Τα Είδη του Kάρμα


Όταν αναφερόμαστε σε προηγούμενες ζωές και στο κάρμα, συνήθως έχουμε μια συγκεχυμένη αντίληψη γι’ αυτό.

Θεωρούμε ότι γενικά «έχουμε κάνει λάθη» σε προηγούμενες ζωές μας και εδώ θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Με βάση τις έρευνες των ψυχολόγων και των ερευνητών, έχει προχωρήσει πάρα πολύ στον τομέα της ανίχνευσης του κάρμα.

Το μονοπάτι των ψυχών, έχει λίγο ή πολύ χαρτογραφηθεί και έχουν μπει σε κάποια γνωστικά καλούπια οι διαδρομές και τα είδη του κάρμα. Βέβαια, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να γίνει. Αλλά, αν δεν ήταν έτσι, δεν θα ήμασταν καν εδώ…

Ας δούμε λοιπόν τις βασικές πέντε κατηγορίες και εκφράσεις του κάρμα, έτσι όπως έχουν χαρτογραφηθεί μέσα από την διαδικασία των αναδρομών, μέσα από τους ψυχικούς διάμεσους και από τις έρευνες των ψυχολόγων που είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι ώστε να ασχοληθούν με αυτό το τόσο σοβαρό θέμα.

1.Σωματικό κάρμα: Αφορά κάποια αρρώστια ή κάποιο σημάδι στο σώμα που υπήρξε στη ζωή που μας επηρεάζει ή στην αμέσως προηγούμενη ζωή. Π.χ. Όταν ένα μωρό γεννιέται με προβλήματα στους πνεύμονες και στην προηγούμενη ζωή του πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων.

Ή όταν κάποιος σκοτώνεται από πυροβολισμό και στην επόμενη ζωή του έχει μια ουλή ακριβώς στη θέση που είχε μπει η σφαίρα. Αυτά συμβαίνουν συχνά όταν η ψυχή επιλέγει να μετενσαρκωθεί πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο ενεργειακό σώμα.

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ψυχή διαλέγει να γεννηθεί με κάποια σωματική βλάβη για να μην ασχοληθεί με κάποιο τραύμα του παρελθόντος ή για να μάθει να συγχωρεί.

Π.χ. κάποιος που πήγε στον πόλεμο ακούει για όλη του τη ζωή βόμβες να εκρήγνυνται και, μη έχοντας αρκετό χρόνο στο πνευματικό πεδίο για να γιατρευτεί, διαλέγει στην επόμενη ζωή του να γεννηθεί τυφλός για να μπορέσει να συνέλθει.

Ή κάποιος που δολοφονήθηκε σε παλιά ζωή διαλέγει να γεννηθεί με μια αντίστοιχη ουλή, επειδή δεν συγχώρεσε ποτέ τον δολοφόνο του.

2. Εξισορροπητικό κάρμα: Η ψυχή υφίσταται μια ταλαιπωρία για να επέλθει εξισορρόπηση. Έχουμε δηλαδή μια αιτία και ένα αποτέλεσμα. Παραδείγματα αυτού του κάρμα είναι μια γυναίκα που περνάει μια ζωή μοναξιάς, αν και θα θελε όσο τίποτα να έχει μια ερωτική σχέση, επειδή παλιότερα είχε φερθεί σκληρά στους άλλους.

Χρειάζεται λοιπόν να μάθει την αξία της ανθρώπινης σχέσης. Ή ένας άντρας που δεν μπορεί να πετύχει επαγγελματική άνοδο γιατί σε μια παλιότερη ζωή είχε πατήσει πάνω στους άλλους για να αποκτήσει δόξα και χρήμα.

Ή κάποιος άλλος που υποφέρει από ημικρανίες γιατί σε μια παλιά ενσάρκωση είχε χτυπήσει στο κεφάλι την ερωμένη του σε μια έκρηξη ζήλειας. Ή κάποιος που γεννιέται τυφλός γιατί ως Ρωμαίος στρατιώτης τύφλωνε τους κρατούμενούς του.

Το σωματικό και το εξισορροπητικό κάρμα δεν μπορούν να αλλάξουν, όμως όταν ξέρουμε τις  αιτίες των δεινών μας σταματάμε να βασανιζόμαστε από τις τύψεις και να αισθανόμαστε αυτολύπηση. Δεχόμαστε τα πράγματα όπως έχουν, αποκτούμε σοφία και ενέργεια για να βελτιώσουμε το μέλλον μας.

