Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού


Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, της αισθητικής και της ομορφιάς.

Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με την συντροφικότητα και την εργασία για τα ιδανικά μας, με τη μάθηση της ισότητας, της δικαιοσύνης και της ζωής στην αρμονία. Έχει να κάνει με τις δίκαιες συμφωνίες και την πολιτισμένη προσέγγιση στις δυσκολίες της ζωής.

Ο ακριβοδίκαιη αντίληψη του Ζυγού δεν βασίζεται στο συναίσθημα και στη λογική, αλλά στις πνευματικές, εποικοδομητικές και ισορροπημένες απόψεις. Πιστεύεται πως τα συναισθήματα αλλοιώνουν τον τρόπο που βλέπουμε τη δικαιοσύνη.

Όμως, το αίσθημα της αδικίας οδηγεί τους ανθρώπους να βιώνουν έντονα αισθήματα οργής, θυμού καθώς και την ανάγκη να εκδικηθούν. Αυτά όμως δεν είναι αισθήματα που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού.

Δίπλα από τον Ζυγό, ο Σκορπιός,

Έρχεται σε έντονη αντίθεση με πολλά ιδανικά του Ζυγού στον κόσμο. Όμως και τα δύο ζώδια μοιράζονται την ανάγκη να επαναφέρουν την ισορροπία και την δικαιοσύνη, και πως πρέπει να θυμόμαστε πως όλες οι προοπτικές μπορούν να διαφέρουν.

Ο Σκορπιός παίρνει την ιδέα της δικαιοσύνης από τον Ζυγό και την μετατρέπει σε εκδικητικότητα. Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στην αδικία και ψάχνει ένα αληθινό τρόπο εκκαθάρισης με μία ισχυρή και συναισθηματική αντίδραση απέναντι σε αυτούς που φέρθηκαν λάθος.

Υπάρχει η επιθυμία να ανταποδώσει το χτύπημα, να τιμωρήσει και να αντεπιτεθεί. Ο Σκορπιός θεωρεί πως όταν κάποιος παίρνει κάτι από αυτόν, τότε το χρέος αυτό πρέπει να αποπληρωθεί.

Ο Σκορπιός σκίζει το μαντίλι που δένει τα μάτια ενός Ζυγού και βλέπει την πραγματικότητα, ακόμα και αν είναι άσχημη, βίαιη και εχθρική.

Όμως, ο Ζυγός, θα διαφωνήσει καθώς θεωρεί πως το μαντίλι είναι αυτό που κρατά την δικαιοσύνη αντικειμενική. Ο Σκορπιός πιστεύει το ρητό, οφθαλμός αντί οφθαλμού όσον αφορά την επαναφορά της δικαιοσύνης. Όμως, τέτοιου είδους δυνατή αντεπίθεση θεωρείται πως είναι το πνεύμα που τυφλώνει όλο τον κόσμο.

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από τη Ζυγαριά της ελευθερίας και για να πετύχει την ισορροπία, χρειάζεται νόμους, συμβόλαια, συμφωνίες και σύστημα δικαιοσύνης.

Η ιδανική δικαιοσύνη είναι αυτό που είναι σωστό και κατάλληλο για τους άλλους, φτάνοντας έναν ανώτερο επίπεδο ακεραιότητας, ομορφιάς και ειρήνης. Η εικόνα του Ζυγού για τελειότητα συγκρίνεται με τα λευκά κτίρια που φτάνουν μέχρι τον ουρανό και χαρακτηριστικά όπως θεά, ισότητα και επαναφορά της ισορροπίας.

Σαν ζώδιο του Αέρα, ο Ζυγός ασχολείται με την λειτουργικότητα της σκέψης, αλλά είναι περισσότερο επικεντρωμένος σε θεωρίες παρά σε πρακτική σκέψη. Στον κόσμο του Ζυγού, υπάρχει απόλυτη συμμετρία και η προσωπική βία δεν είναι καλοδεχούμενη.

Στις σχέσεις πολλοί σύντροφο δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τα ιδανικά ενός Ζυγού, αλλά εκείνος θέλει έναν άνθρωπο για να μοιραστεί τη ζωή του. Όλοι οι γάμοι ξεκινούν με τέλεια ιδανικά και με τους σωστούς τρόπους που πρέπει να ζει ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Στον γάμο, όμως, κάποια χαρακτηριστικά των προσωπικοτήτων, παραμένουν με ασφάλεια κρυμμένα μέχρι να αποκαλυφθούν και να μπούμε στην σκοτεινή πλευρά των σχέσεων μέσα από τον Σκορπιό.

Ο γάμος για τον Ζυγό ισούται με αρμονία, συντροφικότητα και θέληση να μοιραστεί τη ζωή του.

Στον Σκορπιό, κάνουμε έρωτα, αντιμετωπίζουμε διαπληκτισμούς και ψάχνουμε για μία βαθύτερη σχέση. Ο Ζυγός πάντα προσπαθεί να ηρεμήσει τις δύσκολες καταστάσεις και ενθαρρύνει τον συμβιβασμό.

Αποφεύγει τη βία και την αντιμετώπιση καταφεύγοντας στην διπλωματία. Πιστεύει στην ισότητα του πάρε-δώσε και αυτός είναι ο λόγος που η ζυγαριά του Ζυγού, αντιπροσωπεύει την δικαιοσύνη και τη συντροφικότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u