Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία


Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ή σαν αναζήτηση για περιπέτεια, που το βραβείο είναι η ανακάλυψη νοήματος.

Με Ωροσκόπο Τοξότη, η ανάγκη για ανάπτυξη της συνείδησης έρχεται μέσα από την διεύρυνση των οριζόντων –σωματικά, πνευματικά ή νοητικά. Η ζωή προσεγγίζεται με αισιοδοξία και με προσδοκία επιτυχίας.

Η έρευνα για νόημα, για αλήθεια και για αποδεδειγμένο σύστημα πίστης με βάση την εμπειρία είναι η βαθύτερη ενοχοποίηση του Ωροσκόπου Τοξότη.

Εξερευνώντας όλες τις πιθανότητες που μπορεί να προσφέρει η ζωή, σχηματίζετε ένα φιλοσοφικό σύστημα το οποίο σας επιτρέπει να συμφιλιώσετε τη δυαδικότητα του ενστίκτου (ζωώδης φύση) με το νόημα της ζωής (ανθρώπινη φύση).

Όταν κατακτήσετε αυτή τη φιλοσοφία, νιώθετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να βγείτε έξω και να μοιραστείτε το όραμά σας με όλο τον κόσμο.

Τα δυναμικά και φλογερά χαρακτηριστικά αυτού του Ωροσκόπου πρέπει να κατευθυνθούν προς την συμφιλίωση μερικών μεταφυσικών και φιλοσοφικών διλημμάτων της ζωής.

Έτσι η ζωή στα μάτια σας φαίνεται σαν πρόκληση και σαν μια ευκαιρία για μάθηση, και υπερασπίζεστε με πάθος την ανάγκη σας για ελευθερία, έτσι ώστε να εξερευνήσετε τους ορίζοντες και να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε σε σωματικό επίπεδο είτε σε πνευματικό. Η ζωή είναι σαν ταξίδι, στο οποίο παραμονεύει η αναζήτηση για νόημα.

Ένας τρόπος για να εκφράσουμε αυτή τη πρόθεση είναι η ακόλουθη πρόταση: Βλέπω τον στόχο, φτάνω το στόχο και ύστερα βλέπω κάποιον άλλον.

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Τοξότη χρειάζονται κάτι για να εκτονώνουν την αφθονία της δημιουργικής και ενθουσιώδης ενέργειάς τους.

Ευλογημένοι με ενέργεια και έμπνευση, συχνά έχουν την ικανότητα να δώσουν ώθηση στον εαυτό τους, όπως και στους άλλους.

Κινητοποιημένοι από την αισιοδοξία και τη πίστη, ψάχνουν για συμβολικό νόημα όπου και αν βρεθούν, προμηνύοντας τις καταστάσεις της ζωής.

Συνήθως, βλέπουν τα πάντα σαν ένα μέρος μίας μεγαλύτερης, συνδεόμενης αρχής, και είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι και χαρούμενοι να αφήσουν τους πάντες να ζήσουν τη δική τους ζωή.

Εδώ ίσως υπάρχει μία τάση για καταχρήσεις, πληθωρισμό και υπερβολή.

Η αισιοδοξία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε έλλειψη φροντίδας. Η τάση για υπερβολές μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας παθιασμένης πίστης πως είναι ανίκητοι και πως πρέπει να ξεπεράσουν παντού τα όριά τους.

Όμως, υπάρχουν στιγμές που αυτοί οι άνθρωποι επιτρέπουν στην φυσική τους πίστη και αισιοδοξία να εξαφανιστούν, αποτυγχάνοντας να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν με αποτέλεσμα να γίνονται κυνικοί.

Τείνουν να ανακαλύπτουν και να προβάλλουν την αλήθεια. Η αναζήτηση για σύστημα πίστης με νόημα είναι η ουσία.Μόλις το βρουν, ενθουσιάζονται τόσο πολύ που θέλουν όλοι να μάθουν τις ανακαλύψεις τους.

Ύστερα πασχίζουν να διδάξουν στους άλλους αυτά που γνωρίζουν. Πολλοί άριστοι καθηγητές έχουν Ωροσκόπο Τοξότη.

Όμως, μερικοί τύποι Τοξότη φτάνουν σε υπερβολές και προσπαθούν να κάνουν τους γύρω τους να τους ακολουθήσουν πάση θυσία. Η κυνική δυσπιστία είναι το ίδιο έντονη με την αισιόδοξη πίστη.

Τα άτομα με Ωροσκόπο Τοξότη πρέπει να βρουν την αλήθεια με τους δικούς τους όρους, και ίσως να παρατείνουν την αναζήτηση για το σωστό μονοπάτι, διδάσκοντας ή φιλοσοφώντας για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για αναζήτηση γνώσης και νοήματος.

Συχνά, περνούν μεγάλες περιόδους σε ταξίδια, εξερευνώντας ιδέες και σκέψεις στο μεγαλύτερο επίπεδο που μπορεί να επιτευχθεί.

Είναι ασταμάτητοι στην καταδίωξή τους για γνώση, και είναι σημαντικό να αξιοποιήσουν ευκαιρίες για εξερεύνηση νέων οριζόντων, καθώς και για να διευρύνουν το πνεύμα τους.

Συνήθως, κάποιοι παρέχουν αναλυτική συγκέντρωση μέσα από αυτό το ζώδιο, έτσι ώστε να προσγειώσουν και να εκλεπτύνουν τις ιδέες και τα αντικείμενα, και ίσως ενδιαφερθούν για τη μελέτη άλλων ανθρώπων.

Με αυτό τον Ωροσκόπο, η ζωή μοιάζει με περιπέτεια. Με πίστη και αισιόδοξη συμπεριφορά για συμμάχους, τείνουν να προσεγγίζουν τη ζωή μεγαλοπρεπώς, ενθουσιασμένοι από τις πιθανότητες.

Χρησιμοποιώντας το εσωτερικό τους χάρισμα της ανάλυσης και της προοπτικής, τους δίνεται η ικανότητα να εμπνεύσουν τους ανθρώπους, και να τους βοηθήσουν να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!