Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;


Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. Ο ορισμός του karma λέει πως όλα είναι κύκλος. Έτσι κι οι εποχές. Κρατούν 3 μήνες κι έρχονται οι επόμενες. Άλλες φορές αυτοί οι 3 μήνες κρατούν 3 λεπτά κι άλλες 3 χρόνια… Αναλόγως τα γεγονότα. Είσαι έτοιμη να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο;

Πώς θα το μάθω;

Όπως σε κάθε άλλο ενεργό διάβασμα καρτών Ταρώ, σκέψου πώς θα ήθελες να εξελιχθεί το επόμενο τρίμηνο, τα προβλήματα που σε απασχολούν τώρα και θες να λυθούν… Ύστερα κοίτα προσεκτικά τις παρακάτω κάρτες, κλείσε τα μάτια σου, σκέψου τες κι ύστερα επίλεξε μία από αυτές και διάβασε το αποτέλεσμα! Μην κλέψεις…

Για πιο αναλυτικές και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε όλο το 24ωρο στους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Έτοιμη; Πάμε!

Κάρτα 1 – Ο Ερημίτης

Επανέρχονται οι ισορροπίες και τα χαμόγελα

Ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα καλύψεις το χαμένο χρόνο, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Ο Ερημίτης είναι σοφός και αρωγός σ’ αυτή σου την προσπάθεια.

Για πιο αναλυτικές και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε όλο το 24ωρο στους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Αν ένιωθες μόνη ή χαμένη τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι η στιγμή να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να πάρεις εκ νέου τα ηνία της ζωής σου και να προχωρήσεις όπως σου αξίζει.

Από την άλλη, αν πέρασες μια περίοδο πολύ έντονου στρες που δεν προλάβαινες ούτε να ανασάνεις, ο Ερημίτης έρχεται στη ζωή σου για να πάρεις ένα time out! Εσωτερική ηρεμία, ειρήνη και μια ευκαιρία ζωής να συνδεθείς με τον εαυτό σου, θα γεμίσουν τη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο.

Η παρουσία του Ερημίτη στις κάρτες αυτές είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις τον εσώτερο guru σου. Οι απαντήσεις που ψάχνεις χρόνια στη ζωή σου, δεν βρίσκονται γύρω σου, αλλά μέσα σου. Κι αυτό το τρίμηνο θα τις βρεις μαζί με τις χαμένες ισορροπίες σου.

Κάρτα 2 – Ο Άσος των Κουπών

Αχ αγάπη, αγάπη, αγάπη…

Δε μιλάμε απαραίτητα για ερωτική αγάπη. Έρχεται για σένα μια περίοδος που θα ανακαλύψεις το μεγαλείο και το χρυσό φως της αληθινής συμπαντικής ανιδιοτελούς αγάπης…

Για πιο αναλυτικές και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε όλο το 24ωρο στους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Μπορεί να ένιωθες λίγο κολλημένη και μπουχτισμένη συναισθηματικά τον τελευταίο καιρό, αλλά –πίστεψέ μας– αυτό θα αλλάξει. Και μάλιστα προς το καλό.

Αν «εκμεταλλεύτηκες» την προηγούμενη κατάσταση, κάνοντας αρκετή εσωτερική δουλειά, τότε η ανταμοιβή είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι. Ο Άσος των Κουπών έρχεται για να σε φέρει στην κορυφή των συναισθηματικών εμπειριών σου. Ένα τεράστιο κύμα αγάπης κι ευχαρίστησης σύντομα θα σε κατακλύσουν.

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα καλύτερά της, μιας και γεμίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους με αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Αξίζεις ένα νέο ξεκίνημα και κάνεις τα πιο σωστά βήματα για να το πετύχεις.

Όπως σου είπαμε και παραπάνω, έρχεται αγάπη στη ζωή σου. Πολλή αγάπη. Πίστεψε στη δύναμή της κι έχε την καρδιά σου ανοιχτή για όλες τις εμπειρίες που θα έρθουν. Νιώσε το ζεστό χρυσό φως της αγάπης να γεμίζει κάθε σου κύτταρο, αγάπησε τον εαυτό σου κι ακτινοβόλησε όλη αυτή την αγάπη στο Σύμπαν.

