Σοφία Μανουσάκη


Ένα κορίτσι με αξιοπρέπεια και ευθύνη

Η Σοφία Μανουσάκη είναι μια νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια με αισθαντική φωνή, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει την τύχη να ερμηνεύσει πολύ σημαντικές δημιουργίες.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Σοφία είναι μια δυναμική Λιονταρίνα, η οποία γεννήθηκε με ένα προβολέα πάνω της, η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα  της δίνει γλυκύτητα, ομορφιά, χάρη, την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή και ζεστή με τους ανθρώπους γύρω της, τους οποίους θέλει να φροντίζει, ενώ είναι ένα κορίτσι το οποίο  προξενεί την εκτίμηση των άλλων και στέκεται με αξιοπρέπεια δίπλα σε ανθρώπους που θαυμάζει.

Η Σελήνη της στο Ζυγό, της δίνει ευγένεια και αρμονία, την κάνει κοινωνική, ενώ παράλληλα ενισχύει την επιθυμία της να γίνει αποδεκτή από τους άλλους. Αυτή η Σελήνη είναι που την κάνει να νιώθει καλύτερα όταν βρίσκεται σε συνεργασίες.

Ο Ωροσκόπος της στον Υδροχόο μας λέει ότι είναι ειλικρινής, ανιδιοτελής, ενώ της αρέσει να ακολουθεί τα οράματα της, ωστόσο, αυτός ο Ωροσκόπος είναι που την κάνει να δείχνει απόμακρη, γεγονός που δεν ισχύει.

Για την σοβαρότητα, την αυστηρότητα και την πειθαρχία της, ηθικός και όχι μόνο αυτουργός, είναι ο Κρόνος που βρίσκεται στον 1ο της οίκο.

Ο Δίας της στο Μεσουράνημα λέει ένα και μόνο πράγμα, ότι η Σοφία έχει άστρο, και της υπόσχεται ότι θα της δώσει απλόχερα επιτυχία και καταξίωση τόσο επαγγελματική όσο και κοινωνική.

 

Η Σοφία Μανουσάκη

Σε αυτό συνηγορούν και οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει τόσο ο  Δίας με τον Ήλιο όσο και με την Αφροδίτη, που της υπόσχονται τύχη, ομορφιά , λάμψη και κοινωνική αποδοχή μέσα από τη δουλειά της.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ωροσκόπο της, την βοηθάει στις δημόσιες σχέσεις της, παράλληλα όμως ενισχύει την ανάγκη της να εναρμονίζεται με τις απόψεις των άλλων.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη τόσο με τον Ποσειδώνα όσο και με τον Ουρανό μας δείχνει ότι είναι ένα άτομο με πολλές ευαισθησίες και αυτό πολλές φορές την φορτίζει συναισθηματικά, γι’ αυτό και έχει ανάγκη κάποιες φορές να βρεθεί μακριά από τη φασαρία και τον πολύ κόσμο, και να απομονωθεί.

Οι όψεις εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ήλιο, την Αφροδίτη  και  τον Δία, της δίνουν την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται για να κυνηγάει τους στόχους της δουλεύοντας ακούραστα, ενώ την βοηθούν να εκφράζει το πάθος της με αρμονία, και της δίνουν επιτυχία τόσο στις συνεργασίες της όσο και στα προσωπικά της.

Ενώ, η όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Πλούτωνα την ωθεί συνεχώς να βελτιώνεται και να εξελίσσεται δουλεύοντας ασταμάτητα έχοντας δίπλα της σημαντικούς ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Ένα είναι σίγουρο για αυτό το λαμπρό κορίτσι, ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολύ σημαντικά πράγματα από αυτή, και θα λάβει την αποδοχή και την αναγνώριση που της αξίζει.

