Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;


Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. Μέσω αυτών, μπορούμε να εκφράσουμε όλες τις αρετές (και όχι μόνο) που κατέχει η κάθε μία από αυτές. Δουλεύοντας με την ενέργεια των Θεών θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε ισορροπία και να συνδεθούμε βαθιά με το μεγαλείο τους. Κάνοντας διαλογισμό σκεπτόμενοι τα χαρακτηριστικά μιας Θεάς, θα βοηθηθούμε κατά πολύ όταν χρειαζόμαστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μας. Για να το κάνουμε, όμως, αυτό θα πρέπει να ξέρουμε ποια Θεά της Μυθολογίας είμαστε.

Μάθε περισσότερα για τη Θεά που κρύβεις μέσα σου με ένα τηλεφώνημα στους psychic readers του 14850.

Πώς να κάνω το τεστ;

Απάντησε ειλικρινά στις παρακάτω ερωτήσεις, σημειώνοντας Α, Β, Γ ή Δ σε ένα χαρτί. Μόλις τελειώσεις, όποιο από τα γράμματα έχει τις πιο πολλές απαντήσεις, αυτή η Θεά είσαι! Σε περίπτωση ισοψηφίας σημαίνει ότι συνδυάζεις δύο υπέροχες Θεές! Πάρε χαρτί και μολύβι και πάμε!

1. Στην παιδική σου ηλικία…

Α. Πάντα έπαιζες έξω. Είχες αρκετούς και καλούς φίλους, αλλά μπορούσες να περάσεις εξίσου καλά και μόνη σου (και μάλιστα για πολλές ώρες)
Β. Ήσουν απόλυτα αφοσιωμένη και δοσμένη σε ό,τι συνέβαινε γύρω σου. Ακόμη και τώρα, μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να θυμηθείς με κάθε λεπτομέρεια τη χαρά να παίζεις με ένα καινούριο παιχνίδι ή τον πόνο όταν χτυπούσες στην παιδική χαρά.
Γ. Ήσουν θυμωμένη! Μισούσες που οι άλλοι σου φέρονταν σα να ήσουν παιδί και μέτραγες τις μέρες να μεγαλώσεις και να ζήσεις όπως εσύ θες.
Δ. Ντροπαλή, ήσυχη και πάντα στο πίσω μέρος όσων συνέβαιναν…

2. Το καλύτερο πράγμα πάνω σου είναι…

Α. Η ανεξαρτησία σου
Β. Η δύναμή σου
Γ. Το κουράγιο σου
Δ. Η συμπόνοιά σου

3. Στο τέλος της σχέσης, όταν κάποιος σε αφήνει, νιώθεις…

Α. Μια χαρά. Δεν ήσουν φτιαγμένη να ζήσεις μαζί του. Άσε που τώρα έχεις το χρόνο να κάνεις εκείνο το road trip που πάντα ονειρευόσουν στη Νότια Αμερική…
Β. Σαν να έχει σπάσει η καρδιά σου. Σου είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Πάντα το κάνεις. Αλλά σου παίρνει πολύ καιρό.
Γ. Σοκαρισμένη. Μα καλά, πώς τόλμησε να σε αφήσει; Αυτός! Εσένα! Ε όχι! Αυτό πάει πολύ. Μάλλον πρέπει να ψάξεις το ενδεχόμενο να σε κεράτωνε. Κι αλίμονό του αν το έκανε…
Δ. Χαμένη. Είσαι από τους ανθρώπους που χάνουν τα πατήματά τους όταν δεν έχουν κάποιον να προσέχουν!

4. Η ιδανική δουλειά για σένα είναι…

Α. Εξωτερική. Κηπουρός, αγρότης, φύλακας πάρκου, χειρουργός δέντρων ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την προστασία των ζώων. Αν δεν μπορείς κάποιο από τα παραπάνω, τότε θα κάνεις κάτι με ελεύθερο ωράριο από το σπίτι σου ή ως εξωτερική συνεργάτης. Για κανένα λόγο δεν είσαι ο άνθρωπος που θα δουλεύει 9 με 5 σε ένα γραφείο.
Β. Ηθοποιός. Όχι για την αναγνώριση του κόσμου. Απλά πιστεύεις πως θα ήταν υπέροχο να ανακαλύψεις το εύρος της ανθρώπινης εμπειρίας, των κινήτρων και των συναισθημάτων μέσω των ρόλων.
Γ. Οτιδήποτε μέσα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων. Έχεις πολύ δυνατό μυαλό κι είσαι φτιαγμένη να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις την πιο δύσκολη στιγμή.
Δ. Οτιδήποτε μπορεί να φέρει χαρά στους γύρω σου. Από το να αναθρέφεις μωρά μέχρι το να φτιάχνεις τον τέλειο cappuccino στο café της γειτονιάς σου.

