East Point, ένα αστρολογικό «απόκρυφο» πεδίο


Ο τόπος στον ουράνιο ορίζοντα 90 ° δεξιόστροφα από το North Point ονομάζεται East Point.

Πρόκειται για το σημείο όπου ο Ήλιος ανατέλλει κατά τις ισημερίες δύο φορές το χρόνο, τον Μάρτιο στις 20 και στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αστρολογικά, το East Point ή ΕΡ είναι πάντα σε τετράγωνο με το Mid Coeli (10ος Οίκος) και το Coeli (4ος Οίκος), και ποτέ δεν κινείται πέρα από τον 1ο και 12ο οίκο.

Το East Point όταν διελαύνει λοιπόν κατά μήκος του ζωδιακού κύκλου έχει πάντα σχέση με το Μεσουράνημα. Το West Point ή WP είναι πάντα αντίθετο με το East Point κάνοντας έναν άξονα.

Το σύστημα αστρολογίας Meridian Σώμα το οποίο είναι παρόμοιο με το σύστημα Regiomontanus, χρησιμοποιεί αυτός τον άξονα για την εξαγωγή σοβαρών συμπερασμάτων, αλλά πολλοί αστρονόμοι και οι αστρολόγοι ήταν εναντίον της, επειδή δεν ξέρουν την πραγματική λειτουργία του άξονα ΕΡ / WP.

Μια εσωτερική δυναμική

Για να σκεφτούμε με εσωτερικούς όρους, οτιδήποτε σχετίζεται με την ανατολή σχετίζεται με τη φωτιά, τον Ήλιο, τον σωστό δρόμο, τις θετικές ενέργειες, yang ποιότητες και αρσενικό τρόπο.

Παρόμοια με τον τρόπο που επιδρούν οι Δεσμοί της Σελήνης, ο άξονας Λίλιθ / Πρίαπος, ο άξονας Vertex / Anti-Vertex, το σημείο της Ανατολής έχει τα ίδια ενεργητικά και μάλλον λεπταίσθητα νήματα που κινεί, είναι τόσο διακριτική η παρουσία του που λίγοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί.

Μιλώντας για το σύστημα Οίκων Meridian, αυτοί που το εφηύραν δεν το έκαναν για το τίποτα, επειδή το East Point έχει παρόμοια συμβολιστική ποιότητα με την έννοια Κριός / Άρης / 1ος Οίκος.

Το ΕΡ λοιπόν είναι ένα σημείο το οποίο δείχνει την γενική προσωπικότητα, την αυτο αφοσίωση και την αφοσίωση σε ένα στόχο ή την πορεία στη ζωή που θέλετε να πάρετε και τη διαμόρφωση της εξωτερικής εμφάνισης.

Η διαφορά για το ΕΡ από τον Κριό, τον Άρη και την Ascedent είναι ότι ενεργεί πιο λεπτά, πιο άγνωστα, με εσωτερικό, εσωστρεφή τρόπο.

Το ΕΡ μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ό, τι θέλουμε να αλλάξουμε στον εαυτό μας, και είναι πιο σχετικό με την εγκατάσταση του υποσυνείδητου εγώ, σε αντίθεση με την Ascedent που αντιπροσωπεύει τη δημιουργία της προσωπικότητας στην πιο άμεση, αξιοπρεπή ή εύκολα εκφράσιμη μορφή της.

Ένα ζώδιο, πλανήτης, Sabian σύμβολο, αστεροειδής, σταθερό αστέρι κλπ που έχει τη θέση του στο East Point, είναι σίγουρα πιο ισχυρό, δεδομένου ότι είναι ένα ενεργειακό σημείο παρόμοιο με το ascedent, κάτι που κάνει το συγκεκριμένο σημείο τόπο δύναμης, το οποίο εμπλέκεται συνήθως σε αστρολογικούς γενέθλιους χάρτες μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως ο Κρισναμούρτι ή η Μαντάμ Μπλαβάτσκυ.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!