Καρμική σχέση: Βασικά γνωρίσματα


Έχουμε ξεκαθαρίσει πως στην πραγματικότητα όλες οι σχέσεις είναι καρμικές.

Από την στιγμή που κατεβαίνουμε στο πεδίο αυτής της πραγματικότητας για να ασκηθούμε, όλες οι σχέσεις μας είναι προδιαγεγραμμένες, ακόμα και οι πιο τυχαίες, ακόμα και αυτές που έχουν πολύ μικρή διάρκεια, ή ακόμα δεν είναι παρά μια συνάντηση σε ένα ασανσέρ.

Όλοι μα όλοι οι άνθρωποι που θα συναντήσουμε στη διάρκεια της εμπειρίας μας σε αυτόν τον πλανήτη είναι μέλη του θιάσου των ψυχών που συναποτελούν το έργο της δικής μας ζωής. Εννοείται όμως ότι κάποιοι είναι πρωταγωνιστές.

Μερικούς μπορούμε να τους εντοπίσουμε εύκολα και αυτονόητα: είναι όλα τα μέλη της οικογένειάς μας, είτε είμαστε δεμένοι μαζί τους είτε όχι. Ο πατέρας μας, η μητέρα μας, τα παιδιά μας και οι κοντινοί μας συγγενείς είναι εξ ορισμού καρμικοί μας σύντροφοι.

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι συνήθως τα παιδιά είναι πιο εξελιγμένες ψυχές από τους γονείς.

Όσο και να φαίνεται παράδοξο, τα παιδιά μας σε αυτήν τη ζωή είναι οι ψυχές – οδηγοί, οι δάσκαλοί μας στο επίπεδο της άυλης πραγματικότητας.

Αντίστοιχα και εμείς για τους γονείς μας είμαστε οδηγοί και δάσκαλοι. Το Κάρμα περιέχει πολλές φαινομενικές αντιφάσεις, που όμως ξεδιαλύνονται με την γνώση και τη λογική. Το παιδί είναι από την ίδια τη θέση του στην οικογένεια υποχρεωμένο να υποστεί ενός κάποιου βαθμού καταπίεση.

Ακόμα και η πιο εξελιγμένη μορφή οικογένειας, δεν μπορεί να αποφύγει να πειθαναγκάσει το παιδί να μπει σε νόμους και κανονισμούς, που θα του επιτρέψουν να ζήσει με ασφάλεια. Ε λοιπόν, μόνο οι εξελιγμένες ψυχές δέχονται αδιαμαρτύρητα να μην βρίσκονται σε βάθρο σε αυτήν την πραγματικότητα.

Οπότε υπάρχει μια αλυσίδα:

είμαστε παιδιά ανθρώπων που ως ψυχές είναι πιο εγωιστές από εμάς, άρα λιγότερο εξελιγμένοι και τα δικά μας τα παιδιά είναι πιο εξελιγμένα από εμάς και δέχονται να πάρουν τη θέση του «μικρού» για να μας διδάξουν. Το θέμα που θα ασχοληθούμε αφορά τους ανθρώπους που δεν βρίσκονται στο κοντινό μας περιβάλλον.

Πώς μπορούμε να ξέρουμε με ασφάλεια αν ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε πρόκειται να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της ζωής μας, ή είναι απλά περαστικός, που θα μας δώσει κάποιο μήνυμα και θα φύγει;

Υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις ότι ένας άνθρωπος «ήρθε για να μείνει» στη ζωή μας.

Υπάρχουν βέβαια και αστρολογικά δεδομένα που τα καθορίζουν με πάρα πολύ μεγάλη ακρίβεια οι συναστρίες.

Πριν φτάσουμε όμως να κάνουμε τον αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου σε σχέση με τον δικό μας, μπορούμε να είμαστε σε κάποιο βαθμό ενήμεροι αν πρόκειται για άνθρωπο με τον οποίο θα κάνουμε μαζί πολλά χιλιόμετρα;

Ασφαλώς και υπάρχουν τρόποι να αντιληφθούμε τη σπουδαιότητα που θα παίξει ένας άνθρωπος στη ζωή μας. Επίσης, και αυτό είναι το πολύ ενδιαφέρον, έχουμε τον τρόπο να λύσουμε καρμικούς δεσμούς με ανθρώπους, όταν νιώθουμε ότι δεν αντέχουμε την εξέλιξη, αλλά και να προσκαλέσουμε άλλους, που κανονικά θα περάσουν σαν διάττοντες από τη ζωή μας, να μείνουν παραπάνω και να διδαχθούμε πράγματα μαζί.

Ας δούμε ένα – ένα τα θέματα αναλυτικά. Καρμικές συναντήσεις Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο ο οποίος θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μας (θετικό ή αρνητικό είναι άλλο θέμα) κανονικά έχουμε απόλυτη και σαφέστατη πληροφορία ότι πρόκειται για καρμικό σύντροφο.

