Δρακωνικό Ωροσκόπιο


Το δρακωνικό ωροσκόπιο είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περιοχή της αστρολογίας, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις σε όποιον μελετήσει τον γενέθλιο χάρτη του κάτω από δρακωνικές συντεταγμένες.

Η μέθοδος αυτή είναι πανάρχαια και λαμβάνει ως έναρξη του χάρτη, εκεί που κανονικά τοποθετείται η μηδενική μοίρα του Κριού τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης.

Εννοείται ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένας εντελώς νέος χάρτης, συμπληρωματικός του κλασικού τροπικού γενέθλιου χάρτη. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι πραγματικά συνταρακτικά.

Ο όρος «δρακωνικός» προκύπτει από την λατινική ονομασία των Δεσμών της Σελήνης. Στην καρμική αστρολογία οι Δεσμοί αυτοί είναι που προσδιορίζουν τον στόχο μας, αφού αναλυθεί το παρελθόν μας.

Ο Νότιος Δεσμός είναι το κάρμα μας, όλα όσα κουβαλάμε, και ο Βόρειος Δεσμός είναι ο προορισμός μας σε αυτήν την μετενσάρκωση.

Η ταυτόχρονη ανάλυση του τροπικού και του δρακωνικού γενέθλιου χάρτη φωτίζει από τελείως διαφορετική οπτική γωνία την ζωή και την μοίρα του ανθρώπου.

Κρυφές δυνατότητες και προκλήσεις έρχονται στην επιφάνεια και πολλά ζητήματα που μοιάζουν αξεδιάλυτα με τον τυπικό γενέθλιο χάρτη αποκτούν ξαφνικά λογική, νόημα και σημασία.

Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι δύο άνθρωποι με τον ίδιο ζωδιακό τύπο και τον ίδιο Ωροσκόπο, μπορεί να μην μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.

Επειδή οι Δεσμοί της Σελήνης είναι διαφορετικοί ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης, το δρακωνικό ωροσκόπιο που προκύπτει για ανθρώπους που έχουν πανομοιότυπα ζωδιακά χαρακτηριστικά, είναι εντελώς διαφορετικό!

Και εκεί μέσα, σε αυτές τις διαφορές, κρύβονται και οι διαφορετικές ζωές που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι με το ίδιο ζώδιο.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η μελέτη των χαρτών χιαστί δύο ανθρώπων. Δηλαδή να δούμε αν συμπίπτει το δρακωνικό ωροσκόπιο ενός ατόμου με το τροπικό ενός άλλου.

Είναι δεδομένο πως όταν υπάρχει τέτοια σύμπτωση οι δύο αυτοί άνθρωποι θα αναπτύξουν πολύ ισχυρούς δεσμούς, όχι αναγκαστικά θετικούς, πάντως με μεγάλη έκλυση ενέργειας.

Συνήθως ο άνθρωπος που η δρακωνική του αποτύπωση συμπίπτει με την τροπική κάποιου είναι ο «δάσκαλος», ο οποίος μέσα από πολλά και διαφορετικά μονοπάτια καλείται να διδάξει καρμικά μαθήματα.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω μιας κανονικής μαθητείας, είτε μέσα από μια δύσκολη σχέση, είτε μέσα από μια μεγάλη αγάπη. Πάντως στις μακροχρόνιες σχέσεις υπάρχει οπωσδήποτε σχέση ανάμεσα στο δρακωνικό ωροσκόπιο του ενός με το τροπικό του άλλου.

Επίσης υπάρχει σχέση δρακωνικού και τροπικού ωροσκοπίου ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, με συνηθέστερη περίπτωση τα παιδιά να είναι οι καρμικοί δάσκαλοι!

Τα παιδιά δηλαδή έχουν δρακωνική αποτύπωση που μοιάζει με την τροπική των γονιών τους, κάτι που τα κάνει να δίνουν με την προσωπικότητά τους μαθήματα ζωής, είτε εύκολα είτε δύσκολα.

Η ποιότητα της σχέσης εξαρτάται φυσικά από την διέλευση και τις όψεις και των πλανητών και όχι απλά από την οικοθεσία.

Το δρακωνικό ωροσκόπιο είναι στην πραγματικότητα ο χάρτης του πεπρωμένου μας. Η μηδενική μοίρα του Κριού, στην οποία τοποθετείται ο Βόρειος Δεσμός είναι η έναρξη της περιπέτειας.

Ενώ στο τροπικό ωροσκόπιο αυτή η μοίρα σηματοδοτεί την ανάληψη της δράσης εκ μέρους ενός ανθρώπου για να ολοκληρώσει την εμπειρία αυτής της ζωής, ο Βόρειος Δεσμός σηματοδοτεί εδώ το πώς θα κάνουμε αυτό που είμαστε προορισμένοι να κάνουμε, και πώς θα γίνουμε αυτό που πρέπει να γίνουμε!

Η σύγκριση των δύο γενέθλιων χαρτών είναι απόλυτα απαραίτητη αν θέλουμε να έχουμε μια πλήρη άποψη και για τις δυνατότητες που πραγματικά κρύβουμε αλλά και για τις προκλήσεις που μας περιμένουν στο μαγικό ταξίδι της ζωής.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!