Γιάννος Παπαευσταθίου


Ένα συγκροτημένο αγόρι

Ο Γιάννος Παπαευσταθίου είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενα ηθοποιός, ο οποίος παρόλο το νεαρό της ηλικίας του αρχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο αστρολογικός του χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ο Γιάννος είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός Ζυγός, ο οποίος αγαπά την αρμονία και την ισορροπία γύρω του, ενώ παρόλο που είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός απεχθάνεται τις εντάσεις. Η ενασχόληση του με την Τέχνη και η προβολή του στο κοινό ήταν προδιαγεγραμμένη από την αρχή. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη μας δείχνει ότι είναι πολύ μαχητικός  και ευαίσθητος άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα, γίνεται εύκολα αγαπητός από τους φίλους του ενώ δεν θα διστάσει να μπει μπροστά και να υποστηρίξει όποιον θεωρεί αδύναμο και ευάλωτο.

Η Σελήνη του στον Αιγόκερω απαιτεί από αυτόν να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει μέσα από σκληρή δουλειά, ενώ πολλές φορές του δημιουργεί μια συστολή αφού δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει τα συναισθήματα του και να τα διαχειριστεί, μιας και γι’ αυτόν περισσότερο από όλα είναι έντονη η αίσθηση της ευθύνης.

Τον ρόλο του εξισοροπιστή του δίνει ο Ωροσκόπος  του στον Τοξότη, ο οποίος του χαρίζει μια εξωστρέφεια και παιδικότητα η οποία  είναι αυτή που τον ωθεί να γίνει ένας μικρός εξερευνητής της ζωής, ενώ παράλληλα τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στις φιλικές του παρέες όσο και στην δουλειά του.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο τον κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό και πολλές φορές τον αποτρέπει από το να εκφράσει τα συναισθήματα του, βέβαια αυτή η επιφυλακτικότητα έχει λειτουργήσει θετικά σε ότι έχει να κάνει με το πορτοφόλι του καθώς μέσα στα χρόνια έχει γίνει πολύ προσεχτικός με την διαχείριση του. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη πολλές φορές μπορεί να τον παρασύρει σε έντονες αντιδράσεις όταν νιώθει ότι τα άτομα που θεωρεί αδύναμα αδικούνται.

Ο Ερμής του στον Σκορπιό τον κάνει ιδιαίτερα πρακτικό και πολύ καλό ψυχολόγο αφού του δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα την συναισθηματική κατάσταση των άλλων, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι από τους ανθρώπους που δεν θα εκφραστεί εύκολα αφού έχει την τάση να είναι αυτός που θα κρίνει και πολλές φορές θα επικρίνει πρώτα τον εαυτό του πριν εκφράσει την γνώμη του στους άλλους.

Η παρουσία του Πλούτωνα στον 12ο Ηλιακό του οίκο τον έχει προικίσει με μια έντονη διαίσθηση, την ικανότητα να βουτά στα βάθη της ψυχής του και να ξαναγεννιέται, ενισχύει την  γοητεία και το  μυστήριο γύρω του, ενώ υπάρχουν στιγμές που τον ωθεί και σε αρνητικές σκέψεις.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία στην Παρθένο τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και του φέρνει τύχη τόσο στην δουλειά όσο και στην προσωπική του ζωή ενώ παράλληλα μεγεθύνουν και αυτή την καθαρότητα και την ομορφιά που εκπέμπει. Ένα ακόμα στοιχείο του χαρακτήρα του Γιάννη είναι η αγάπη του για τα ταξίδια και την γνώση.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ουρανός με την Αφροδίτη μας δείχνει ότι λατρεύει να γνωρίζει καινούργιους και διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους χαίρεται να γίνεται ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα σε ετερόκλητες παρέες, ενώ για τους φίλους του είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος.

Και ως καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να μην έχει έναν έντονο Ποσειδώνα ο οποίος με την όψη τριγώνου που σχηματίζει με το Μεσουράνημα θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί επαγγελματικά και να πετύχει τους στόχους του, γιατί εκτός από τα μεγάλα ενεργειακά αποθέματα και την σκληρή δουλειά του δίνει και ένα αλάνθαστο ένστικτο το οποίο τον βοηθάει να κάνει πάντα τις καλύτερες επιλογές.