Ας βάλουμε σε έναν κατάλογο τα σημάδια που δείχνουν ότι μια σχέση είναι υψηλού καρμικού φορτίου:

Αίσθηση ότι γνωρίζουμε κάποιον από παλιά Όταν συναντάμε κάποιον μπορεί να έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι τον γνωρίζουμε, ενώ ξέρουμε ότι αυτό είναι αδύνατον.

Είναι το πρώτο και το κύριο και πιο συνηθισμένο σημάδι καρμικής εμπλοκής. Ασφαλώς και τον γνωρίζουμε, μπορεί να έχουμε κάνει μαζί του πολλά ταξίδια και τώρα έχει έρθει η ώρα να συνεχίσουμε το ταξίδι που έχουμε αποφασίσει από πριν και σε αυτήν τη ζωή.

Πρέπει να το καταλάβουμε ότι δεν γνωρίζουμε κανέναν καινούριο άνθρωπο. Όλοι γνωριζόμαστε σε πολλούς κύκλους.

Και εδώ κρύβεται μία σημαντική πληροφορία:

Πολύς κόσμος τρέμει στην ιδέα ότι θα μπορούσε να μην έχει συναντήσει τον έρωτά του, ή να μην είχε βρει τον συγκεκριμένο άνθρωπο που του χάρισε ένα υπέροχο παιδί.

Υπάρχει η αγωνία ότι στον τεράστιο κόσμο θα μπορούσαν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται να μην είχαν τρόπο να βρεθούνε. Ας το ξεκαθαρίσουμε: αυτό δεν μπορεί να γίνει. Βρίσκουμε πάντα αυτούς που είναι να βρούμε. Η απογοήτευση από την άλλη μεριά ότι κάποιος «ήρθε αργά» στη ζωή μας, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.

Όλοι έρχονται στη ζωή μας με ακρίβεια εκατοστού του δευτερολέπτου.

Αν κάποιος εμφανίστηκε όταν εμείς είχαμε ήδη δώσει αλλού τη ζωή μας, είναι γιατί ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και να διδαχτούμε ότι μπορούμε να αγαπάμε και χωρίς σωματική επαφή, για παράδειγμα.

Αν λοιπόν νιώσετε ότι γνωρίζετε τον άνθρωπο που μόλις συναντήσατε, υπάρχει ένδειξη καρμικής σχέσης. Αίσθηση κινδύνου Ένα πολύ σημαντικό και συχνό σήμα καρμικής εμπλοκής, είναι μια απροσδιόριστη, αλλά πολύ ενοχλητική αίσθηση κινδύνου όταν γνωρίζουμε ένα καινούριο πρόσωπο.

Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι η καρμική μας σχέση θα είναι κακή. Αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι το σώμα μας και η τωρινή μας κατάσταση απεχθάνεται την αποστολή της, τα μαθήματα και την εξέλιξη. Είναι πολύ γοητευμένη η ύπαρξή μας από την υλικότητα και θέλει να παραμείνει για πάντα εδώ.

Ένας καρμικός σύντροφος, που μπαίνει στη ζωή μας για να μας ξεβολέψει και να μας πάει παρακάτω, να μας βάλει να μετακομίσουμε για παράδειγμα, να πάψουμε την εργένικη ζωή, να αλλάξουμε δουλειά ή συνήθειες, έρχεται αντιμέτωπος με τον ερπετικό εγκέφαλο, που έχει σκοπό να μας εγκλωβίσει στις ανάγκες του σώματος.

Αυτή είναι η αιτία που νιώθουμε να κινδυνεύουμε.

Δεν κινδυνεύει το βαθύ μας είναι (που κακώς λέγεται Ανώτερος Εαυτός, είναι πολύ παραπλανητικός όρος), κινδυνεύει η τωρινή μας μικρή υπόσταση, την οποία έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ και θα ξεβολευτεί.

Παράδοξες συμπτώσεις Αν πρόκειται να συναντήσουμε τον έρωτα της ζωής μας, για παράδειγμα, θα χάσουμε το αεροπλάνο, θα μας σκάσει το λάστιχο, θα γίνουν ένα σωρό ατυχίες – που αρχικά θα μας εκνευρίσουν. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να βρεθούμε με έναν άνθρωπο που δεν θα είχαμε συμπέσει χρονικά μαζί του, αν δεν είχε συμβεί μια ολόκληρη σειρά από τέτοια γεγονότα.

Είναι πολύ τυπική έναρξη καρμικών σχέσεων.

Είναι ένα κλείσιμο του ματιού από τα σύμπαν που με αυτήν την αλληλουχία γεγονότων επιδιώκει να τραβήξει την προσοχή μας πάνω σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Συνήθως, επαναλαμβάνουμε, είναι δυσάρεστα. Κι αυτό γιατί οι δυσάρεστες εμπειρίες αυξάνουν τόσο τις δυνάμεις μας, όσο και την ευαισθησία μας.

Οπότε δημιουργείται το κατάλληλο υπόστρωμα για να κάνει την είσοδό του στην τωρινή μας ζωή ένας «παίκτης» υψηλών προδιαγραφών. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καρμικών ενάρξεων, αλλά θα τις δούμε σε ιδιαίτερα κεφάλαια, γιατί είναι περίπλοκες και αξίζουν την προσοχή ας ειδικά.

