Τα χρώματα της αύρας


Η αύρα μας είναι ένα πολύ ισχυρό ενεργειακά πεδίο, μιας κι εκεί απεικονίζεται η ενέργεια που απελευθερώνουμε. Ό,τι μας απασχολεί, ό,τι νιώθουμε, ό,τι επιθυμούμε βρίσκεται στην αύρα μας.

Η ικανότητα ορισμένων ανθρώπων να βλέπουν την αύρα θεωρείται ένα psychic skill. Άνθρωποι που το κάνουν συχνά, λένε ότι είναι σαν μια δέσμη φωτός που αγκαλιάζει το περίγραμμα του κάθε ανθρώπου. Κι αυτή η δέσμη δεν έχει ένα χρώμα, αλλά πολλά χρώματα.

Ο Ινδουϊσμός κι ο Βουδισμός συνδέουν τα χρώματα της αύρας με την kundalini (ή αλλιώς ζωτική ενέργειά μας) και τα chakras μας, δηλαδή, τα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας. Οι psychic readers λένε ότι αν κάποιος μπορεί να διακρίνει τα χρώματα της αύρας ενός άλλου ανθρώπου, μπορεί να του δώσει πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για την συναισθηματική και ενεργειακή του κατάσταση.

Πώς μπορώ να διαβάσω την αύρα;

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κάποιος να διαβάζει την αύρα, είναι να πειραματιστεί με κάποιον φίλο ή φίλη που εμπιστεύεται. Ζητήστε από τον φίλο σας, να σταθεί σε έναν μονόχρωμο (κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο) τοίχο, ελαφρά φωτισμένο. Ξεκινήστε να τον κοιτάζετε, όπως κάνετε με ένα κερί στη διάρκεια του διαλογισμού. Όσο τον κοιτάτε, λοιπόν, συγκεντρωθείτε σε ένα σημείο (όπως την κορυφή της κεφαλής) κι αφήστε τα μάτια σας να ηρεμήσουν.

Μόλις ηρεμήσουν θα αρχίσετε σιγά σιγά να βλέπετε κάτι σαν «πυγολαμπίδες», που σιγά σιγά θα γίνουν χρώματα. Μπορεί να μην είναι μια ενιαία δέσμη, αλλά πολλά μικρά συννεφάκια διαφορετικών χρωμάτων που αγκαλιάζουν το σώμα του ατόμου που βρίσκεται απέναντί σας. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να «πετύχει» από την πρώτη φορά που θα το προσπαθήσετε. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να το βρει. Δεν χρειάζεται αυστηρότητα.

Μόλις ξεκινήσετε να συντονίζεστε με αυτή την psychic πλευρά σας και αρχίσετε να ξεχωρίζετε την αύρα, κρατήστε μερικές νοητικές σημειώσεις. Σε ποια σημεία βλέπετε χρώματα; Ποια χρώματα είναι; Είναι έντονες αποχρώσεις ή πιο απαλές; Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει πολύ μοβ και πράσινο γύρω του, είναι πολύ πιθανό να έχουν έντονες psychic ικανότητες, όπως κι εσείς, αλλά και πολλή ανιδιοτελή αγάπη να δώσουν απλόχερα στον κόσμο.

Σημείωση: Εξίσου σημαντική με την ύπαρξη χρωμάτων, είναι και η ανυπαρξία αυτών, που υπογραμμίζει αυτά στα οποία υστερεί ή έχει ανάγκη ο απέναντί μας.

Οδηγός χρωμάτων

Αφού σημειώσετε όλα όσα είδατε, ήρθε η στιγμή να μάθετε τι σημαίνουν και πώς συνδέονται με τα chakras και τα συναισθήματά μας.

Βιολετί – 7ο chakra

Το χρώμα αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το chakra του στέμματος, το σημείο που βρίσκεται στην κορυφή της κεφαλής. Συμβολίζει την ειρήνη, τον ιδεαλισμό και την πνευματική σοφία. Αν κάποιος έχει αυτό το χρώμα στην αύρα του αξίζει μια θέση στη ζωή σας. Η σοφία κι η ηρεμία του θα σας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Βαθύ Μοβ – 6ο chakra

Το βαθύ μοβ συνδέεται με το chakra του τρίτου ματιού (ή του εσωτερικού ματιού). Συμβολίζει τη θεϊκότητα, τον μυστικισμό και το ένστικτο. Αν κάποιος το έχει στην αύρα του σημαίνει ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με το Σύμπαν.

Μπλε – 5ο chakra

Το χρώμα αυτό συνδέεται με το chakra του λαιμού. Συμβολίζει την έκφραση και συγκεκριμένα τη λεκτική έκφραση και επικοινωνία. Το άτομο που το έχει στην αύρα του μπορεί να πείσει δια του λόγου ακόμα και για τα πιο απίθανα πράγματα τον συνομιλητή του.

Πράσινο – 4ο chakra

Το πράσινο συνδέεται με το chakra της καρδιάς και συμβολίζει την ανιδιοτελή αγάπη. Το άτομο που το έχει στην αύρα του φημίζεται για την αφοσίωση και την αυταπάρνησή του.

Κίτρινο – 3ο chakra

Το κίτρινο συνδέεται με το chakra του ηλιακού πλέγματος (ή αλλιώς το chakra του αφαλού). Συμβολίζει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό. Το άτομο που το έχει στην αύρα του είναι γεννημένο αρχηγός και ξεχωρίζει πάντοτε στον χώρο.

Πορτοκαλί – 2ο chakra

Το χρώμα αυτό συνδέεται με το ιερό chakra και συμβολίζει την δημιουργικότητα και τη σεξουαλικότητα. Το άτομο που το έχει στην αύρα του ξέρει καλά ποιος είναι και τι θέλει από την ερωτική του ζωή.

Κόκκινο – 1ο chakra

Το κόκκινο αντιστοιχεί στο ριζικό chakra. Συμβολίζει την ευαισθησία, το πάθος, καθώς και τη γείωση και την αίσθηση της ασφάλειας. Το άτομο που το έχει στην αύρα του έχει μια αρχέγονη ζωτικότητα και πατάει γερά τα πόδια του στη γη.

Extra Tip: Μπορείτε να βγάλετε μια φωτογραφία δική σας σε λευκό ή ανοιχτόχρωμο τοίχο και να προσπαθήσετε να διαβάσετε τα χρώματα της δικής σας αύρας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας λίγο διαφορετικά, μιας κι από την ένταση ή την απουσία των χρωμάτων, θα καταλάβετε τόσο τις δυνάμεις, όσο και τις αδυναμίες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χαλαρωτική μουσική, συγκέντρωση κι αρκετή υπομονή κι επιμονή. Θα τα καταφέρετε…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u