Οι μυστηριακές κλείδες


Όλος ο ζωδιακός είναι χώρος θαυμάτων και παραδοξοτήτων.

Όπως πιστεύουν αρκετοί ερευνητές, ίσως και αυτό καθεαυτό το φαινόμενο της ζωής να οφείλεται στην ματιά του ζωδιακού, κάτι που έχει λογική, αν σκεφτούμε με πόση ακρίβεια αντιστοιχούν οι ανθρώπινες ψυχολογικές δομές και τα αρχέτυπα με την προσωπικότητα του ζωδιακού.

Οι 360 μοίρες αυτού του αρχέγονου κύκλου, 30 μοίρες για κάθε ζώδιο, αποτελούν έναν κόσμο ιδιοτήτων και πιθανοτήτων. Και μέσα σε αυτό το πολύτιμο υλικό, φωλιάζουν 28 πολύτιμες και παράξενες μοίρες, οι λεγόμενες Κλείδες. Κλείδες, ακριβώς γιατί ανοίγουν άλλες διαστάσεις και αποτελούν πύλες θαυμάτων.

Αυτές οι 28 Κλείδες, οι μοίρες των σπάνιων ανθρώπων, έχουν – φυσικά – και 28 Αντικλείδες, που κι αυτές παίζουν τον ρόλο τους στο παιχνίδι της ισορροπίας και της δύναμης. Ας δούμε τις βασικές από αυτές οι 28 Κλείδες, γνωρίζοντας ότι αν ένα άτομο έχει γεννηθεί σε μία από αυτές, ή έχει σημαντικούς πλανήτες σε αυτές, θα έχει ένα ξεχωριστό, αν και όχι αναγκαστικά εύκολο, πεπρωμένο.

16η μοίρα του Κριού – είναι η Κλείδα που δίνει χαρακτηριστικά ηγέτη .

Σε μια προσωπικότητα, αλλά και δύναμη έξω από τα συνηθισμένα.

3η μοίρα του Ταύρου – η Κλείδα της οικονομικής ευρωστίας.

Αν κάποιος έχει γεννηθεί εδώ ή έχει πλανήτες εδώ, δεν θα περάσει οικονομικά δύσκολα ποτέ!

3η μοίρα των Διδύμων – η Κλείδα του Μαθητή.

Είναι η μοίρα που δίνει ανάγκη στον άνθρωπο να ξεφύγει από τα περιορισμένα πεδία γνώσης και να ξανοιχτεί στον κόσμο του σύμπαντος και της μαγείας.

15η μοίρα του Καρκίνου – η Κλείδα της Αναγνώρισης.

Εδώ κρύβεται η δυνατότητα ενός ανθρώπου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της ζωής και να βγαίνει πάντα κερδισμένος.

9η μοίρα του Λέοντα – η Κλείδα του Καρμικού Θεραπευτή.

Μια δύσκολη Κλείδα, που σχετίζεται με ένα μακρύ ταξίδι αυτογνωσίας, μέσα από απώλειες αγαπημένων ανθρώπων, ώσπου να καταλήξει ο άνθρωπος να γιατρεύει όλους τους πόνους μέσα από γνώση.

5η μοίρα της Παρθένου – η Κλείδα των Θαυμάτων.

Είναι μια ξεχωριστή μοίρα, που δίνει στον άνθρωπο την δυνατότητα του λογικού ελέγχου των ψυχικών δυνάμεων, σε βαθμό να γίνεται θαυματοποιός.

15η μοίρα της Παρθένου – η Κλείδα του Αλχημιστή.

Μοίρα με δύσκολο πεπρωμένο, που όμως τελικά δίνει σοφούς δασκάλους, οι οποίοι καθοδηγούν τους υπολοίπους να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

20η μοίρα του Ζυγού – η Κλείδα της Μαγείας.

Πολύ δύσκολη μοίρα. Καμιά φορά, με εμπλοκή πλανητών, δίνει εγκεφαλική καθυστέρηση εξωτερικά, ενώ σε εσωτερικό επίπεδο ο άνθρωπος έχει γνώση θαυμαστών πραγμάτων, δεν μπορούν να τον κατανοήσουν οι άλλοι. Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι εδώ είναι Εκλεκτοί, αλλά με μια πολύ δύσκολη έννοια.

23η μοίρα του Σκορπιού -η Κλείδα της διαίσθησης.

Επίσης πολύ δύσκολη μοίρα, γιατί δίνει δύσκολη ερωτική ζωή, με πολλά μυστικά και έλλειψη αυτοσεβασμού. Σε μεγάλη ηλικία το άτομο γίνεται ένας πάνσοφος, αλλά πολύ κουρασμένος, αγωγός γνώσης υπερβατικών πεδίων.

27η μοίρα του Σκορπιού – η Κλείδα της διόρασης.

Επίσης και αυτή δύσκολη μοίρα. Η ζωή του ανθρώπου προδιαγράφεται μέσα σε ένα μονοπάτι μαθητείας στα όρια της νομιμότητας, με τάση στις ερωτικές υπερβολές, από τις οποίες τραυματίζεται.

23η μοίρα του Τοξότη – η Κλείδα της θεραπείας.

Είναι το βασίλειο του Χείρωνα αυτή η μοίρα. Ο άνθρωπος εδώ αποκτά την ικανότητα πρώτα της αυτοθεραπείας και μετά της θεραπείας των άλλων, μέσα από σοκαριστικά όμως βιώματα.

28η μοίρα του Αιγόκερω – η Κλείδα της βίας.

Άτομα γεννημένα σε αυτήν την μοίρα, ή με σημαντικούς πλανήτες εδώ, έχουν τάση να εμπλέκονται σε μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους με αυτό το χαρακτηριστικό στον γενέθλιο χάρτη τους.

27η μοίρα των Ιχθύων – η Κλείδα της ανιδιοτέλειας.

Χαριτωμένη μοίρα, που δίνει πολύ γοητευτικές προσωπικότητες, μιας και είναι η έξαρση της Αφροδίτης, αλλά που τελικά δεν μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους και γίνονται θύματα του έρωτα και της αγάπης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u