Η κυριότερη είναι η εμπλοκή τρίτων στο να γίνει μια καρμική συνάντηση, και αξίζει να την δούμε μόνη της αυτήν την περίπτωση γιατί έχει σύνθετο κάρμα, αφού περιλαμβάνει και τους μεσάζοντες και επίσης υπάρχει η πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση της συχνής επαφής στα ίδια μέρη δύο ανθρώπων, χωρίς να γίνει καν αντιληπτός ο ένας από τον άλλον, μέχρι να ανοίξει το σωστό καρμικό παράθυρο που θα τους ενώσει.

Αυτή είναι και η πιο σύνθετη περίπτωση, και αυτήν από την οποία παίρνουμε τρομερά μαθήματα.

Λύνοντας μια καρμική Σχέση Είπαμε ότι υπάρχει τρόπος να λυθεί μια καρμική σχέση που ξεπερνάει τις αντοχές μας. Γενικά οι σχέσεις μας είναι προδιαγεγραμμένες και πρέπει να ξέρουμε πως ακόμα και με ανθρώπους που σε αυτήν τη ζωή μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολες και απεχθείς συνθήκες, στο πραγματικό άυλο επίπεδο είμαστε σύντροφοι και πολύ αγαπημένοι.

Απλά, είναι μέρος του παιχνιδιού να το ξεχνάμε αυτό και να δημιουργούμε έχθρες, ζήλιες και εμπλοκές, για να αποκομίζουμε εμπειρία. Αν δούμε όμως ότι οι υπολογισμοί μας είναι λάθος και δεν αντέχουμε μία σχέση, μπορούμε να λύσουμε τον καρμικό δεσμό. Το κύριο που πρέπει να κάνουμε, το πρώτο βήμα, είναι να απεμπλακούμε εμείς συναισθηματικά πλήρως.

Αν εμείς βασανιζόμαστε, αλλά έχουμε ακόμα συναισθηματικό δέσιμο, το κάρμα είναι ενεργό.

Για να το απενεργοποιήσουμε καθαρίζουμε απόλυτα συναισθηματικά. Και μετά, στον ύπνο μας, ζητάμε βοήθεια. Ήρθε η ώρα να πούμε ότι ο ύπνος είναι ένα καρμικο «φαρμακείο» στο οποίο πηγαίνουμε, παίρνουμε συνταγές, φάρμακα και βοήθειες.

Μπορεί και να μην το θυμόμαστε, αλλά όταν ξυπνάμε έχουμε την αίσθηση ότι κάτι πολύ σημαντικό έγινε στο όνειρό μας, ή ακόμα και ότι κάναμε πολύ σοβαρές συναντήσεις. Κάναμε όντως. Και μετά, στη διάρκεια της ημέρας θα μας έρθει μια «έμπνευση» που θα μας λύσει προβλήματα, που δεν είναι τίποτε άλλο από τις οδηγίες που μας έδωσαν οι καρμικοί σύντροφοι – ψυχές στον ύπνο μας.

Όταν λοιπόν θέλουμε να λύσουμε μια καρμική σχέση, κοιμόμαστε έχοντας στον νου μας αυτό το απόλυτο αίτημα, αφού έχουμε συναισθηματικά αποκοπεί – και δεν κρατάμε και κακία στο πρόσωπο που θέλουμε να σπάσουμε μαζί του δεσμούς, γιατί και η κακία και το μίσος είναι σχέση.

Το αίτημά μας θα γίνει δεκτό και στην πραγματική ζωή θα βρεθεί εκείνος ή εκείνοι οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν να σπάσουν οι δεσμοί με τον σύντροφο του οποίου η καρμική επιρροή στη ζωή μας την κρίνουμε πια αβάσταχτη.

Καρμικός επαναπρογραμματισμός

Με τον ίδιο περίπου τρόπο που λύνουμε μια σχέση, μπορούμε και να ενισχύσουμε μια σχέση, η οποία φαίνεται ότι θα έχει περιστασιακό χαρακτήρα, αλλά εμείς επιδιώκουμε να πάρουμε μεγαλύτερα μαθήματα μέσα από αυτήν, ενώ κάτι τέτοιο δεν το προβλέπει το σενάριο της ζωής μας.

Πρέπει να σκεφτούμε τους λόγους που το θέλουμε αυτό. Το να είμαστε ή να νομίζουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι, δεν αρκεί. Κάνουμε έναν κατάλογο των μαθημάτων που θα πάρουμε αν μας επιτραπεί να κάνουμε μια σχέση «εκτός πλάνου».

Πρέπει να είναι ρητές δηλώσεις αυτές, σαφείς προτάσεις, γιατί έτσι λειτουργεί το κοσμικό καρμικό δίκτυο. Και μετά, κάνουμε πάλι αίτημα στον ύπνο μας με ζωηρή θέληση. Θα υπάρξει άμεση απάντηση και ανταπόκριση, είναι βέβαιο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!