Παρόλο που η φετινή χρονιά, εξαιτίας του Κορωνοϊού, είναι αρκετά απρόβλεπτη, ο Γιάννος δεν έχει να φοβηθεί κάτι καθώς τα επόμενα του βήματα θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένα από τα προηγούμενα.

unnamed 1

Ο Γιάννος έχει πολύ ενδιαφέρον!

Του ζήτησα να παίξει σε κάποιο video clip ενός καλλιτέχνη μου, και έτσι τον συνάντησα. Έτσι γνώρισα ένα συμπαθέστατο νεαρό αγόρι, πολύ σοβαρό και συγκεντρωμένο στην δουλειά του. Πως είναι δηλαδή στα σήριαλ που τον βλέπουμε; Καμία σχέση!

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη 

Γιάννο μου που σε πετυχαίνω;

 • Αθήνα. Μόλις γύρισα από Εύβοια όπου όπως ξέρεις η κατάσταση είναι δύσκολη…

Τι κάνεις φέτος το καλοκαίρι;

 • Φέτος περνάω ένα περίεργο αλλά ήρεμο καλοκαίρι διαβάζοντας πολλά βιβλία. Είναι μια περίοδος που με έκανε να σκεφτώ, και να πάρω πολλές αποφάσεις σχετικά με την ζωή μου και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν. Μέσα από όλο αυτό το ταξίδι αρχίζω να μαθαίνω να συγχωρώ και να προχωράω… είναι δύσκολο, αλλά το προσπαθώ.

Με το θέμα της πανδημίας πως τα πας; Πως αντιμετωπίζεις την όλη κατάσταση;

 • Τι να πω; Είναι κρίμα για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο φυσικά αυτή η πανδημία. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει. Και το ακόμα πιο ύπουλο είναι ότι καταστρέφει τις ανθρώπινες σχέσεις. Κοιτάς τον διπλανό σου με καχυποψία. Πέθαναν οι παππούδες μου και ούτε στην κηδεία τους δεν μπορούσαμε να πάμε. Και κάτι ακόμη πιο δύσκολο για τον καλλιτεχνικό κλάδο, είναι ότι χτυπηθήκαμε ανελέητα από την κρίση και τώρα μας λένε κλειστά και φέτος τα θέατρα. Οπότε; Υπομονή

Θυμάμαι πως μου είχες πει, πως αν και γεννήθηκες Αθήνα, μεγάλωσες στην Χαλκίδα. Πως κι’ έτσι;

 • Είναι η καταγωγή μου από εκεί. Τα τρελά νερά κυλάνε στο αίμα μου… (γέλια)

Πως αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

 • Να σου πω. Ξεκίνησα από σκηνοθέτης. Γύρω στα 4, έβαζα ένα άσπρο σεντόνι μπροστά στο τζάκι και το έκανα σκηνή θεάτρου. Μετά ανεβαίναμε στο πατάρι και κατεβάζαμε όλα τα ρούχα για να φτιάξουμε κουστούμια. Ύστερα έβαζα την αδελφή μου και τα ξαδερφάκια μου να παίξουμε εργάκια που σκεφτόμουν επι τόπου. Όποιος αντιδρούσε, έτρωγε ξύλο και δεν τον παίζαμε για δύο μέρες. Τόσο δημοκρατικά (γέλια). Μετά το Δημοτικό γράφτηκα στην παιδική σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη..

unnamed

Για την καινούργια σεζόν συζητάς κάτι για την τηλεόραση;

 • Ναι έχω κάνει συζητήσεις για 2 δουλειές που θα ξεκινήσουν από χειμώνα και γενικά είμαι σε κατάσταση ραντεβού με συνεργάτες και συζητήσεις για να δούμε τι θα κάνουμε, αλλά τώρα που δεν γνωρίζουμε δυστυχώς τι θα ακολουθήσει, έχουμε έναν φόβο όλοι για οποιαδήποτε νέα παραγωγή ειδικά στο θέατρο .