5. Ο ιδανικός σύντροφος για σένα είναι…

Α. Κάποιος που μπορεί να κάνει τα πάντα μαζί σου. Κάποιος που σου δίνει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεσαι. Κάποιος που δεν σου φέρεται σαν να είσαι ένα μικρό κι απροστάτευτο κορίτσι, αλλά η υπέροχη γυναίκα που βλέπεις κι εσύ στον καθρέφτη.
Β. Κάποιος που είναι έτοιμος και θέλει να ανακαλύψει μαζί σου τα απύθμενα κι υπέροχα βάθη της αληθινής αγάπης.
Γ. Κάποιος που σε κάνει να τον σέβεσαι. Προτιμάς τα alpha-male.
Δ. Κάποιος που σε αφήνει να παίξεις τον ρόλο της παραδοσιακής νοικοκυράς. Ειδικά αν έχει μια δουλειά που να σας «ζει» και να μη χρειάζεται να δουλεύεις, τον παντρεύεσαι… χθες!

Μάθε περισσότερα για τη Θεά που κρύβεις μέσα σου με ένα τηλεφώνημα στους psychic readers του 14850.

6. Κάποιος σου προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια. Πώς αντιδράς;

Α. Λες ευχαριστώ (εννοείται – τι είσαι; Καμιά γαϊδούρα;), αλλά ταυτόχρονα αναρωτιέσαι από μέσα σου τι να κάνεις μαζί τους, μιας και δεν θυμάσαι να έχεις βάζο.
Β. Ευχαριστείς με ένα τεράστιο χαμόγελο και βαθιά ευγνωμοσύνη. Έπειτα, χαζεύεις για ώρες την ομορφιά και την τελειότητά τους.
Γ. Οκ, τα δέχεσαι με χαρά. Ταυτόχρονα κοιτάς αν τα μάζεψαν με το χέρι ή αν είναι από ακριβό ανθοπωλείο. Όχι ότι θα πεις κάτι στον αποστολέα, αλλά έτσι… για να ξέρεις…
Δ. Είσαι εκστασιασμένη. Αλήθεια; Αυτά τα πανέμορφα λουλούδια είναι για σένα; Εννοείται πως ευχαριστείς κι αγκαλιάζεις τον αποστολέα δείχνοντας την ευγνωμοσύνη σου. Κι ύστερα σκέφτεσαι. Σε ποιο σημείο του σπιτιού σου πρέπει να τα τοποθετήσεις ώστε να τα κοιτάς όσο γίνεται περισσότερο;

7. Ένας φίλος έχει πρόβλημα. Τι κάνεις;

Α. Εννοείται πως είσαι εκεί και πως προσφέρεις όσο περισσότερα μπορείς σε πρακτικό επίπεδο.
Β. Κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να βοηθήσεις. Πιστεύεις στη φιλία και πως πρέπει να στηρίζεις τους ανθρώπους σου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Απλά δεν μπορείς να νιώσεις στο 100% όπως νιώθει ο άλλος. Λογικό.
Γ. Πάντα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, αλλά και τι συμβουλές να δώσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να χάσεις πολύ εύκολα την υπομονή σου αν δεις ότι ο άλλος επιμένει να ζορίζεται και να μην κοιτάει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.
Δ. Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που τρέχουν όλοι όταν έχουν κάποιο πρόβλημα. Είσαι πάντα εκεί. Με μια γλυκιά αγκαλιά κι ένα χαμόγελο. Ό,τι κι αν έχει συμβεί.

