Ρίξε τα Ταρώ και βρες την αδελφή ψυχή σου


Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα υπέροχο εργαλείο. Όχι μόνο για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά και ως εργαλείο προσωπικής ενδυνάμωσης και ανακάλυψης.

Τι κάνουν οι κάρτες Ταρώ;

Οι κάρτες Ταρώ μπορούν να λειτουργήσουν ως Οδηγός του Πνεύματος δείχνοντάς μας το μονοπάτι που πρέπει να βαδίσουμε και βοηθώντας μας να αποκαλύψουμε και να δουλέψουμε πάνω στους βαθύτερους φόβους μας. Επίσης, οι κάρτες Ταρώ, μπορούν να μας φανερώσουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τους ανθρώπους που είναι ήδη ή πρόκειται να εισέλθουν στη ζωή μας.

Για πιο ακριβείς προβλέψεις, αλλά και βοήθεια στην ερμηνεία των καρτών, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Τι είναι οι «αδελφές ψυχές»;

Ως «αδελφή ψυχή» ορίζεται εκείνη η ψυχή που έχει συμφωνήσει με το Σύμπαν να μοιραστεί κάποιες εμπειρίες και να δουλέψει πάνω σε κάποια μαθήματα μαζί μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ο χρόνος που θα περάσει μαζί μας ποικίλλει και μπορεί να είναι από λίγες εβδομάδες έως και μια ολόκληρη ζωή.

Η τεχνική που θα μοιραστούμε παρακάτω μαζί σας, έχει να κάνει με την ανακάλυψη της αδελφής ψυχής σας. Ή –για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι– με την αδελφή ψυχή που ΘΑ μπει στη ζωή σας. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε να εφαρμόσετε την τεχνική αυτήν, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι με τον όρο «αδελφή ψυχή», δεν εννοούμε έναν καινούριο σύντροφο, παρόλο που πολλοί θεωρούν αυτές τις έννοιες ταυτόσημες.

Αδελφή ψυχή μπορεί να είναι ένας φίλος, ένας συνεργάτης, το αφεντικό, ένας δάσκαλος ή ακόμη κι ένα ζώο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο του συντρόφου. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι το Σύμπαν θα στείλει στον δρόμο σας την αδελφή ψυχή που χρειάζεστε πραγματικά κι όχι εκείνη που νομίζετε ότι έχετε ανάγκη.

Διαδικασία

Όπως με κάθε τεχνική Ταρώ, σβήστε το τηλέφωνό σας και βεβαιωθείτε πως για όσο διαρκέσει δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Μπορείτε να ανάψετε κάποια κεριά, να τοποθετήσετε στον χώρο της τεχνικής κρυστάλλους και λουλούδια, καθώς και να βάλετε κάποια χαλαρωτική μουσική. Άλλωστε, μέσω αυτής της διαδικασίας θα γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας και πρέπει να γίνει τόσο ιδιαίτερη όσο της αξίζει. Επισης, να έχετε δίπλα σας ένα σημειωματάριο κι ένα στυλό με κόκκινο μελάνι για να σημειώσετε όσα διαβάσετε. Κρατήστε την τράπουλα στα χέρια σας και ξεκινήστε να την ανακατεύετε. Όσο το κάνετε, πείτε τα παρακάτω λόγια:

«Είμαι έτοιμη, με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό να προσελκύσω και να συναντήσω την επόμενη αδελφή ψυχή μου, που θα με καθοδηγήσει για να ζήσουμε μαζί το επόμενο στάδιο της πνευματικής μου εξέλιξης».

Μόλις νιώσετε ότι είναι η σωστή στιγμή, σταματήστε να ανακατεύετε την τράπουλα. Τοποθετήστε την κάτω και κόψτε 2 φορές, σχηματίζοντας 3 στοίβες. Ύστερα βάλτε τες σε όποια σειρά επιθυμείτε, έχοντας πάλι 1 τράπουλα. Πάρτε τα 4 πρώτα φύλλα (χωρίς να δείτε ποια είναι) και τοποθετήστε σε σταυρό, με το πρώτο πάνω, το δεύτερο κάτω, το τρίτο αριστερά και το τέταρτο δεξιά. Όταν τελειώσετε, γυρίστε την πρώτη κάρτα να αποκαλυφθεί αυτό που κρύβει.

Για πιο ακριβείς προβλέψεις, αλλά και βοήθεια στην ερμηνεία των καρτών, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 1 – Οι δοκιμασίες

Η πρώτη κάρτα σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αναγνωρίσετε τον τύπο της αδελφής ψυχής που έρχεται στον δρόμο σας, καθώς επίσης και τα μαθήματα που έρχεται να μοιραστεί μαζί σας.

Περάστε λίγο χρόνο με την κάρτα κι αφήστε την διαίσθησή σας να μιλήσει πιο δυνατά από τις συνήθεις ερμηνείες που έχετε γι’ αυτήν στο μυαλό σας. Ναι, αν είναι κάποια φιγούρα, σίγουρα θα σας πει πολλά για τον τύπο του ατόμου που θα προσελκύσετε. Αλλά ακόμη κι αν είναι κάποια άλλη κάρτα της Μικρής Αρκάνα, θα σας πει πολλά γι’ αυτή τη νέα σύνδεση της ψυχής σας. Για παράδειγμα, όσο πιο κοντά στο 10 είναι, τόσο πιο κοντά είστε στην ολοκλήρωση και τη γνωριμία. Σημειώστε τις εντυπώσεις σας κι όταν νιώσετε έτοιμη, γυρίστε την δεύτερη κάρτα.