Κορκολής, Φαραντούρη, Μανουσάκη

Είναι μόνο 24 ετών

Την Σοφία την γνώρισα στα 18 της, όταν την έφερε από την Κρήτη ο Στέφανος Κορκολής και μας διοργάνωσε μια βραδιά, σε ένα μπαράκι στα Εξάρχεια για την ακούσουμε. Έκτοτε, αυτό το παιδί, έχει κάνει τόσα πράγματα και έχει εμφανιστεί σε τόσους χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό, που άλλες τα έχουν κάνει στα 40 τους- και αν. Η Σοφία μέχρι σήμερα, έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 70 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και δύο διπλούς χρυσούς δίσκους, σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγάλος μας συνθέτης την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων», ενώ η Μαρία Φαραντούρη την χαρακτήρισε ως «το τέλειο μουσικό όργανο».

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Η Σοφία όπως θα διαβάσετε και στην συνέντευξη της, δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Δεν αναλώνεται σε άσκοπα πράγματα, δεν σπαταλάει τον χρόνο της σε δραστηριότητες που δεν την βοηθούν να εξελιχθεί, είναι ευγενική και συνεσταλμένη. Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε: δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση, προτιμάει να διαβάζει βιβλία. 

 1. Σοφία μου θα ξεκινήσω κλασσικά και θα σε ρωτήσω αν πιστεύεις στην αστρολογία.

Πιστεύω στην αστρολογία και την παρακολουθώ πολύ στενά.

 1. Τον αστρολογικό σου χάρτη στον έχουν ξανακάνει;

Όχι, δεν έτυχε αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να δω τί λένε τ’ άστρα για μένα.

 1. Λοιπόν, εμείς εδώ στο Oroskopos.Tv και η Πηνελόπη Παπουτσή, σου ετοιμάσαμε τον χάρτη σου, που είναι μια αποκάλυψη. Είσαι πράγματι ένα κορίτσι, που του αρέσει να φροντίζει τους γύρω της;

Πράγματι, ισχύει! Μου αρέσει πάρα πολύ να φροντίζω τους συνανθρώπους μου, όταν το κάνω, με πλημμυρίζει ένα συναίσθημα χαράς. Γενικά, είμαι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, ειδικά με όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, όχι μόνο από υλικά αγαθά, αλλά και συναισθηματικά.

 1. Τα παιδικά σου χρόνια πως τα πέρασες;

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα και θα μου μείνουν αξέχαστα. Ευγνωμονώ τους γονείς μου, που μου παρείχαν (πάντα με μέτρο βέβαια) ό,τι ήθελα και αυτό, όχι μόνο σε μένα, αλλά και στα υπόλοιπα 4 αδέρφια μου.

 1. Σε μια συναυλία σου, γνώρισα και τον πατέρα σου, ο οποίος στέκεται πάντα στο πλευρό σου και σε στηρίζει. Ισχύει;

Ισχύει και με το παραπάνω. Χωρίς να γίνεται φορτικός, παρακολουθεί τα πάντα και πολλές φορές γίνεται και αυστηρός κριτής. Παρόλο, που καμιά φορά διαφωνούμε, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, επεξεργάζομαι την, όπως είναι φυσικό, καλοπροαίρετη κριτική και συμβουλή του. 

 1. Ενώ κατά βάθος είσαι ένας «ζεστός» άνθρωπος (λένε τα άστρα), εσύ κάποιες φορές δείχνεις απόμακρη. Το έχεις παρατηρήσει;

Γενικά είμαι πολύ ευγενικός άνθρωπος, όμως προτιμώ να κρατώ αποστάσεις, μέχρις ότου ο “απέναντι” μου φανερώσει τις αληθινές διαθέσεις του.