8. Ποιες διακοπές θεωρείς ιδανικές;

Α. Οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι φυσικά ενεργή. Αυτό μπορεί να είναι από μια ορειβατική εκδρομή μέχρι μια βδομάδα σε ένα tennis camp. Μια ήσυχη παραλία με αμμουδιά που ακούς μόνο τα κύματα μπορεί να σε τρελάνει…
Β. Κάτι που θα θυμάσαι για την υπόλοιπη ζωή σου. Από το να μείνεις σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου μέχρι το να δουλέψεις κάποιες βδομάδες εθελοντικά διδάσκοντας παιδιά στην Αφρική. Δεν έχει τόσο σημασία για σένα το τι θα κάνεις. Αρκεί να σου μείνει αξέχαστο.
Γ. Μπορεί να υπάρχουν πολλά αστέρια στον ουρανό, αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για 7 από αυτά. Όσα θα έχει και το ξενοδοχείο που θα μένεις. Οδηγοί, μπάτλερ, προσωπικοί σεφ και περιποίηση όλο το 24ωρο. Κάπου που θα μπορείς να κατεβάσεις ρολά, να μείνεις μακριά από τις μάζες και να φορτίσεις με θετική ενέργεια για την επόμενη χρονιά.
Δ. Στενοί φίλοι ή οικογένεια σε ένα τεράστιο κι υπέροχο σπίτι που θα είστε όλη μέρα μαζί και θα περνάτε ποιοτικό χρόνο. Ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο με τα φαγητά που θα έχετε ετοιμάσει και μικροί-μεγάλοι μια αγκαλιά, φαντάζει για σένα ιδανικό…

9. Αν κάποιος σε παρεξηγήσει και σε εκνευρίσει χωρίς λόγο, πώς αντιδράς;

Α. Αν μπορεί να λυθεί η παρεξήγηση, το κάνεις με το λιγότερο δυνατό drama. Δεν είσαι και κανένα πεντάχρονο, άλλωστε. Όταν έχεις κάνει όσα γίνεται, τότε συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από μια μικροπαρεξήγηση.
Β. Οκ. Η πρώτη σου αντίδραση είναι συναισθηματική και κάτι ανάμεσα σε πληγωμένο χαμομηλάκι κι απόλυτη απελπισία και δυστυχία (εξαρτάται τον άνθρωπο). Σου είναι πολύ δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματά σου. Αλλά όσο κάτω κι αν πέσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξανασηκωθείς.
Γ. Αν τολμάει, ας τα βάλει κάποιος μαζί σου. Δεν είσαι από τα άτομα που πηγαίνουν «γυρεύοντας», αλλά αν κάποιος σε κακολογήσει τότε –λαϊκιστί– «την έβαψε». Είσαι εξαιρετικά εφευρετική στον τομέα της τιμωρίας που αξίζει στον κάθε άνθρωπο κι ο καθένας παίρνει ακριβώς αυτό που του αναλογεί.
Δ. Όσο κι αν έχεις πληγωθεί, η πρώτη σου αντίδραση είναι να σκεφτείς τι μπορεί να οδήγησε κάποιον στο να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα θα στεναχωρηθείς για τον τρόπο του, αλλά αυτό που προέχει είναι να τον βοηθήσεις.

10. Όταν περάσουν τα χρόνια και κοιτάξεις πίσω στη ζωή σου, τι ελπίζεις να δεις;

Α. Μια σειρά από περιπέτειες που θα υψώνονται σαν οροσειρά σε έναν ατελείωτο ορίζοντα.
Β. Τα πάντα! Τις καλές και τις κακές στιγμές. Τα γέλια και τις τραγωδίες. Τις αγάπες και τους χωρισμούς. Όσο ζεις πράγματα με την καρδιά σου, τόσο αξίζει να τα θυμάσαι.
Γ. Τα κατορθώματά σου και πώς προέβαλες τον εαυτό σου μέσω αυτών.
Δ. Όλους τους ανθρώπους που αγάπησες.

Έτοιμη; Κάνε τις προσθέσεις σου και δες τα αποτελέσματα… Προσοχή! Μην «κλέψεις», γιατί δεν θα έχει νόημα το τεστ! Πάμε να δούμε τι έκανες…

Περισσότερα Α – Αιθέρια σαν την Άρτεμη

Γενικά χαρακτηριστικά

Αγέρωχη όπως η Άρτεμις, είσαι μια απίστευτα δυνατή μονάδα. Μπορείς πάντα να στηρίζεσαι με απόλυτη επιτυχία στα δύο σου πόδια, αλλά και να βρίσκεις τη δύναμη να κυνηγάς και να αιχμαλωτίζεις κάθε τι που επιθυμείς. Από τη στιγμή που θα θέσεις έναν στόχο, όλες σου οι σκέψεις είναι εκεί μέχρι την τελική επίτευξή του. Δεν σου αρέσει να είσαι κλεισμένη σπίτι κι αγαπάς τις εξωτερικές δραστηριότητες. Από ορειβασία μέχρι ιστιοπλοΐα, αρκεί να είσαι εκτός σπιτιού.