Για πιο ακριβείς προβλέψεις, αλλά και βοήθεια στην ερμηνεία των καρτών, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 2 – Η αδελφή ψυχή

Η θέση αυτής της κάρτας λέει πολλά για το πώς, πού και πότε θα συναντηθείτε για πρώτη φορά με την αδελφή ψυχή σας.

Θυμηθείτε πως η παρουσία των Άσων δηλώνει τις εποχές και –μάλιστα– όπως αυτές ορίζονται από τα ηλιοστάσια και τις ισημερίες. Ο Άσος των Ραβδιών είναι η Άνοιξη (21 Μαρτίου – 20 Ιουνίου), ο Άσος των Κυπέλλων (Κούπες) είναι το Καλοκαίρι (21 Ιουνίου – 20 Σεπτεμβρίου), ο Άσος των Πεντάκτινων είναι το Φθινόπωρο (21 Σεπτεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου) κι ο Άσος των Σπαθιών είναι ο Χειμώνας (21 Δεκεμβρίου – 20 Μαρτίου).

Ωστόσο, κάθε κάρτα σας παρέχει κλειδιά, γι’ αυτό δώστε πολλή προσοχή στα χρώματα του φόντου, καθώς και σε ό,τι συμβαίνει την εικόνα που βλέπετε. Επίσης, μην ξεχνάτε πως πάντοτε υπάρχει το σωστό timing να γίνουν τα πράγματα και πως η αδελφή ψυχή σας δεν είναι σε κάποιον κενό χώρο, αλλά στη γη. Ίσως στην ίδια πόλη με εσάς. Απλώς, αυτή τη στιγμή μπορεί να εκπληρώνει κάποιον άλλον στόχο ζωής που της είναι απαραίτητος πριν γνωρίσει εσάς. Μόλις νιώσετε ότι έχετε μάθει όλα όσα χρειάζεστε, γυρίστε την τρίτη, δηλαδή αυτή που βρίσκεται στα αριστερά του σταυρού.

Για πιο ακριβείς προβλέψεις, αλλά και βοήθεια στην ερμηνεία των καρτών, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 3 – Οι εμπειρίες

Η κάρτα αυτή θα σας δώσει μια εικόνα για όλες τις εμπειρίες που θα ζήσετε με την αδελφή ψυχή σας. Όλα αυτά που θα πρέπει να δουλέψετε μαζί και τα psychic μαθήματα που θα δώσετε ο ένας στον άλλον.

Οι Εραστές ή το 2 Κούπα δεν είναι το μόνα φύλλα μιας τράπουλας Ταρώ. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό στην ερμηνεία κάθε κάρτας. Για παράδειγμα, αν στη θέση 3 βρείτε τον Θάνατο, δεν σημαίνει ότι θα βιώσετε θάνατο με την αδελφή ψυχή σας, αλλά πως θα σας μάθει να πετάξετε όλες τις παλιές σας πεποιθήσεις για να δώσετε χώρο στο καινούριο και το διαφορετικό. Επίσης, ένα φύλλο σαν τον Πύργο δεν σημαίνει κάτι κακό, αλλά αντιθέτως, ότι θα σας βοηθήσει να χτίσετε σε γερά θεμέλια τη ζωή σας. Άλλωστε, την ολοκληρωμένη εικόνα του ταξιδιού που θα έχετε με την αδελφή ψυχή σας, θα την ανακαλύψετε όταν νιώσετε έτοιμες κι ανοίξετε και την τελευταία κάρτα.

Για πιο ακριβείς προβλέψεις, αλλά και βοήθεια στην ερμηνεία των καρτών, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Κάρτα 4 – Ο προορισμός της ψυχής

Η τέταρτη και τελευταία κάρτα σας δείχνει πού ακριβώς βαδίζει η σύνδεση που θα έχετε με την αδελφή ψυχή σας, βάσει της θέσης που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή τόσο εσείς, όσο κι εκείνη.

Γι’ αυτό μην απογοητευτείτε αν επιλέξετε μια κάρτα σαν το 9 ή το 10 Σπαθί, για παράδειγμα, που είναι τα φύλλα του φόβου και της προδοσίας, αντίστοιχα. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής ριξίματος είναι να σας προετοιμάσει για την αδελφή ψυχή σας. Αν δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένες με την κάρτα αυτή, μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την προηγούμενη μαθαίνοντας καλύτερα όλες τις εμπειρίες που θα μοιραστείτε. Κατανοώντας πλήρως το τι θα ζήσετε, θα κατανοήσετε καλύτερα την τέταρτη κάρτα, όσο «άσχημο» ή «καλό» είναι αυτό που θα σας δείξει.

Για πιο ακριβείς προβλέψεις, αλλά και βοήθεια στην ερμηνεία των καρτών, καλέστε όλο το 24ωρο τους psychic readers του 14850.

Σημειώστε στο τετράδιο κάθε σας σκέψη και μόλις η αδελφή ψυχή σας κάνει, επιτέλους, την εμφάνισή της θα ανακαλύψετε με πόση ακρίβεια σας είχαν μιλήσει οι κάρτες Ταρώ, αλλά και πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλη τη γνώση που λάβατε.

Οι κάρτες Ταρώ προσφέρουν γνώση, δύναμη κι επίγνωση καταστάσεων. Μόλις μάθετε να τις χειρίζεστε με σεβασμό, θα γίνουν το πιο χρήσιμο εργαλείο στην ζωή σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!