Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!


Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Ο βασικός κανόνας σε μια πρώτη ημερομηνία είναι να κρατήσει το φως της συνομιλίας, διασκεδαστικό και casual.

Είναι καλύτερο να μιλάμε για θέματα που δεν είναι πολύ σοβαρά ή βαριά, θέματα που εσείς και το ραντεβού σας μπορεί να σχετίζεστε, έτσι θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Με αυτό το πνεύμα, εδώ είναι τα πρώτα πέντε θέματα συνομιλίας για πρώτη φορά.

Χόμπι.

Όλοι έχουν χόμπι, έστω και αν δεν τα αποκαλούν έτσι. Αυτά είναι πράγματα που κάνετε έξω από την εργασία και τα απολαμβάνετε.

Τα χόμπι μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά όλοι έχουν χόμπι. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλή ιδέα να μιλήσετε για αυτό το θέμα.

Ρωτήστε το ραντεβού σας τι θέλουν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους για να μάθετε για τα χόμπι τους και να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα χόμπι και να τους κρατάτε να μιλάνε.

Μιλήστε για τα δικά σας χόμπι και δώστε στο ραντεβού σας την ευκαιρία να γνωρίσει τι απολαμβάνετε. Συγκεκριμένα, μιλήστε για τα κοινά σας χόμπι.

Όνειρα.

Δεν εννοώ τα όνειρα που έχετε ενώ κοιμάστε. Θέλω να πω πράγματα που έχετε σαν όνειρο να επιτύχει στο μέλλον. Θέλω να πω μια φευγαλέα έκδοση στόχων.

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για τα όνειρά τους, τους κάνει να φαντάζονται ένα λαμπρό μέλλον και τους κάνει να νιώθουν καλά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τη συζήτηση θετική.

Τα όνειρα είναι μια αντανάκλαση του ποιος είναι ένα άτομο στο εσωτερικό. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε κάποιον. Μην διστάσετε να αναφέρετε αυτό το θέμα. Συζητήστε για τα όνειρά σας και ρωτήστε το ραντεβού σας για τα δικά τους.

Ταξίδι.

Σχεδόν όλοι ταξιδεύουν αυτές τις μέρες και οι ταξιδιωτικές εμπειρίες τους είναι μερικές από τις πιο διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που περνούν.

Γι ‘αυτό οι άνθρωποι αγαπούν να μιλάνε για τα ταξίδια τους και αγαπούν να μαθαίνουν και για τα ταξίδια των άλλων ανθρώπων. Αυτό κάνει το ταξίδι ένα καλό θέμα συζήτησης για ένα πρώτο ραντεβού.

Όταν μιλάτε για ταξίδια, το κόλπο είναι να μην είναι αόριστο και σύντομο. Αντίθετα, πηγαίνετε σε λεπτομέρειες, μοιραστείτε ιστορίες, περιγράψτε μέρη που έχετε δει χρησιμοποιώντας ζωντανές λέξεις και μιλήστε για τον τρόπο που σας έκανε να αισθανθείτε.

Αστείες ιστορίες από το παρελθόν σας.

Καθώς η συνομιλία σας προχωράει και νιώθετε πιο άνετα μεταξύ σας, είναι χρήσιμο για τους δυο σας να μοιραστείτε διασκεδαστικές εμπειρίες από το παρελθόν σας: πράγματα που κάνατε ως παιδί, αστεία περιστατικά που περάσατε και ούτω καθεξής.

Αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να γευτείτε μια συζήτηση και να εμβαθύνετε τη σύνδεσή σας. Εάν και οι δύο γελάτε ενώ συνομιλείτε, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι τπ ραντεβού σας είναι επιτυχής.

Έχετε μερικές αστείες ιστορίες από το παρελθόν σας έτοιμες και δείτε πώς μπορείτε να τις πλέξετε στη συζήτηση με το ραντεβού σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Είστε οικονομικά στενά; Δοκιμάστε αυτές τις φτηνές και ρομαντικές λύσεις…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ίσως η ιδέα σας για ένα μεγάλο πρώτο ραντεβού απαιτεί δείπνο σε ένα υπέροχο εστιατ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u