Σχέσεις

Δεν είσαι από τα άτομα που χρειάζονται έναν σύντροφο για να τους ολοκληρώσει. Μπορείς να είσαι χαρούμενη είτε είσαι single είτε είσαι σε κάποια σχέση. Στις σχέσεις σου, τώρα, είσαι δοτική αλλά μέχρι ενός ορίου. Αγαπάς βαθιά, αλλά αρνείσαι να κακομάθεις τους άλλους. Και βέβαια, δεν μπορείς να σε κακομαθαίνουν, γιατί θεωρείς πως χάνεις τη δύναμή σου.

Μάθε περισσότερα για τη Θεά που κρύβεις μέσα σου με ένα τηλεφώνημα στους psychic readers του 14850.

Λίγη ιστορία

Η Άρτεμις είναι μία από τις Θεές στο ελληνικό πάνθεον που δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ο μύθος λέει πως έμεινε για πάντα παρθένα, με την έννοια πως έκανε ό,τι ήθελε στην ερωτική της ζωή, χωρίς να είναι παντρεμένη. Πολύ αργότερα η λέξη αυτή ταυτίστηκε με το να μην έχει κάποιος σεξ. Γνωστή ως Θεά του κυνηγιού, η Άρτεμις είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα άγρια ζώα και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Άρτεμις συνδέεται επίσης με το φεγγάρι. Λέγεται, μάλιστα, ότι μπορούσε να προσφέρει ειδική προστασία στις εγκυμονούσες γυναίκες όταν αυτές την είχαν ανάγκη για να γεννήσουν υγιή παιδιά. Η μητέρα της, άλλωστε, είχε δυσκολευτεί πολύ να βρει καταφύγιο για να γεννήσει μακριά από την Ήρα εκείνη και τον αδερφό της, Απόλλωνα. Στη ρωμαϊκή μυθολογία, η Άρτεμις είναι γνωστή ως Diana.

Περισσότερα Β – Μια μετενσάρκωση της Αφροδίτης

Γενικά χαρακτηριστικά

Αν ένα πράγμα μισείς, τότε αυτό είναι η μετριότητα. Ακόμα και στον καφέ σου. Ή γλυκός ή σκέτος. Δεν υπάρχει μέση λύση. Το έδαφος δεν είναι φτιαγμένο για σένα. Ή θα πετάς στα ουράνια ή θα είσαι στα βάθη της γης. Δε νιώθεις τίποτα επιφανειακά. Τα ζεις όλα στο έπακρο.

Σχέσεις

Αγαπάς τους συντρόφους σου με τόσο πάθος που λίγοι μπορούν να νιώσουν και να καταλάβουν. Και τους το δείχνεις όσο δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Όταν είναι όλα καλά στη σχέση νιώθεις σαν να είσαι σε ένα ροζ σύννεφο. Αν όμως χωρίσεις νιώθεις πως σπάει στα δύο η καρδιά σου κι αργείς πολύ να το ξεπεράσεις.

Μάθε περισσότερα για τη Θεά που κρύβεις μέσα σου με ένα τηλεφώνημα στους psychic readers του 14850.

Λίγη ιστορία

Η Αφροδίτη ήταν η Θεά της γονιμότητας, του πάθους και του έρωτα. Λέγεται πως είχε πολλούς εραστές, ανάμεσά τους κι οι πιο πολλοί Θεοί του Ολύμπου. Μπορεί να παντρεύτηκε τον Ήφαιστο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του έμεινε και πιστή. Συνδέεται με τον πλανήτη που φέρει το όνομά της και συμβολίζει την άνευ όρων αγάπη. Στη βαβυλωνιακή μυθολογία είναι γνωστή ως Ishtar (ή Inanna). Μάλιστα, εκτός του έρωτα, συμβολίζει και τον πόλεμο, αλλά και το πέρασμα στον άλλο κόσμο, δηλαδή τον κύκλο της ζωής.

Περισσότερα Γ – Ηρωϊκή κι ηρωϊδα σαν την Ήρα

Γενικά χαρακτηριστικά

Η Ήρα δεν ήταν μια «τυχαία» Θεά. Ήταν η Βασίλισσα όλων. Κι αυτό ακριβώς είναι που έχεις κληρονομήσει από εκείνη. Τη δύναμή της και τις «βασιλικές» αρετές της. Είσαι το άτομο που θα μπορέσει να ξεχωρίσει, όσο μεγάλη κι αν είναι η παρέα ή ο εργασιακός χώρος ή η ομάδα προπόνησης ή η τάξη ή οτιδήποτε κι οπουδήποτε κι αν είσαι. Όσο και να θες να περάσεις απαρατήρητη, τόσο αυτό είναι αδύνατο. Έχεις γεννηθεί για να διαφέρεις από το πλήθος. Έχεις άστρο.

