αξία. Το να βοηθήσουμε έναν ηλικιωμένο με τα ψώνια του δεν έχει καν κόστος, αξία όμως, απέραντη!

Συνηθίζουμε να δίνουμε τόπο στην οργή

Πραγματικά είναι συνήθειο. Ο άνθρωπος δεν γεννιέται με όλη αυτή την οργή μέσα του, τα μωρά χαμογελάνε συχνότατα και κλαίνε μόνο από ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση που θα ήμασταν έτοιμοι για μια ακόμα ανώφελη έκρηξη και τελικά δίνουμε τόπο στην οργή έχουμε καταφέρει μια τεράστια εσωτερική νίκη.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την κρίσιμη καμπή στη ζωή μας που θα φερθούμε μεγαλόθυμα. Στο φανάρι, δίνοντας προτεραιότητα. Στην ουρά στο σούπερ μάρκετ δίνοντας την θέση μας στον ενοχλητικό που προσπαθεί να μας την πάρει έτσι κι αλλιώς. Σε όλα αυτά τα μικρά ενοχλητικά της καθημερινότητας υπάρχει πεδίο άσκησης.

Παρατηρούμε το καλό που έρχεται απρόσκλητο στην ζωή μας

Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να παραπονιόμαστε. Επίσης έχουμε την τάση να θεωρούμε δικές μας τις επιτυχίες και δανεικές τις αποτυχίες. Αν κάτι πάει καλά, λέμε το έφτιαξα. Αν κάτι πάει λάθος λέμε μου συνέβη, έγινε από κάποιον άλλον και απλά με βρήκε. Δεν είναι σωστή αντιμετώπιση.

Και για τα όμορφα και για τα άσχημα πράγματα στην ζωή μας ευθυνόμαστε τόσο εμείς όσο και ένα πλήθος άλλων παραγόντων αλλά και ανθρώπων. Αν παρατηρήσουμε με ειλικρίνεια την ζωή μας θα δούμε ότι πολύ συχνά παίρνουμε βοήθεια από το πουθενά, από έναν καλό άνθρωπο ή απλά από μία σύμπτωση.

Εκείνη τη στιγμή το σύμπαν μας μιλάει εξίσου δυνατά όπως όταν μας βρίσκει μια αναποδιά.

Αλλά δεν το ακούμε, ποτέ δεν ακούμε το σύμπαν όταν τα πράγματα πάνε καλά. Αν το ακούσουμε όμως, αν συντονιστούμε με το καλό που συμβαίνει, ξεκλειδώνουμε το κουτί με τους θησαυρούς και ανακαλύπτουμε ότι έχει κι άλλα δώρα μέσα δώρα που πρέπει να τα διαχειριστούμε, όχι να τα κατασπαράξουμε!

Αν ξαφνικά ανακαλύψουμε ξεχασμένα χρήματα στο παλτό μας από πέρυσι – συνηθισμένο μοτίβο του μηχανισμού που κυριολεκτικά «γεννάει» και κρύβει μικροποσά τα οποία έρχονται σαν εξ ουρανού, ένα μέρος από αυτά ας πάει σε ένα πιάτο φαΐ για έναν συνάνθρωπο.

Και αν φτάνουν μόνον για ένα πιάτο φαΐ που το χρειαζόμαστε εμείς, ας τολμήσουμε να το μοιραστούμε. Θα πολλαπλασιαστεί! Είναι αλήθεια. Αλλά, δείτε το και μόνοι σας την επόμενη φορά που θα σας συμβεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!