«Άγριες Μέλισσες» βλέπεις, πως σου φαίνεται;

 • Οι Άγριες Μέλισσες είναι καλογυρισμένη σειρά με εξαιρετικά πλάνα και ιδιαίτερο σενάριο. Μίλησε στην Ελληνική ψυχή γιατί αναφέρεται σε πρόσφατο παρελθόν και αγγίζει όλες τις ηλικίες. Παράλληλα μας υπενθυμίζει με τον πιο άμεσο τρόπο πόσοι εξαιρετικοί Έλληνες συγγραφείς υπάρχουν και πόσα έργα τους μπορούν άνετα να γίνουν εξαιρετικές σειρές. Και δεν εννοώ τα υπέροχα έργα του Παπαδιαμάντη ή του Θεοτόκη ας πούμε. Υπάρχουν θαυμάσια βιβλία όπως «Οι Άγιοι δαίμονες» του Καλπούζου ή η «Αηδονόπιτα» του Ζουργου, που περικλείει όλη την Επανάσταση του ’21 μέχρι την πτώση του Μεσολογγίου. Τι νομίζεις, δεν θα μπορούσε αυτό το έργο να γίνει μια εξαιρετική σειρά που άνετα θα προβαλλόταν και στο netflix; Άσε τώρα μην αρχίσω και με αυτό. Που είναι η Ελλάδα στο Netflix, γιατί λείπουμε; Θέλω να πω, ότι αν ρίξεις χρήματα σε μια σειρά με καλούς συντελεστές και δυνατό σενάριο, σίγουρα θα κάνεις επιτυχία.

Στα λίγα χρόνια της καριέρας σου, είσαι ευχαριστημένος ή υπήρξαν φορές που σκέφτηκες ότι κακώς έγινες ηθοποιός;

 • Ευχαριστημένος από τις δουλειές που έχω κάνει ναι, ικανοποιημένος, όχι. Είναι πολλά αυτά που έχω να δείξω ακόμα, αλλά σιγά σιγά…ακόμα και αν έχω πει το αντίθετο πολλές φορές πότε δεν το εννοούσα πάντα αυτό έκανα και ήθελα και θα συνεχίσω μέχρι το τέλος.

unnamed 2

Στο βιογραφικό σου υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Πέρα από το οικονομικό μέρος, το να παίζεις σε διαφημιστικά το θεωρείς μέρος της δουλειάς σου;

 • Οι διαφημίσεις είναι ένα κομμάτι της δουλειάς του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το σινεμά. Υπάρχει όμως πάντα ένα πίσω κείμενο στην Ελλάδα, όταν ένας ηθοποιός κάνει μια διαφήμιση. Θυμίζει λίγο το ερώτημα της Βίβλου. «Γιατί το κάνεις;» (την αμαρτία δηλαδή). Για λεφτά η για ευχαρίστηση, δηλαδή από ψώνιο. Και στις δύο περιπτώσεις είσαι αμαρτωλός αλλά στην πρώτη έχεις καλύτερη μεταχείριση. Και, ναι, οι διαφημίσεις βοηθούν έναν νέο ηθοποιό.

Κάποιος γνωστός μου είπε πως μιλάς Ισπανικά, όντως; Γιατί έμαθες Ισπανικά, είχες ερωτευτεί Ισπανίδα; (γέλια)

 • Κοίτα, μιλάω Αγγλικά, αλλά τα ισπανικά μου είναι κάπως “ντου γιου λαικ μαμαζελ δη γκρηκ;” Και αυτά τα έμαθα όταν προ κορωνοϊού, όταν συζητούσα μια σειρά με την ισπανική τηλεόραση. Όσο για τις Ισπανίδες, θεωρώ ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ πιο όμορφες από όλες τις γυναίκες της Μεσογείου. Ειδικά οι γυναίκες ηθοποιοί. (γέλια)

Ένα άλλο κομμάτι σου, είναι τα σπορ. Γι’ αυτό έχεις φτιάξει και ένα πολύ ωραίο σώμα. Τι σημαίνει για σένα η σωματική άσκηση;

 • Η σωματική άσκηση είναι καθημερινή ανάγκη .Ο ηθοποιός πρέπει να ελέγχει το σώμα του άσε που με την άσκηση φεύγει και η ένταση…

Πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις κολύμβηση ή Kick boxing;

 • Κολύμπι καθημερινά και Κick boxing 3 φορές την εβδομάδα. Το χειρότερο με τον κορωνοϊό, που ήταν τα κλειστά γυμναστήρια.

giannos20200729 212817

Πες μας μερικά πράγματα για σένα. Έχεις άλλα αδέλφια, που μένεις, έχεις κατοικίδιο, μαγειρεύεις, κάνεις δουλειές σπιτιού, ψωνίζεις στο σουπερμάρκετ;

 • Έχω μια μικρότερη αδελφή και μια σκυλίτσα που αγαπώ πολύ, την Κiki. Είμαι παιδί του κέντρου. Όσο για δουλειές και ψώνια όταν αναγκάζομαι. Μου αρέσει όμως πολύ το περιποιημένο σπίτι.