Σχέσεις

Στον τομέα των σχέσεων, θες να είσαι με κάποιον που θα έχει την ίδια (ή και μεγαλύτερη) δύναμη με σένα. Δεν θα άντεχες έναν άνθρωπο που να είναι πιο κάτω από σένα και να σε υπακούει τυφλά. Θα τον βαριόσουν στο πρώτο 24ωρο. Όταν βρεις όμως αυτό που ψάχνεις, είσαι εξαιρετικά πιστή σύντροφος. Γίνεσαι υποδειγματική σύζυγος και μάνα. Αρκεί να μην σε αμφισβητήσουν ή σε απατήσουν. Γιατί μπορείς να εκδικηθείς με τρόπο που θα πονέσουν. Πολύ.

Μάθε περισσότερα για τη Θεά που κρύβεις μέσα σου με ένα τηλεφώνημα στους psychic readers του 14850.

Λίγη ιστορία

Η Ήρα ήταν η (επίσημη) σύζυγος του Δία (και αδερφή του) και Βασίλισσα του Ολύμπου. Αποτελεί το πρότυπο της μητριαρχίας, τόσο στην αρχαία ελληνική μυθολογία, όσο και στον κόσμο. Συνδέεται με τον θεσμό του γάμου, αλλά όχι της μητρότητας. Σε αντίθεση με τις πιο σύγχρονες Θεές, οι παλιότερες είχαν πολλές ανθρώπινες αρετές. Κι η Ήρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Λέγεται ότι ήταν πολύ ζηλιάρα. Υπάρχουν, μάλιστα, πολλές ιστορίες που έχει δείξει τη ζήλια της με τον πιο απίστευτο τρόπο. Βέβαια, ποια ΔΕΝ θα ήταν ζηλιάρα αν είχε σύζυγο τον Δία που είχε πάει με όλα τα θηλυκά της αρχαίας Ελλάδας;

Περισσότερα Δ – Αρμονική σαν την Εστία

Γενικά χαρακτηριστικά

Είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, γρήγορα παίρνεις το ρόλο της «μαμάς» και συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου να φροντίζει τους πάντες. Δεν το κάνεις όμως για την αναγνώριση. Πραγματικά το απολαμβάνεις. Τα χαμόγελα των ανθρώπων που περιποιείσαι είναι η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή που μπορείς να λάβεις. Και το χαίρεσαι.

Σχέσεις

Η συμπεριφορά σου δεν είναι διαφορετική στις σχέσεις σου. Έχεις μια τάση να αφήνεις στην άκρη τα δικά σου «θέλω» και να προσέχεις τον σύντροφό σου, όσο δεν τον έχουν ξαναπροσέξει. Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πουν ότι τους κακομαθαίνεις. Η αλήθεια, όμως, είναι πως μόνο έτσι απολαμβάνεις μια σχέση. Δεν θα άντεχες με έναν άνθρωπο ανεξάρτητο που να μη θέλει το καλοσιδερωμένο του πουκάμισο ή το ζεστό σου φαγητό και το ακόμα πιο ζεστό κρεβάτι σου…

Μάθε περισσότερα για τη Θεά που κρύβεις μέσα σου με ένα τηλεφώνημα στους psychic readers του 14850.

Λίγη ιστορία

Η Εστία ήταν η Θεά του σπιτιού. Το τζάκι (ή αλλιώς εστία) που μαγείρευαν οι νοικοκυρές ή μαζεύονταν όλη η οικογένεια να ζεσταθεί ήταν ο ναός της. Κάθε σπίτι τη «μνημόνευε» καθημερινά και όλα τα μέλη την είχαν στην καρδιά τους. Οι πρώτες θυσίες μιας οικογένειας ήταν πάντοτε προς τιμήν της Εστίας. Δεν είναι «διάσημη» σαν την Ήρα, την Αθηνά ή την Αφροδίτη, αλλά ήταν πιο αγαπημένη και απαραίτητη από όλους τους Θεούς του Ολύμπου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ακόμη κάνουμε λόγο για την «οικογενειακή εστία».Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u