Μπορείς να του κάνεις έκπληξη…


Έκπληξη με ένα δώρο ή ένα ξεχωριστό ραντεβού.

Ένας καλός τρόπος για να κάνετε το φίλο σας να δημιουργήσει ξεχωριστές αναμνήσεις μαζί σας που δεν θα ήθελε να ξεχάσει. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να τον εκπλήξετε με ένα ιδιαίτερο δώρο, σαν ένα είδος ρούχων που πάντα ήθελε, ή να σχεδιάσετε ένα ξεχωριστό ραντεβού για να δει μια μπάντα που του αρέσει πραγματικά.

Κρατήστε τη σχέση αυθόρμητη και συναρπαστική με το σχεδιασμό δραστηριοτήτων έκπληξης που μπορείτε να κάνετε μαζί. Αυτό θα επιτρέψει σε εσάς και το φίλο σας να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα χρησιμεύσουν ως υπενθυμίσεις για το πόσο ευχάριστη είναι η σχέση σας.

Γράψτε του ένα ερωτικό γράμμα.

Να είστε πολύ ρομαντικοί και να γράφετε τα συναισθήματά σας σε μια επιστολή για τον φίλο σας να βρει αργότερα το μαξιλάρι του, στην τσάντα του ή στο αυτοκίνητό του. Χρησιμοποιήστε ένα ωραίο χαρτάκι και να είστε όσο πιο οικεία και ειλικρινής μπορείτε. Σφραγίστε το γράμμα και αφήστε το κάπου όπου μπορεί να το βρει εύκολα. Όταν το βρίσκει και το ανοίξει, θα σκεφτεί εσένα και δεν θα ξεχάσει την παρουσία σου.

Περιποιηθείτε το φίλο σας.

Βρείτε έναν τρόπο να εκπλήξετε και να θεραπεύσετε τον φίλο σας. Ετοιμάστε το αγαπημένο του γεύμα, δώστε του ένα μασάζ ή αφήστε τον χρόνο να επικεντρωθεί στα χόμπι ή τα πάθη του. Αυτό θα του δείξει πόσο γενναιόδωροι είστε και πόσο τον αγαπάτε. Κάνοντας τα πράγματα που απολαμβάνει μπορεί να είναι μια καλή υπενθύμιση ότι η σχέση σας είναι πολύτιμη και θα χάσει πολλά από σας όταν είστε μακριά.

Αφήστε κάτι πίσω.

Εάν αφήσετε ένα μικρό στοιχείο στο σπίτι του φίλου σας μπορεί να του θυμίζει εσάς. Προσπαθήστε να αφήσετε κάποια μικρά αντικείμενα που θα του θυμίσουν εσάς όταν τα βρίσκει.

Αποφύγετε να αφήσετε κάτι πολύ σημαντικό. Τα κλειδιά του σπιτιού, το πορτοφόλι ή την άδεια οδήγησης είναι απαραίτητα μέρη της καθημερινής σας ζωής, επομένως θα πρέπει να γυρίσετε πίσω να τα πάρετε. Αυτό δεν θα δώσει στον φίλο σας αρκετό χρόνο για του λείψετε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u