Το κάρμα των ανθρώπινων κοινωνιών


Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές κάρμα δεν φέρουν μόνον οι άνθρωποι ως ατομικές οντότητες, αλλά και οι κοινωνίες και συνολικά η ανθρώπινη φυλή ως είδος στον πλανήτη μας.

Αυτό το κάρμα εκφράζεται μέσα από τις μεγάλες εποχές, όπου κυριαρχεί ένα ζώδιο, όπως κινείται ο ζωδιακός. Ας δούμε τις σημαντικές εποχές της ανθρώπινης ιστορίας με βάση τον ζωδιακό τροχασμό.

Η Εποχή του Λέοντα ήταν από 10.000 έως 8.000 π.Χ. χρόνια. Οι άνθρωποι ξεκινούν με μοναδικές ιδιότητες.Η επιθυμία να οργανωθούν οι πρωτόγονες κοινωνικές δομές και η εμφάνιση εξουσίας πάνω σε άλλους, έφερε στον ορίζοντα τα πρώτα είδη / Ιερείς / κυβερνήτες / σαμάνους ανθρώπινης προέλευσης.

Όλες αυτές οι ιδιότητες της ατομικότητας, της υπεροχής και της ηγεσίας είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό για τους ανθρώπους με τον Λέοντα στο ωροσκόπιο τους σήμερα.

Η εποχή του Λέοντα

θεωρήθηκε μια χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα, γιατί η συνείδηση της σύνδεσης με το Θεό και τους Ανώτατους αόρατους κόσμους και κατοίκους τους, ήταν ακόμα μια ζωντανή πραγματικότητα για όλους τους ανθρώπους, που δεν φοβούνται τον θάνατο, καθώς γνώρισαν την πολυδιάστατη επίπεδα το Σύμπαν.

Η επόμενη εποχή του Λέοντα θα έρθει σε 12.000 χρόνια, οπότε θα ξαναγίνει πολυδιάστατη η πραγματικότητα. Αλλά θα είχαμε προσθέσει περισσότερα από 12.000 χρόνια πριν στην εμπειρία και στο κάρμα μας- θα είναι ακόμα πιο χρυσή εποχή!

Η εποχή του Καρκίνου

Κυμαινόταν από 8000 έως 6000 έτη π.Χ. που είναι περίπου 8-10 χιλιάδες χρόνια πριν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, κάτω από τις ενέργειες του αστερισμού του Καρκίνου, οι άνθρωποι θέλησαν να εγκατασταθούν, να χτίσουν σπίτια και οικισμούς, να καλλιεργήσουν τη γη.

Η μητέρα και οι ικανότητές της γοήτευαν και λατρεύονταν – οι γυναίκες είχαν μια μητριαρχική κοινωνία! Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό!! Τα ειδώλια της μεγαλοπρεπούς θεάς Μητέρας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο από την περίοδο αυτή. Όπως γνωρίζετε ο Καρκίνος ρυθμίζει τη μητέρα, την ανατροφή, την οικογένεια, την τακτοποίηση της ζωής, τη γεωργία κλπ.

Οι άνθρωποι ήταν ακόμα πολύ διαισθητικοί και συνδέονταν με τους “αόρατους κόσμους”, είχαν ένστικτο να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Αλλά αυτό που αποκαλούμε “ένστικτα” στις μέρες μας ήταν στην πραγματικότητα σύνδεση με τις θεϊκές διαστάσεις και λήψη εικόνων άμεσα είναι παρεξηγημένο να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται και αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα με τον ίδιο τρόπο …

Η Εποχή των Διδύμων

Κυριάρχησε από 6000 έως 4000 χρόνια π.Χ. Ήταν η εποχή που οι πρώτοι οικισμοί άρχισαν να μετατρέπονται σε πόλεις και άρχισε να εμφανίζεται το εμπόριο μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων του κόσμου. Όπως γνωρίζετε, οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του εμπορίου, της ανταλλαγής, των επικοινωνιών, των συνδέσεων.

Υποδομές μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών βασισμένες στην ανταλλαγή εμπορικών συναλλαγών και πληροφοριών εμφανίστηκαν. (ή μάλλον – επανεμφανίστηκαν μετά την πτώση της Ατλαντίδας). Οι άνθρωποι ανακάλυψαν και πάλι τη γραπτή επικοινωνία και “επανέλαβαν” τη γραφή. Στην αρχή ήταν εύκολο, αλλά στη συνέχεια έγινε όλο και πιο περίπλοκο. Οι πρώτες γραπτές εγγραφές χρονολογούνται από τότε.

