Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος


Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος και επικίνδυνος ξένος. Αχ Σκορπιέ.

Έχεις φοβερή φήμη. Αλλά υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτή την εικόνα και ποιο είναι το αποτέλεσμα στις συμβατότητές σου με τα υπόλοιπα ζώδια;

Σαν Σκορπιοί, έχετε ισχυρή προσωπικότητα, και μία περίπου μαγνητική αύρα γύρω σας. Είστε αποφασιστικοί, δυνατοί και ενστικτώδεις, με μία διόραση που κάνει τους υπόλοιπους να νιώθουν άβολα. Είστε και παθιασμένοι.

Υπάρχει σίγουρα μία αλήθεια στο γεγονός ότι οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί, αλλά δεν είστε μανιακοί με το σεξ όπως και να έχει.

Στην πραγματικότητα, είστε πολύ αξιοπρεπείς για να ενδώσετε σε περιστασιακό σεξ, και προτιμάτε να δείχνετε το πάθος σας σε έναν σύντροφο που εμπιστεύεστε.

Είστε μυστικοπαθής καθώς υπάρχει ένα δυνατό στοιχείο μυστικότητας στη φύση σας. Η συμβατότητα για τους Σκορπιούς είναι δύσκολο θέμα καθώς είστε ένα περίπλοκο ζώδιο.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως τα συναισθήματά σας είναι έντονα, βαθιά και μερικές φορές δύσκολα να χειριστούν ακόμα και από εσάς, πόσο μάλλον από έναν σύντροφο.

Εκείνοι που ελπίζουν να βρουν ένα Σκορπιό θα πρέπει να είναι ικανοί να χειριστούν έναν τόσο κυκλοθυμικό σύντροφο.

Είστε σοβαροί, σκεπτικοί και δεν ενδίδετε σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, αλλά αν κάποιος σας αδικήσει, δεν πρόκειται να το ξεχάσετε.

Στην πραγματικότητα, η εκδικητική φύση σας είναι το κομμάτι που σας δίνει τόσο τρομακτική φύση. Πιστεύετε στην εκδίκηση και τη σερβίρετε παίρνοντας το χρόνο σας.

Φυσικά προτιμάτε να μην χρειαζόταν –έτσι όσον αφορά τη συμβατότητα του Σκορπιού, ψάχνετε για κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε και που δεν θα σας απογοητεύσει… έτσι να μην χρειαστεί να συνωμοτείτε και να φτιάχνετε σχέδια.

Το άλλο κομμάτι της φήμης σας αφορά τη ζήλεια και τη κτητικότητα. Είστε ιδιαίτερα ζηλιάρηδες από τη φύση σας και δυσανασχετείτε όταν ο σύντροφός σας ξοδεύει χρόνο με κάποιον άλλον, ακόμα και αν είναι με την οικογένεια ή με τους φίλους του.

Αυτό το επίπεδο κτητικότητας, δεν επιτρέπει στη σχέση να λειτουργήσει κανονικά, και μπορεί να προκαλέσει δυσανασχέτηση και από το σύντροφό σας προς τα εσάς.

Η συμβατότητα του Σκορπιού με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο δεν πρόκειται να πετύχει αν δεν ελέγξετε πρώτα τις βαθιές σας παρορμήσεις.Δεν είναι όλα δράμα, σκοτάδι και καταδικασμένο φυσικά.

Σαν Σκορπιοί έχετε πολλά και φανταστικά χαρακτηριστικά να προσφέρετε σε μια σχέση. Όλη αυτή η δύναμη και η μυστικοπάθεια συνοψίζεται στο μυθολογικό σας αρχέτυπο, που είναι ο μάγος.

Είστε ευθείς και αποφασιστικοί και θα βοηθήσετε το σύντροφό του να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί.

Όταν είστε ευτυχισμένοι, είστε ρομαντικές ψυχές και κάνετε το σύντροφό σας να νιώθει σαν το πιο σημαντικό άτομο στον πλανήτη.

Αυτή η έντονη σεξουαλική επιθυμία είναι θετικό χαρακτηριστικό για ένα σύντροφο που θέλει να τον ποθούν, και πάντα θα παλεύετε για εκείνος εάν χρειαστεί. Η συμβατότητα του Σκορπιού είναι πετυχημένη με ένα μεγάλο εύρος ζωδίων.

Το κλειδί είναι να βρείτε ένα σύντροφο που μπορεί να χειριστεί τον αγώνα για την εξουσία, που δεν θα ενεργοποιεί τη ζήλια σας και που θα μπορεί να εκτιμήσει το βάθος του πάθους που προσφέρετε.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, μαθαίνετε από τις σχέσεις σας. Όταν βρείτε κάποιον που αγαπάτε πραγματικά και που εκτιμά τις αξίες που έχετε σαν Σκορπιός, τα θέματα της συμβατότητας εξαφανίζονται και μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε σχέση να πετύχει. Μέχρι τότε, όμως, κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες σχέσεις σας μπορούν να χαρακτηριστούν ως πειραματικές.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!