Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου


Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλλαγή. Κι αν δεν ξέρεις τον δρόμο, μη φοβάσαι. Οι κάρτες Ταρώ είναι εδώ, για να σου δείξουν μια καινούρια κατεύθυνση…

Νιώθεις κολλημένη στο ίδιο σημείο, μπλοκαρισμένη, σε αδιέξοδο; Μήπως τίποτα δεν συμβαίνει όπως θα ήθελες, όσο κι αν προσπαθείς; Ή μήπως είσαι απλώς αβέβαιη για το πώς θα συνεχίσεις από εδώ και πέρα τη ζωή σου; Το συγκεκριμένο διαδραστικό διάβασμα καρτών Ταρώ, έχει δημιουργηθεί για να σου δείξει πού πρέπει να επικεντρωθεί η ενέργειά σου για αλλαγή, τι σε κρατάει πίσω και χρειάζεται να αφήσεις πια να φύγει από τη ζωή σου…

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με την νέα κατεύθυνση της ζωής σου, κάλεσε όλο το 24ωρο στους psychic readers του 14850.

Ο τρόπος είναι πάντα ο ίδιος. Κοίταξε τις κάρτες, επίλεξε αυτή που σου κάνει «κλικ» κι ύστερα διάβασε τις λεπτομέρειες για το πώς θα αλλάξει η ζωή σου… Πίστεψέ μας… Αξίζει!

Έτοιμη; Πάμε!

Κάρτα 1 – Το 4 των Πεντάκτινων

Η αλήθεια είναι πως έχεις καταφέρει πολλά κατά το παρελθόν. Ωστόσο, αυτά που κάποτε έκανες σε καλύπτουν ακόμη πραγματικά; Αν κάτι σε τράβηξε στην πρώτη μας κάρτα, τότε αυτό σημαίνει πως μάλλον η καρδιά σου θέλει να φύγει από εκεί που είσαι και δεν μπορεί άλλο να προσποιείται.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με την νέα κατεύθυνση της ζωής σου, κάλεσε όλο το 24ωρο στους psychic readers του 14850.

Η κάρτα αυτή είναι ένα «καμπανάκι» κι αυτό που θέλει να σου πει είναι πως πρέπει να είσαι αληθινή και ανοιχτή απέναντι στις επιθυμίες σου. Όσο αλλάζουμε, οι στόχοι μας αναπτύσσονται. Αυτό που θέλαμε στο παρελθόν δεν μας κάνει αίσθηση να το πραγματοποιήσουμε τώρα. Ή το κάνουμε και μετά ανακαλύπτουμε ότι έχει φύγει όλο μας το πάθος. Αυτό που το 4 των Πεντάκτινων προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις, είναι ότι χρειάζεσαι έναν νέο στόχο, ένα νέο αστέρι, πιο ψηλό από το προηγούμενο. Αλλά για να το πετύχεις, πρέπει να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει.

Όχι, μη βιαστείς να πεις ότι είναι μια απώλεια. Είναι ένα νέο ξεκίνημα που δεν θα εξαρτάσαι πλέον από κανέναν. Βαθιά μέσα σου ξέρεις ήδη τι χρειάζεται να αφήσεις. Ήρθε η ώρα να το κάνεις πράξη και να δώσεις χώρο στο καινούριο…

Κάρτα 2 – Ο Τροχός της Τύχης

Επιτέλους! Η στιγμή που περίμενες τόσον καιρό φτάνει! Είσαι ένας άνθρωπος ανοιχτός στο καινούριο και γι’ αυτό είσαι τόσο έτοιμη γιά όσα η ζωή είναι θα σου φέρει στον δρόμο της. Κι ο Τροχός της Τύχης είναι το δώρο που πάντοτε ονειρευόσουν.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με την νέα κατεύθυνση της ζωής σου, κάλεσε όλο το 24ωρο στους psychic readers του 14850.

Είναι γεγονός ότι κουράστηκες τόσα χρόνια να γυρίζεις όλους αυτούς τους γεμάτους περιορισμούς τροχούς… Ο Τροχός της τύχης σου λέει ότι θα έρθουν τα πάνω… κάτω στη ζωή σου τους επόμενους μήνες. Μια καινούρια κατάσταση θα σε κάνει να νιώσεις τόσο μοναδική που ποτέ δεν πίστευες. Κι όμως, το πίστευες. Γιατί έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου για να είσαι ο άνθρωπος που είσαι αυτή τη στιγμή και να περιμένεις μόνο τα καλύτερα.

Για οτιδήποτε δεν δούλευε μέχρι στιγμής για σένα (ερωτική ζωή, σπίτι, δουλειά, κοινωνική ζωή, καριέρα) θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα αλλάξεις προς το καλύτερο. Μια πρόταση ζωής έρχεται ήδη προς το μέρος σου. Αν δεχτείς, ξέχνα όσα ήξερες κι ετοιμάσου να υποδεχτείς το καινούριο…

Κάρτα 3 – Η Σελήνη

Είσαι από τους ανθρώπους που τους έμαθαν να πιστεύουν μόνο όσα βλέπουν κι όσα μπορούν να αποδείξουν. Είτε το δέχτηκες με χαρά, είτε όχι, ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό και να μάθεις να εμπιστεύεσαι τη διαίσθηση και το ένστικτό σου.