Τα δεινά είναι επιλογή της ψυχής μας από το σχέδιο που κάναμε πριν γεννηθούμε και διεκπεραιώνονται από αρνητικές οντότητες (είτε δικές μας από προηγούμενη ζωή ή καινούργιες και άσχετες με μας). Μόλις εξισορροπηθεί το κάρμα μας θα μάς δοθεί το μέσον για να απαλλαγούμε από αυτές τις οντότητες.

3.Κάρμα από φόβο: Αυτό δημιουργείται όταν μια τραυματική εμπειρία περασμένης ζωής προκαλεί ένα φόβο αβάσιμο στην καινούργια ζωή. Π.χ. Ένας εργασιομανής ανακαλύπτει στην ύπνωση ότι σε μια παλιά ζωή τον Μεσαίωνα τα παιδιά του πέθαναν από την πείνα γιατί δεν μπόρεσε να τα ταΐσει.

Ο πόνος του χαράχτηκε βαθειά μέσα στην ψυχή του. Στην τωρινή ζωή του το υποσυνείδητό του προσπαθεί να αποφύγει ένα παρόμοιο γεγονός απ’ το να συμβεί ξανά και τον κάνει να εργάζεται χωρίς σταματημό. Το υποσυνείδητο είναι αυτόματο, δεν έχει την ικανότητα να αναλύει, παρά δρα ενστικτωδώς.

4. Κάρμα από τύψεις: Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος επωμίζεται την ευθύνη για ένα τραυματικό γεγονός παρελθοντικής ζωής χωρίς να φταίει πραγματικά. Ένας άντρας που παθαίνει πολιομυελίτιδα και παραλύουν τα πόδια του είδε ότι σε μια παλιά ζωή είχε χτυπήσει ένα παιδί κατά λάθος, καθιστώντας το παράλυτο.

Αν και δεν το έκανε επίτηδες, τα βάζει με τον εαυτό του και προσπαθεί να μάθει να τον συγχωρέσει υποφέροντας. Ή μια γυναίκα με φοβερά σωματικά και συναισθηματικά προβλήματα βρίσκει ότι παλιότερα της έκανε κόρτε ένας βίαιος και ασταθής άντρας που την απωθούσε.

Αυτός, σαν προειδοποίηση αν αυτή συνέχιζε να τον αρνείται, έκοψε τα χέρια της καλύτερης φίλης της. Η γυναίκα αισθάνθηκε υπεύθυνη γι’ αυτό και προσπαθεί τώρα να πληρώσει ένα χρέος που δεν οφείλει δημιουργώντας μια μαρτυρική ζωή.

Tο κάρμα από τύψεις και το κάρμα από φόβο είναι τα δύο είδη κάρμα που πιο εύκολα γιατρεύονται, αφού μάθουμε την αιτία. Με τη γνώση και κατανόηση του πόσο άδικα τελικά υποφέρουμε, καθώς και με τις κατάλληλες υποβολές από τον υπνωτιστή, καταφέρνουμε και ξεπερνάμε το πρόβλημα. Σταματάει η αυτοτιμωρία και μια καινούργια ζωή ανοίγεται μπροστά μας.

5. Κάρμα ταλέντου και γνώσεων: Ένας άντρας στην αρχαία Ελλάδα άρχισε να καλλιεργεί τις ικανότητές του στη μουσική. Σήμερα, μετά από άλλες έξη ζωές όπου ήταν μουσικός, είναι παιδί-θαύμα στη μουσική. Ή μια επιτυχημένη ψυχολόγος και ευτυχισμένη σύζυγος βρίσκει ότι δούλεψε τις ανθρώπινες σχέσεις σε πολλές ζωές.

Οι ικανότητες και οι γνώσεις που αποκτούμε σε κάθε ζωή είναι δικές μας για πάντα. Μπορεί να είναι θαμμένες βαθειά μέσα μας, είναι όμως έτοιμες να εκδηλωθούν όποτε τις ανακαλέσουμε. Με την ύπνωση μπορούμε να συντονιστούμε με κάποια ικανότητα που είχαμε κάποτε και να την ξαναβρούμε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!