Ο Δίδυμος εργάζεται επίσης με δεξιότητες και τέχνες, βιοτεχνίες, τέχνες και βιοτεχνίες.

Η λογική, οι πρακτικές και λογικές ικανότητες των ανθρώπων είναι πιο έντονες, αλλά με τη βοήθεια του σωστού ορθολογικού εγκεφάλου. Οι άνθρωποι χρειάζονται ακριβώς αυτό, σε αυτό το στάδιο!

Ήταν η εποχή, που κατεβαίνει η ψυχή από το Πνεύμα στην Ύλη,

Έπρεπε να χάσει επαφή με τους ανώτερους κόσμους, προκειμένου να αναπτύξουν οι άνθρωποι διαδικασίες όπως η ατομική σκέψη μας και όχι μόνο να είναι όπως τα ενστικτώδη ζώα.

Στην εποχή του Ταύρου

Οι άνθρωποι ανέπτυξαν περαιτέρω βιώσιμη ζωή και βελτιωμένες μεθόδους καλλιέργειας. Μεγάλα και ανθεκτικά κτίρια κατασκευάστηκαν σε όλο τον κόσμο, αντικατοπτρίζοντας την ανθεκτική και διαρκή φύση του Ταύρου. Γνώση του υλικού χώρου και της Φύσης.

Ο άνθρωπος έγινε όλο και περισσότερο επηρεασμένος από τις φυσικές δομές, τις αισθήσεις και τα τελευταία απομεινάρια της άμεσης αντίληψης των Υψηλότερων Κόσμων εξαφανίζονταν. Βυθιστήκαμε γρήγορα στην ύλη! Αλλά το χρειαζόμαστε αυτό για να φτάσουμε στον Φυσικό κόσμο.

Πολλοί πολιτισμοί στην ακμή τους λάτρευαν το Ταύρο / Αγελάδα: οι Αιγύπτιοι, οι Ινδοί, οι Θράκες.

Η εποχή του Κριού

Εκτείνεται από το 2000 έως το 0 π.Χ. περίπου (ίσως μέχρι το 500 μ.Χ.). Είναι η στιγμή των μεγάλων στρατιωτικών πολιτισμών: οι Αιγύπτιοι και οι Πέρσες, οι Εβραίοι, οι Τρώες, οι Έλληνες, οι Σπαρτιάτες, οι Ρωμαίοι!

Οι άνθρωποι λάτρευαν το τέλειο αρσενικό σώμα και ανδρική την εξουσία και ποδοπάτησαν τη Γυναίκα-επικράτησε η επιβολή του ισχυρότερου πάνω στον ασθενέστερο! Ο Ηρακλής, ο Σπάρτακος, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μωυσής, ο Μεγάλος Ηρακλής, είναι παιδιά του Κριού. Ο νόμος του “δοντιού για δόντι, μάτι για ένα μάτι” έγινε μάντρα!

Η μεταλλουργία εξελίχθηκε, όπως και η μηχανική, τα μαθηματικά και η λογική – όλα υπό την κυριαρχία του Κριού.

Πολλοί από τους προαναφερθέντες πολιτισμούς λατρεύονταν από τους Ραμ – τους Εβραίους, τους Αιγυπτίους, τους Ρωμαίους.

Η εποχή των Ιχθύων

Ήταν η εποχή του Χριστιανισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι το σύμβολο των χριστιανών είναι το ψάρι (οι πρώιμες χριστιανικές κατακόμβες καλύφθηκαν με αυτά). Οι μαθητές του Ιησού ήταν ψαράδες και ήταν ο Αμνός που θυσιάστηκε, υποδεικνύοντας το συμβολικό τέλος της εποχής του Κριού και τον ερχομό της Νέας Εποχής των Ιχθύων.

Ο χριστιανισμός (Βουδισμός στην Ανατολή) και η εποχή των Ιχθύων εισήγαγαν το αίσθημα της συμπόνιας, προσφέροντας το άλλο μάγουλο, την καλοσύνη και τη θυσία για ένα ιδανικό ή για τους άλλους.

Πριν από αυτή την εποχή η φιλανθρωπία, η συγχώρεση και η ενσυναίσθηση ήταν μια σπάνια ποιότητα χρειάστηκαν 2000 χρόνια για να γίνουν πιο φυσικοί οι άνθρωποι σε αυτές τις παρορμήσεις.