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με την νέα κατεύθυνση της ζωής σου, κάλεσε όλο το 24ωρο στους psychic readers του 14850.

Η κάρτα της Σελήνης είναι μια κάρτα που σε πρώτη ανάγνωση μας λέει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι αυτό ακριβώς το «μάθημα» έρχεται να σου διδάξει. Πόσες φορές αγνόησες την εσωτερική φωνή κι εκείνες τις «πεταλούδες» στην κοιλιά σου; Ε ναι! Αυτό που ένιωθες όταν έβλεπες εκείνον τον άντρα που τελικά ερωτευτήκατε με πάθος ή η ανακατωσούρα στο στομάχι σου με εκείνη τη «φίλη» που τελικά σε πρόδωσε, δεν ήταν βαρυστομαχιά ή στρες από τον καφέ. Ήταν η διαίσθησή σου. Και τώρα είναι η στιγμή να την εμπιστευτείς.

Το πιο βασικό σ’ αυτή τη διαδικασία είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, να ακούς τα μηνύματα. Κάποια μαθήματα καθοδηγούμενου διαλογισμού σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Στην αρχή ίσως όλα σου φανούν λίγο μπερδεμένα. Ωστόσο, όσο περισσότερο ακούς το ένστικτό σου, τόσο πιο καθαρά θα είναι τα λόγια που σου λέει.

Κάρτα 4 – Ο Τρελός

Τι θα έκανες αν σου έλεγα πως το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσεις τη ζωή που πραγματικά θέλεις είναι… το πρώτο βήμα; Κι αυτό ακριβώς έρχεται να σου πει ο Τρελός (που μόνο τρελός δεν είναι).

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με την νέα κατεύθυνση της ζωής σου, κάλεσε όλο το 24ωρο στους psychic readers του 14850.

Ξέρεις ποια είσαι, τι κάνεις και τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου… αλλά διστάζεις. Ναι, είναι λογικό να νιώθεις φόβο. Όλοι το νιώθουμε όταν προσπαθούμε να βγούμε από την comfort zone μας. Και μόνο έτσι καταλαβαίνουμε ότι βγαίνουμε. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε κρατάει πίσω, πρέπει να το αφήσεις να φύγει.

Ο βασικός σου στόχος στη ζωή πρέπει να είναι το να είσαι χαρούμενη. Μπορεί αυτό που σε κρατάει να είναι ένας κακός (για εσένα) σύντροφος. Αν δεν σε κάνει χαρούμενη, άφησέ τον. Μην κοιτάς «τι θα πει ο κόσμος». Εσύ μετράς πάνω απ’ όλα. Ανάπνευσε. Βρες το κέντρο σου. Αφού ξέρεις τη σωστή απάντηση, φτάσ’το μέχρι το τέλος. Μπορεί να ξέρεις τι θα γίνει μετά κι αυτό να σε τρομάζει. Αλλά… αυτή είναι η μαγεία της αλλαγής!

Κάρτα 5 – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Αν νιώθεις κολλημένη στο ίδιο σημείο και πως τίποτα από όσα προσπαθείς δεν πετυχαίνει, η Βασίλισσα των Ράβδων ήρθε για να σου πει πως είναι ώρα να ανακτήσεις τη χαμένη σου δύναμη. Τι θα κάνεις; Θα πας κόντρα στο θέλημά της;

Για αναλυτικότερες προβλέψεις σχετικά με την νέα κατεύθυνση της ζωής σου, κάλεσε όλο το 24ωρο στους psychic readers του 14850.

Η Βασίλισσα των Ράβδων αντιπροσωπεύει κάποιον που είναι αφεντικό του εαυτού του, ανεξαρτήτως φύλου. Έναν άνθρωπο που στέκεται πάντα μπροστά, δεν φοβάται να γίνει αντιληπτός, εκφράζεται έντονα και… λάμπει! Ο χώρος που δρα το άτομο αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να είναι το Νούμερο Ένα. Κι όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στις σχέσεις!

Η Βασίλισσα δεν θα ήταν ποτέ το «τρίτο άτομο» σε μια σχέση και ποτέ δεν θα ανταγωνιζόταν άλλον-η για να κερδίσει την προσοχή του ατόμου που την ενδιαφέρει. Την έχει κερδίσει και το ξέρει. Το θέμα είναι, εσύ τι κάνεις; Υπάρχουν φορές που όταν επιλέγουμε τη Βασίλισσα, δεν είμαστε απαραίτητα εμείς το άτομο που αντιπροσωπεύει. Αλλά ένα άτομο που θα έρθει στη ζωή μας με τέτοια λάμψη που θα μας την αλλάξει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Μην ανησυχείς, ένα τέτοιο άτομο μόνο απαρατήρητο δεν θα περάσει. Το κλειδί της επιτυχίας στη γνωριμία σου μαζί του είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να λάμψεις κι εσύ μαζί του. Είναι η στιγμή σου. Όχι μόνο να σε παρατηρήσουν. Αλλά να σε χειροκροτήσουν και με όλη τους τη δύναμη!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u