Γιατί ο Ερμής έχει τόσο μεγάλη σημασία στην αστρολογία των ερωτικών σχέσεων;


Το βιβλίο “How to Handle Your Human Relations” της Lois Haines Sargent αναδεικνύει τη σπουδαιότητα του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Συχνά, στην αστρολογία επικεντρωνόμαστε σε άλλες θέσεις, όπως η Αφροδίτη, ο Άρης, η Σελήνη και ο Ήλιος, αλλά ο Ερμής κυβερνά την επικοινωνία, η οποία είναι ζωτικής σημασίας στις σχέσεις μας.

Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τη θέση του Ερμού στον χάρτη γεννήσεώς μας και στον χάρτη του συντρόφου μας. Αυτό μας δίνει ενδείξεις για το πόσο καλή είναι η επικοινωνία μας και πόσο εύκολα αντιμετωπίζουμε τις παρεξηγήσεις.

Εάν ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, χαρακτηρίζεστε από αποφασιστικότητα, ορμή, ενθουσιασμό και παρόρμηση. Οι συντρόφοι σας με Καρκίνο ή Αιγόκερω, ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να αντιμετωπίσουν διαφορετικές απόψεις και παρεξηγήσεις. Αντίθετα, με Κριό, Λέων, Τοξότη, Δίδυμο, Υδροχόο ή Ερμή σε αυτά τα ζώδια, η επικοινωνία είναι πιο εύκολη και συζητήσεις αρκετές.

Εάν ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, χαρακτηρίζεστε από συγκέντρωση, λογική και πρακτικότητα, αλλά με έλλειψη ευελιξίας. Με Λέων ή Υδροχόο, ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και κριτική. Αντίθετα, με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Ιχθύ ή Ερμή σε αυτά τα ζώδια, η επικοινωνία είναι πιο συναρπαστική.

Για τον Ερμή στους Δίδυμους, η ταχύτητα σκέψης, η προσαρμοστικότητα και η αγάπη για τις αλλαγές είναι χαρακτηριστικά. Με Παρθένο ή Ιχθύ, ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να υπάρξουν διαφορετικά τρόπα επικοινωνίας. Αντίθετα, με Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο, Κριό, Λέων ή Ερμή σε αυτά τα ζώδια, η επικοινωνία είναι ιδανική. Για τον Ερμή στον Καρκίνο, η σκέψη με το συναίσθημα χαρακτηρίζει, με δεκτικότητα και ένστικτο.

Εάν ο σύντροφός σας είναι Κριός, Ζυγός ή έχει τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να αισθάνεστε έλλειψη επικοινωνίας, πράγμα που μπορεί να πληγώσει.

Αν ο σύντροφός σας είναι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος, Παρθένος ή έχει τον Ερμή εκεί, μπορεί να νιώθετε ότι σκέφτεστε με παρόμοιο τρόπο και υπάρχει ταύτιση ιδεών.

Εάν ο σύντροφός σας είναι Αιγόκερως ή έχει τον Ερμή εκεί, ίσως να νιώθετε ενίοτε ξενισμένοι λόγω της ψυχρής λογικής του. Παρ’ όλα αυτά, αν υποχωρήσετε, μπορείτε να αποφύγετε τις διαφωνίες.

Για τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, έχετε έντονη έκφραση, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Με Ταύρο ή Σκορπιό ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην κατανόηση, ενώ με Λέων, Κριό, Τοξότη, Δίδυμο ή Ζυγό (ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια) θα έχετε έντονη έμπνευση και ατέλειωτες συζητήσεις.

Εάν ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, χαρακτηρίζεστε από αναλυτικότητα και έμφαση στις λεπτομέρειες. Με Δίδυμο ή Τοξότη ίσως υπάρξουν διαφωνίες, αλλά με Ταύρο, Αιγόκερω, Παρθένο, Σκορπιό, Καρκίνο ή Ιχθύ (ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια) θα έχετε ενθαρρυντικές συζητήσεις.

Για τον Ερμή στον Ζυγό, χαρακτηρίζεστε από διπλωματικότητα και κοινωνικότητα. Με Καρκίνο, Αιγόκερω, Δίδυμο, Τοξότη, Λέων ή Ζυγό (ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια), θα αισθάνεστε ότι επικοινωνείτε άψογα και κατανοείτε αμοιβαίως.

Αν ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια και ανησυχία. Με Λέων ή Υδροχόο, ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην κατανόηση, ενώ με Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ, Παρθένο, Αιγόκερω, ή Ερμή σε αυτά τα ζώδια, οι συζητήσεις θα είναι εμπλουτιστικές και ενδιαφέρουσες.

Εάν ο Ερμής βρίσκεται στο Τοξότη, είστε ειλικρινείς και ενθουσιώδεις. Με Ιχθύ ή Παρθένο, ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες σχετικά με τις ιδέες. Με Κριό, Λέων, Τοξότη, Υδροχόο, ή Ζυγό (ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια), θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικές συζητήσεις.

Για τον Ερμή στον Αιγόκερω, χαρακτηρίζεστε από πρακτικότητα και σοβαρότητα. Με Κριό ή Ζυγό ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, ενδέχεται να μην συμφωνείτε με τον τρόπο αντίδρασης του συντρόφου σας. Με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Σκορπιό, ή Ιχθύ (ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια), θα υποστηρίζετε αλλήλους και θα προοδεύετε μαζί.

Εάν ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο, είστε πρωτοποριακοί στη σκέψη και αντικειμενικοί. Με Ταύρο ή Σκορπιό ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, μπορεί να υπάρχει δυσκολία στον κοινό τρόπο σκέψης, ενώ με Ζυγό, Υδροχόο, Δίδυμο, Κριό ή Τοξότη (ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια), οι συζητήσεις θα είναι ζωντανές και αμοιβαίως κατανοητές.

Για τον Ερμή στους Ιχθύς, χαρακτηρίζεστε από ένστικτο, πλούσια φαντασία και έντονα συναισθήματα. Με Δίδυμο ή Τοξότη ή με τον Ερμή σε αυτά τα ζώδια, ενδέχεται να υπάρχουν παρεξηγήσεις κατά την επικοινωνία. Με Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ, Ταύρο, Αιγόκερω, ή Ερμή σε αυτά τα ζώδια, οι συζητήσεις θα είναι σημαντικές και ενδιαφέρουσες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!