“Και Μαμά, και Γυναίκα!”


Μπορούν η μητρότητα και η θηλυκότητα να συνυπάρξουν; Είναι εύκολο να διατηρεί κανείς τη θηλυκότητά του και να νιώθει ελκυστικός, όταν αντιμετωπίζει τόσες ευθύνες που απαιτούν χρόνο και ενέργεια; Πώς μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την κούραση, την αϋπνία και την ανατροφή του παιδιού, και παράλληλα να διατηρήσει τη θηλυκότητά του; Υπάρχει νόημα στο να παλεύει κανείς για να διατηρήσει τη θηλυκή του πλευρά, ή είναι μια παγίδα που επιβάλλει στις γυναίκες να είναι ταυτόχρονα μητέρες και αντικείμενα του πόθου των ανδρών;

Στην πραγματικότητα, η περίοδος της μητρότητας φέρνει αντιφατικά συναισθήματα στις γυναίκες. Αφενός, υπάρχει ο φόβος ότι η θηλυκότητα τους θα υποστεί αλλαγές, ότι θα αισθανθούν απερίλαμπρες και ότι η αυτοεκτίμησή τους θα πάθει πτώση λόγω των σωματικών αλλαγών και του ορμονικού χάους. Αλλά από την άλλη, αισθάνονται την ανάγκη να αποκαταστήσουν τη θηλυκότητά τους. Αυτό δεν γίνεται για να ικανοποιηθούν οι άνδρες, αλλά για να επιτύχουν την εσωτερική ισορροπία, προς όφελος της σχέσης τους με τον σύντροφο τους, καθώς και της σχέσης τους με το παιδί. Μια ευχαριστημένη μητέρα, που ακτινοβολεί, είναι καλύτερη μητέρα!

Ο τρόπος με τον οποίο μια γυναίκα μπορεί να αποκαταστήσει τη θηλυκότητά της είναι πρώτα και κύρια με το να επιβάλλει όρια στους άλλους που επιδιώκουν να την χειραγωγήσουν προς την θυσία. Είναι σημαντικό να απαιτήσει τον χρόνο και την περιποίηση που χρειάζεται για τον εαυτό της, συμπεριλαμβανομένου ενός λίγο παραπανίσιου ύπνου και κάποιου χρόνου που θα αφιερώσει σε εαυτήν της, χωρίς τις υποχρεώσεις της μητρότητας να την επιβάλλουν.

Επίσης, η γυναίκα πρέπει να βρει τρόπους να διατηρήσει την φυσική της ομορφιά, όχι μόνο για να ικανοποιήσει τους άλλους, αλλά κυρίως για τον εαυτό της. Με γυμναστική, περιποίηση του σώματος και κατάλληλη περιποίηση του δέρματος, η γυναίκα μπορεί να διατηρήσει την αυτοπεποίθησή της.

Το πιο σημαντικό είναι ότι καμία γυναίκα δεν θα λάβει αυτά που χρειάζεται και αξίζει αν δεν απαιτήσει να τα έχει. Η μητρότητα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αφοσίωση, αλλά ως μια φυσική κατάσταση που δικαιούται να τη ζήσει με ικανοποίηση. Οπότε, η γυναίκα πρέπει να επιμείνει ότι είναι γυναίκα και ότι το απολαμβάνει, και να αντισταθεί στις πιέσεις από τους άλλους να είναι μόνο μητέρα.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!