Αυτή την περίοδο έχεις σχέση;

 • Όχι είμαι μόνος…

Πριν σε αποχαιρετήσω και μια και μιλάμε για το oroskopos.tv, θέλω να μου πεις αν πιστεύεις στην αστρολογία…

 • Η αστρολογία είναι από τις πρώτες επιστήμες και μάλιστα πολύ δύσκολη. Αφού είμαστε παιδιά της γης όλοι επηρεαζόμαστε από τα άστρα.

unnamed 3

Σου έχουν ξανακάνει τον αστρολογικό σου χάρτη;

 • Όχι, μου έλεγαν κατά καιρούς αλλά όχι πρώτη φορά τώρα.

Όταν δημοσιευτεί η συνέντευξη μας θα διαβάσεις πολύ ωραία πράγματα. Λέει σε κάποιο σημείο πως οι πλανήτες σου σε κάνουν ευαίσθητο στα κοινωνικά θέματα. Ισχύει;

 • Ισχύει εν μέρει, γιατί τα κοινωνικά θέματα με ενδιαφέρουν πολύ. Ξέρεις στην Αρχαία Ελλάδα όποιον δεν ασχολούνταν με τα πολιτικά τον θεωρούσαν αχρείο. Δηλαδή άχρηστο, αδιάφορο, κακό πολίτη. Εδώ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ακούμε να λένε “μην ασχολείσαι με τα πολιτικά, κοίτα την πάρτη σου”. Ναι ρε φίλε, να μην ασχοληθώ εγώ αλλά να ασχοληθεί ο κάθε τύπος που την είδε πολιτικός και να παίρνει αποφάσεις για την δική μου τη ζωή. Τι μας λες; Πόσο βολικό είναι όλο αυτό;

Επίσης λένε τα’ άστρα σου πως είσαι άνθρωπος με συστολές και με έντονη την αίσθηση της ευθύνης, πράγματι;

 • Όσο για την αίσθηση της ευθύνης θέλω να σου πω ότι πάντα με προβλημάτιζε ο Οιδίποδας. Ενώ δεν έφταιγε σε τίποτε, ανέλαβε την ολική ευθύνη και τυφλώθηκε όταν όλα αποκαλύφθηκαν. Που το βλέπουμε αυτό σήμερα; Πάντως, πιστεύω ότι και από αυτή την κρίση θα βγούμε νικητές.

Γιάννο μου σ’ ευχαριστώ πολύ, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

 • Και γω σε ευχαριστώ πολύ Νίκο, επίσης!

unnamed 4unnamed 5

SHORT BIO: Ο Γιάννος σπούδασε στην Σχολή του Γιώργου Αρμένη και πριν ακόμα αποφοιτήσει, άρχισε να συμμετέχει σε τηλεοπτικές σειρές. Έτσι, τον είδαμε στα σίριαλ: “Λατρεμένοι μου γείτονες”, “Λάκης Ο Γλυκούλης”, «Οι συμμαθητές», “Γοργόνες”, “Ο Κύριος και η Κύρια Πέλς”, “Μάνα Χ Ουρανού” κ.α.

Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε πολλές παιδικές παραστάσεις και υπήρξε στο θίασο της Κάτιας Δανδουλάκη με την παράσταση «Να ζει κανείς ή να μην ζει». Παράλληλα για την εμπειρία αλλά και για επαγγελματικούς λόγους κάνει πολλά διαφημιστικά. Από κινητή τηλεφωνία και ΙΕΚ, μέχρι μπίρες και οδοντόκρεμες.

Μιλάει με άνεση Αγγλικά και λίγα Ισπανικά, έχει ένα ωραίο έξυπνο πρόσωπο, καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, 1.80 ύψος και υπέροχο κορμί μια και ασχολείται με πολλά σπορ: Κολύμβηση, Jet ski, kanoe kayak, Kick boxing, take won do κ.α.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!