Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, Ο δρόμος προς την επιτυχία !!!


Πολλές φορές για να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ζωή μας χρειάζεται κάποιος να μας δώσει την ώθηση να ξεκινήσουμε.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο που συγκυβερνά τον Σκορπιό με τον σύγχρονο κυβερνήτη του Σκορπιού τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 05’), έρχεται να δώσει αυτή την ώθηση.

Αυτό σημαίνει ότι με αποφασιστικότητα και σωστά μελετημένες κινήσεις θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους αφού δεν μας λείπει ούτε το πείσμα ούτε η υπομονή.

Γι’ αυτό και δεν θα διστάσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν, ενώ εάν χρειαστεί είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε και όλα μας τα όπλα. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την δύναμη και να δώσουν ένα τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που τους κρατούσαν πίσω και δεν τους αφήνουν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους, και γιατί όχι, να ξεκινήσουν από την αρχή, μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για τους ανθρώπους που σας πλήγωσαν είναι να τους δείξετε ότι εσείς προχωράτε δυναμικά.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες,  Σκορπιούς , Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς επίσης και τους Παρθένους που του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 5ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Την ικανότητα σας να αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας θα δείξετε  εσείς οι Κριοί. Η   θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. Η αλλαγή σας αυτή θα παίξει θετικό ρόλο τόσο στην εικόνα σας όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις σχέσεις σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολλά υποσχόμενη για το μέλλον σας επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να παλέψετε για την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ έντονη είναι η καθημερινότητα σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει στο χώρο της εργασίας σας, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να βάλετε στην θέση τους και ορισμένους συναδέλφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας αυτή τη χρονική περίοδο παίζει βασικό ρόλο στην ζωή σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας μεταμορφώσει όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να δώσετε δυναμικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ώστε να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να διαφημίσετε με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο τα νέα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο αντικείμενο του πόθου σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στα έξοδα. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει προστατεύσετε με όποιον τρόπο χρειαστεί τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε και μερικά έξοδα για να κερδίσετε την προσοχή και την ευγνωμοσύνη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα δυναμικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με αποφασιστικότητα και συντονισμένες ενέργειες να πετύχετε τους στόχους σας, χρησιμοποιώντας όποιο μέσο χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις τελευταίες πινελιές στα σχέδια σας βάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με πλάγιους τρόπους εάν χρειασθεί, για να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία, ή για να κερδίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το  ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών ανθρώπων μέσα από το φιλικό σας κύκλο, οι οποίοι και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδια σας. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια έχετε δει την ζωή σας να αλλάζει σε πολλά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού   με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν το πείσμα την υπομονή σας στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τη δύναμη για να συνεχίσετε την αντλείτε από μέσα σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις σας είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλετε και πως να το διεκδικήσετε με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u