Η ηλικία που θα βρεις το ταίρι σου


Είναι λογικό να έχουμε όλοι περιέργεια για το πότε ακριβώς θα βρούμε το ταίρι της ζωής μας.

Η καρμική αστρολογία, με βάση κυρίως την τριάδα των κυβερνητών κάθε ζωδίου, αλλά και με βάση επίσης τις δονήσεις που κάθε ζώδιο φέρνει από προηγούμενη ζωή, μπορεί να υπολογίσει την εύρεση του καρμικού συντρόφου του κάθε ζωδίου. Ας δούμε πότε θα έχεις την συνάντηση της ζωής σου ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός συναντά τον σύντροφό του γύρω από την ηλικία των 21 ετών. Μια εποχή που είναι ώριμος και εξακολουθεί να υπολογίζει ότι είναι σε δράση. Αυτή είναι επίσης μια κρίσιμη στιγμή για την ψυχή του για να την δει ακριβώς όπως είναι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος συναντά την αδελφή ψυχή του όταν είναι 16 χρονών. Προφανώς, είναι ακόμα πολύ νεαρός, αλλά υπάρχει κάτι συναρπαστικό στο να είσαι νέος και ερωτευμένος (για να μην αναφέρουμε το σοβαρά ρομαντικό υπόβαθρο που έχει ο Ταύρος).

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος θα συναντήσει τον αδελφό της ψυχής του όταν είναι ηλικίας περίπου 19 ετών, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι δεν ξέρει ότι βρήκε ήταν αυτός ακριβώς ο σύντροφος μέχρι λίγα χρόνια αργότερα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος ονειρεύεται την αληθινή αγάπη από τότε που ήταν μικρός, γι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι θα συναντήσει την ψυχή της ψυχής του όταν είναι 15 χρονών. Όμως, το αν θα μπορέσει να κρατήσει αυτή τη σχέση είναι ένα άλλο θέμα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων μισεί την ιδέα να είναι σε μια σοβαρή σχέση μέχρι που ξέρει τι θέλει από τη ζωή πρώτα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες φορές που αναρωτιέται αν έχει πάρει την καλή απόφαση να περιμένει, αλλά στο τέλος καταλήγει να γίνει η καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού του κατά τη διάρκεια της περιόδου που είναι 25 ετών.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος ακούει για τον καρμικό έρωτα από τους ανθρώπους που έχουν βρει τη δική τους, αλλά πάντα έχει έναν σκληρό χρόνο να οραματίζεται να βρει το δικό της soulmate. Συνήθως έχει δύο έντονες σχέσεις, μία γύρω στα 16 και μία μετά τα 45, δυνατές και οι δύο και καρμικές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός συναντά την ψυχή του στην αμήχανη ηλικία των 20 ετών, όπου δεν είναι πια έφηβος πια, αλλά δεν είναι πραγματικά ενήλικας. Θα υπάρξει πολλή ανισορροπία στη ζωή του, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πολλή αναζήτηση ψυχής και αναζήτηση απαντήσεων.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός θα συναντήσει τον αδελφό της ψυχής του όταν είναι ηλικίας περίπου 12 ετών! Όντας παιδί σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρει πραγματικά τι να κάνει με αυτή την ανατίναξη των συναισθημάτων που έχει. Μπορεί να μην θέλει να παραδεχτεί ότι έχει τόσο έντονα συναισθήματα σε κάποιον σε τόσο μικρή ηλικία, αλλά είναι συναρπαστικό να έχει ένα soulmate που θα ορίσει την μετέπειτα ερωτική του ζωή.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης αγαπά να είναι ελεύθερος και μόνος του, γι ‘αυτό δεν θα συναντήσει τον καρμικό του σύντροφο μέχρι να είναι γύρω στα 28. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι η ψυχή του δεν αποσπάται πουθενά στην αρχή -ιδίως επειδή δεν είναι συνηθισμένος σε αυτά τα νέα συναισθήματα- αλλά δίνει χρόνο και μπορεί απλά να σας εκπλήξει με πόσο καλά εμπίπτει σε αυτή τη νέα ρουτίνα.

Αιγόκερως  (20 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως έχει πολλές επιφυλάξεις για τις σχέσεις εν γένει.Γυρίζει συχνά προς ρεαλιστικές, ώριμες σχέσεις και τα θέματα καρμικών συντρόφων απλά ακούγονται παιδαριώδη σε αυτόν. Ο Αιγόκερως πιθανότατα θα συναντήσει την ψυχή του όταν είναι στις αρχές της τρίτης δεκαετίας της ζωής του. Αυτή είναι μια περίοδος που μαθαίνει να δέχεται και να περιμένει εκπλήξεις στη ζωή, οπότε όταν συναντάει τελικά τον σύντροφό του, θα σκεφτεί “γιατί όχι;”

Υδροχόος (Ιαν 20 – Φεβ 18)

Ο Υδροχόος δεν μοιάζει με τον τύπο του ατόμου που θα ερωτευτεί τόσο γρήγορα και σε τόσο μικρή ηλικία αλλά είναι περισσότερο έτοιμος για τη σύνδεση με κάποιον σε βαθύτερο επίπεδο απ ‘ ό, τι φαίνεται εξωτερικά. Συνήθως δεσμεύεται κάπου μετά τα 35 σε μια σοβαρή σχέση.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες αγαπούν το ρομαντισμό και τα απόκρυφα ερωτικά ρεύματα και θα κρυφτούν από το δικό τους soulmate μέχρι να τους βρει. Όταν λέει την ιστορία για το πώς συναντήθηκαν ο ίδιος και το ταίρι του όταν ήταν 17 ετών, θα κάνει τα πάντα να ακούγονται σαν παραμύθι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!