Η Σοφία Μανουσάκη χαμογελάει φορώντας μια κόκκινη φούστα

 1. Ο Στέφανος Κορκολής σε ανακάλυψε αμέσως μόλις τέλειωσες το σχολείο και σε έριξε στα βαθιά. Σε έβαλε να τραγουδάς δύσκολα τραγούδια, Μίκη Θεοδωράκη, ποίηση του Καβάφη… Σ΄ άρεσαν από μικρή τα σοβαρά τραγούδια ή είχες άλλα ακούσματα;

Είχα πολλά ακούσματα αλλά πάντα με έλκυαν τραγούδια, που είχαν κάτι να πουν. Εννοώ, δηλαδή, πως ο στίχος και η μουσική με παρέσυραν, ώστε να εμβαθύνω περισσότερο. Τέτοια τραγούδια ήταν και βέβαια είναι τα τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών. Άρα, θα έλεγα, πως η ενασχόλησή μου με αυτό το είδος προέκυψε φυσιολογικά.

 1. Όταν κάνετε κάποιο δίσκο, ή συναυλίες σε «βασανίζει»; Σε ρωτάω γιατί ξέρω ότι είναι τελειομανής….

Όντως είναι τελειομανής και πολύ απαιτητικός, όμως το ίδιο είμαι κι εγώ, οπότε δεν θα έλεγα πως με “βασανίζει”.  Όταν προσπαθούμε να προσεγγίσουμε υψηλά στάνταρ, η τελειομανία είναι απαραίτητη. 

 1. Όλα αυτά τα σπουδαία τραγούδια, που λες, τα τραγουδάς πολύ καλά. Σαν νέο κορίτσι, όμως, δεν έχεις βιώματα. Κάθεσαι με τον Στέφανο και κουβεντιάζετε τους στίχους ή τον τρόπο ερμηνείας; Στα εξηγεί, στα αναλύει;

Βεβαίως αλλά δεν είναι μόνο ο Στέφανος. Έχω τη χαρά και την τεράστια τιμή να “μαθητεύω” δίπλα στο Μίκη Θεοδωράκη, που με καθοδηγεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να κατανοώ απόλυτα τους στίχους, που τραγουδάω.

 1. Πως περνάς ένα τυπικό σου 24ωρο;

Ξεκινάω κάνοντας γυμναστική, μάθημα φωνητικής, δουλειές του σπιτιού και μετά πάλι μελέτη, διότι το πρόγραμμα μου έχει γίνει πλέον πολύ απαιτητικό.

Προς το βράδυ, βρίσκω ξεκούραση σε ένα ωραίο βιβλίο, συνήθως λογοτεχνικό.

 1. Σου αρέσει να βρίσκεσαι κάποιες φορές μόνη σου, να απομονώνεσαι;

Προτιμώ να είμαι με ανθρώπους, που εκτιμώ και μπορώ να ανταλλάζω ωραίες ιδέες και απόψεις μαζί τους. Δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος απλά είμαι επιλεκτική.

 1. Μόλις τελειώσατε κάποιες πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στην μουσική σκηνή Σφίγγα. Τι άλλο ετοιμάζεις;

Πραγματικά, τολμώ να πω πως ήταν 5 πάρα πολύ πετυχημένες (sold out) εμφανίσεις. Εξαιτίας του ότι ο χώρος, που μας φιλοξενούσε είχε ήδη «κλείσει» με άλλα σχήματα τις ημερομηνίες του Δεκέμβρη, αποφασίσαμε να «μεταφέρουμε» τις μουσικές μας ιστορίες, στην μουσική σκηνή Γραμμές, όπου μας καλοδέχτηκαν. Επομένως, θα βρισκόμαστε εκεί από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και για όλα τα Σάββατα του Δεκέμβρη, όπως επίσης και τις εορταστικές μέρες. Μόνο ο χώρος αλλάζει, το πρόγραμμα παραμένει το ίδιο,  ούτως ή άλλως δεν παίζει ρόλο το πού αλλά το πώς. Από την στιγμή, που θα είμαστε η ίδια μουσική παρέα, όλα καλά! Άλλωστε οι Γραμμές είναι μία πανέμορφη μουσική σκηνή!

 1. Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι κάθε επιτυχία.

Εγώ σας ευχαριστώ και σας περιμένουμε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!