Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη


Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι.

Σπάνια λένε ψέματα, και στην πραγματικότητα είναι ανοιχτοί σχεδόν για τα πάντα. Όλος ο κόσμος ξέρει τι ετοιμάζουν. Έχουν απίστευτο ένστικτο το οποίο πρέπει πρώτα να προσέξουν.

Είναι ιδιαίτερα έξυπνοι καθώς ενδιαφέρονται συνεχώς για τα πάντα. Μερικές φορές γίνονται κάπως αγενείς, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είναι ειλικρινείς και λένε πάντα αυτό που σκέφτονται. Λατρεύουν τα ταξίδια, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τα άλογα.

Επίσης να ξοδεύουν χρήματα, για αυτό προτείνεται να αποφεύγουν τις πιστωτικές κάρτες.Οι Τοξότες αποτελούν καλή συντροφιά, επειδή ενδιαφέρονται για όλους και για όλα.

Είναι ανοιχτόμυαλοι χωρίς προκαταλήψεις, και ενθουσιάζονται ακόμα και από τους πιο παράξενους ανθρώπους.

Με την αισιοδοξία και το χιούμορ τους, συχνά γίνονται η ζωή και η ψυχή του πάρτι, αν έχουν καλή διάθεση. Μερικές φορές γίνονται κακοδιάθετοι, δύστροποι και αδέξιοι, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συχνά πληγώνουν τους άλλους καθώς δεν μπορούν να αντισταθούν από το να πουν αυτό που βλέπουν σαν αλήθεια, ακόμα και αν είναι ντροπιαστικό. Όμως, η τάση τους αυτή είναι αθώα και χωρίς καμία επιθυμία να πληγώσουν τους άλλους.

Οι Τοξότες χρειάζονται ένα αντισυμβατικό τρόπο ζωής, και προτιμούν αυτόν που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν.

Δεν μπορούν να μείνουν για πολύ καιρό σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή περιβάλλον και χρειάζονται συνεχώς να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να εξερευνούν μία ποικιλία ιδεών κατά τη διάρκεια των ημερών που δουλεύουν.

Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς και δουλεύουν πολλές φορές για πολύ λίγα χρήματα αν εμπνέονται σε αυτό που κάνουν. Οι αξίες τους είναι πιο πολύ πνευματικές παρά υλικές.

Πολλοί έλκονται από τη πνευματική πλευρά της ζωής και ίσως ενδιαφερθούν για την εκκλησία, τη φιλοσοφία, την αστρολογία και άλλα τέτοιου είδους θέματα.

Η ανώτερη εκπαίδευση και τα νομικά θέματα τους προσελκύουν καθώς έχουν την ανάγκη να νιώθουν ελεύθεροι.Ταυτόχρονα όμως μπορούν να τα πάνε πολύ καλά με έναν ανεξάρτητο και πνευματικά ικανοποιητικό σύντροφο.

Παρά όλο το πνεύμα και την ανάγκη για ελευθερία, οι Τοξότες έχουν μία βαθιά ανάγκη για αγκαλιές και αγγίγματα και χρειάζονται συναισθηματική υποστήριξη.

Οι Τοξότες γενικά είναι αρκετά τυχερό ζώδιο, αλλά είναι αλήθεια πως σε μικρή ηλικία, χρειάζονται απόλυτα αυτή τους τη κληρονομιά, και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Αυτό συμβαίνει επειδή παίρνουν συνεχώς ρίσκα που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν απερίσκεπτα.

Οδηγούν γρήγορα, ασχολούνται με επικίνδυνα αθλήματα, είναι απρόσεκτοι με τα χρήματα –οι αγνοί Τοξότες λατρεύουν τον τζόγο –και ψάχνουν κάθε τύπο ενθουσιασμού, σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες πηγάζουν από την ανάγκη τους για προσωπική ελευθερία, και αποτελούν έναν τρόπο για να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της ζωής.

Αργότερα στη ζωή, αυτή η απερισκεψία συνήθως εξαλείφεται (αν και κάποιοι μεγαλύτεροι Τοξότες είναι έτοιμοι να πάρουν ρίσκα αν τους υπόσχονται θετικό αποτέλεσμα), και η αναζήτηση πλέον για προσωπική ελευθερία, κατέχει πλέον πνευματική μορφή.

Όπου υπάρχει διασκέδαση στην δημιουργία μίας καριέρας, είστε πάντα πρώτοι.

Είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά τις νέες ιδέες και λατρεύετε να τις δοκιμάζετε για να δείτε αν θα δουλέψει.

Συνήθως δουλεύουν, καθώς έχετε απίστευτο ένστικτο και τις περισσότερες φορές καταλαβαίνετε πότε μία ιδέα είναι καλή και πότε είναι σάπια.

Για να διατηρήστε τη ταχύτητα που έχετε αναπτύξει και συνηθίσει, τείνετε να ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα, πράγμα που πολλές φορές σας δημιουργεί προβλήματα.

Μία από τις αδυναμίες σας είναι πως δεν ασχολείστε με τη σκληρή δουλειά που κάνετε καθώς, για εσάς είναι κάτι που αγαπάτε.

Ακόμα και αν αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, και δεν μοιάζει σαν δουλειά στα μάτια σας, το πορτοφόλι σας θα δείχνει διαφορετικό όταν πάρετε τον έλεγχο και συνειδητοποιήσετε πόσα αξίζετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!