Κάρτα 3 – 4 Κούπα

Έχεις δίλημμα… ποιον δρόμο να διαλέξεις…

Ξεκινάει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για σένα που θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Μην ανησυχείς, όμως. Το 4 Κούπα είναι εδώ για να σε βοηθήσει…

Για πιο αναλυτικές και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε όλο το 24ωρο στους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Τα διλήμματα δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Σου είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις κι όταν τελικά το κάνεις δεν είσαι ποτέ σίγουρη ότι πήρες τη σωστή απόφαση. Ο λόγος; Δεν έχεις (ή δεν νομίζεις ότι έχεις) τα επαρκή δεδομένα ώστε να κάνεις την επιλογή.

Το 4 Κούπα έρχεται να σε προ(σ)καλέσει να σκεφτείς έξω από το κουτί. Δεν είναι υποχρεωτικό να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πράγματα. Όπως είχαμε πει και σ’ έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό, πάντα υπάρχει και μια Τρίτη επιλογή που δεν έχεις ακόμα δει ή παρατηρήσει.

Το πρόβλημα είναι πως τις περισσότερες φορές κολλάς (όπως όλοι μας) σε μοτίβα και στερεότυπα κι έτσι περιορίζεις τις ιδέες και τη δημιουργικότητά σου. Γι’ αυτό, κράτα τη συμβουλή του 4 Κούπα, και –πριν αποφασίσεις– κάνε 2 βήματα πίσω και κοίτα μήπως ξεχνάς κάποια επιλογή που μπορεί να είναι καλύτερη…

Κάρτα 4 – Ο Μάγος

Ένα touch μαγείας στη ζωή σου…

Ναι! Είσαι από αυτούς τους τυχερούς που πραγματικά θα ξεκινήσουν έναν ολοκαίνουριο κύκλο στη ζωή τους κι ο Μάγος θα είναι ο σύμμαχός σου.

Για πιο αναλυτικές και προσωπικές προβλέψεις, κάλεσε όλο το 24ωρο στους εξειδικευμένους psychic readers του 14850.

Δεν ξέρουμε τι έκανες τους προηγούμενους μήνες τόσο καλά, αλλά έχεις πλέον εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσεις μια καινούρια πραγματικότητα στη ζωή σου. Ή μάλλον, όχι απλά να ξεκινήσεις. Να πετύχεις!
Δεν είσαι πλέον ο εαυτός σου. Είσαι ο Μάγος. Ό,τι κάνεις έχει κι ένα άγγιγμα μαγείας πάνω του. Έχεις τα τέσσερα στοιχεία που χρειάζονται για να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα.

Φωτιά = Πάθος
Νερό = Συναίσθημα, Κατανόηση, Ενσυναίσθηση, Ένστικτο
Γη = Πρακτικότητα
Αέρας = Νοημοσύνη

Ωστόσο, η μαγεία δεν είναι ότι έχεις τα τέσσερα παραπάνω στοιχεία. Λίγο – πολύ όλοι τα έχουμε αυτά. Η μαγεία είναι ότι τα έχεις στις κατάλληλες αναλογίες. Ότι δεν αφήνεις κάποιο να λάμψει πιο πολύ. Ότι δεν αφήνεις τη λογική να σκοτεινιάσει την καρδιά ή το αντίστροφο.

Ανάμειξέ τα με αγάπη, κάτσε λίγο πίσω κι άσε τη μαγεία να συμβεί. Δούλεψες πολύ και σκληρά και σου αξίζει να το ζήσεις. Απόλαυσέ το…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Αγγελικό Ταρώ: Ποιο θα είναι το επόμενό σας βήμα;

In category Dream Building

Είναι φορές που νιώθουμε ότι εκεί που περπατάμε ξαφνικά υψώνεται μπροστά μας ένας ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u