Η εποχή των ιχθύων ήταν γεμάτη αιματηρές και βάρβαρες στιγμές.Υπήρξε όμως μουσική και καλλιτεχνική μεγαλοφυΐα,ενυδατωμένη με μυστικιστική έμπνευση.Αυτή ήταν μια εποχή των άγια,ψευδαισθήσεις,ψέμματα,ταλαιπωρία,θυματοποίηση αθώων μαρτύρων, άλλη εκδήλωση των Ιχθύων αλλά αυτό μαλάκωνε τις σκληρές υλιστικές ψυχές των ανθρώπων και δημιούργησε μια νέα ώθηση σε κάτι τέλειο,το θείο,συγχωνευόμενο με τον Ανώτερο.

Από αυτά γεννήθηκαν τα πιο εκλεκτά έργα τέχνης και η ψυχή έγινε συμπονετική, ευγενέστερη. Όλα αυτά είναι μια οδυνηρή αλλά αναγκαία διαδικασία για τις ενσαρκωμένες ψυχές μας, προκειμένου να μας προετοιμάσει για την εποχή του Υδροχόου – την εποχή της αδελφοσύνης, η οποία αρχίζει σταδιακά και θα έρθει σε πλήρη εξουσία μέσα στα επόμενα 2000 χρόνια.

Φυσικά η εποχή του Υδροχόου

Είναι η εποχή του Λόγου και της Επιστήμης. Από τη στιγμή που ο Αστερισμός του Υδροχόου άρχισε να πλησιάζει το Vernal Equinox για τα τελευταία 200 χρόνια, έγινε βιομηχανοποιημένος, μηχανοποιημένος και σήμερα άκρως τεχνολογικός ο πολιτισμός!

Δεν είναι περίεργο, αφού ο Υδροχόος κυβερνά την επιστήμη. Η ανώτερη οκτάβα του Υδροχόου είναι η Επιστήμη η οποία απελευθερώνεται για την Ανθρωπότητα – η οποία μας δίνει την ελευθερία να αναπτύξουμε την αληθινή ατομικότητα και τα ταλέντα μας και όχι να κάνουμε απλώς εργασία για επιβίωση.

Η Κάτω Οκτάβα του Υδροχόου είναι η επιστήμη που χρησιμοποιείται καταστροφικά (ατομική βόμβα, ρύπανση κ.λπ.) και ακόμη χειρότερα – εντελώς μηχανική σκέψη – οι άνθρωποι είναι απλώς μηχανές, όλα είναι φυσική σύμπτωση, μυαλό αποσυνδεδεμένο από την καρδιά κλπ. Επίσης, οι ολοκληρωτικές δικτατορίες- (φασισμός, κομμουνισμός, corporalism, κ.λπ.)

Αλλά ευτυχώς όσο προχωράμε στην Εποχή του Υδροχόου,

Τόσο περισσότερο θα εμφανιστεί η ανώτερη εκδήλωσή της – ανακαλύπτοντας άκαυστες πηγές ελεύθερης ενέργειας (ακόμη και το ζώδιο του Υδροχόου απεικονίζει ένα ηλεκτρικό ρεύμα), εργαζόμενοι με τη Φύση και όχι εναντίον της, η πνευματική φύση της Πραγματικότητας και η ανώτερη διάσταση και τεχνολογία που συμβάλλουν στην αύξηση της δόνησης της ανθρώπινης συνείδησης, ώστε να μπορούμε να συνδεθούμε άμεσα με αυτές, την τηλεπάθεια (ο Υδροχόος, η τηλεπάθεια και η διόραση) και βεβαίως η αδελφοσύνη, η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η ισότητα.

Ο Υδροχόος είναι τα πιο παγκόσμια ζώδια όλων των κανόνων που διασυνδέονται με δίκτυα και φιλίες που βασίζονται στο αμοιβαίο όραμα – οι συνδέσεις αίματος δεν θα είναι πλέον τόσο σημαντικές – αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, είμαστε όλοι αδελφοί και αδελφές στο πνεύμα και κατευθυνόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση.

Κάθε χώρα θα βάλει ένα χέρι βοήθειας στους ασθενέστερους. Η κοινωνική δικαιοσύνη και η ισότητα, η ελεύθερη πρόσβαση σε πόρους θα είναι διαθέσιμες για όλους. Το Διαδίκτυο είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία σύνδεσης στην αρχή της Εποχής του Υδροχόου – και μας βοηθά να δούμε την εξάπλωση της αλήθειας και της ευαισθητοποίησης για την κατάσταση των ανθρώπων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!