Πλανήτες στην 29η μοίρα


Η πολύ σημαντική και κρίσιμη τελευταία μοίρα όλου του «δωδεκάθεου» του ζωδιακού αξίζει την προσοχή μας.

Εάν τυχαίνει να έχετε έναν πλανήτη στον 29ο βαθμό – μοίρα ενός ζωδίου (ο τελευταίος βαθμός) αυτό σημαίνει ότι σε αυτή την ενσάρκωση ολοκληρώνετε κάποια σημαντική φάση σε σχέση με αυτόν τον πλανήτη – φέρετε σε τέλος κάτι που ξεκίνησε σε μια προηγούμενη ζωή, έτσι τα γεγονότα αυτού του πλανήτη θα είναι όχι τυχαία αλλά προκαθορισμένα (λόγω των ενεργειών της προηγούμενης ζωής σας).

Για παράδειγμα, εάν έχετε την Αφροδίτη-τον πλανήτη της Αγάπης, στους 29 βαθμούς, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ολοκληρώσετε κάποια σημαντική σχέση που ξεκίνησε από μια προηγούμενη ζωή ή μετατοπίζοντας το μυαλό σας από έναν τρόπο αντίληψης και κάνοντας σχέσεις σε άλλο – ένα είδος κβαντικού άλματος όσον αφορά τις διαπροσωπικές συμπράξεις και τις κοινωνικές ευλογίες, διαχειρίζεστε το κάρμα σας.

Αλλά επειδή αυτή η ζωή είναι μεταβατική σε σχέση με την έκφραση της πλανητικής ενέργειας, μπορεί να είναι πολύ ασταθής και επιρρεπής σε ξαφνικές ανατροπές και κρίση!

Γι ‘αυτό ο 29ος βαθμός είναι γνωστός ως ένας κρίσιμος βαθμός! Αλλά η εξελικτική ένδειξη τέτοιων πλανητών είναι μια πρόοδος και η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο μέσω μιας μεγάλης ψυχολογικής και εξωτερικής αλλαγής!

Έτσι αργά ή γρήγορα ο άνθρωπος με τον κρίσιμο πλανήτη θα περάσει από κάποια μεγάλη αναστροφή ή κρίση μέχρι να ξυπνήσει σε μια υψηλότερη εκδήλωση του πλανήτη.

Κάποια στιγμή χρειάζονται περισσότερες από μία κρίσεις-μέχρι να το πάρει ο άνθρωπος απόφαση ότι υπάρχει ένα μάθημα … έτσι η ζωή τους μπορεί να είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα μέχρι εκείνη τη μεταβατική κατάσταση που μας πάει σε άλλο επίπεδο!

Ο Ερμής στις 29 μοίρες για παράδειγμα μπορεί να υποδεικνύει ότι έχετε φτάσει σε ένα στάδιο ωρίμανσης σε ένα είδος σκέψης, δεξιοτήτων ή επικοινωνίας και θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να ξεπεράσετε αυτό το τέλεια εξαχθέν στυλ.

Ο 29ος βαθμός δείχνει επίσης κάτι που έχουμε καταφέρει πολύ καλά (τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο) ώστε να μπορούμε να κληθούμε να διδάξουμε ή να εκδηλώσουμε αυτήν την ενέργεια τώρα σε κορυφαία απόδοση.

Έχετε καλλιεργήσει τις δεξιότητες και τα ταλέντα αυτού του πλανήτη για αρκετές προηγούμενες ζωές και τώρα κορυφώνεστε δίνοντας το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα, παρέχοντας τους καρπούς των πολυάριθμων προσπαθειών σας ζωής!

Αλλά χρειάζεται προετοιμασία για την επόμενη εκκίνηση!

Σχεδόν σαν να κάνετε μια εξέταση σχετικά με τον πλανήτη και μόλις το κάνετε είναι έτοιμο το ψυχικό σας δυναμικό για τις υψηλότερες βαθμίδες εμπειριών.

Στην αρχαία αστρολογία, ο πλανήτης με τον υψηλότερο βαθμό στο γενέθλιο χάρτη θεωρείται ο σοφότερος, αυτός που η ψυχή μας κατέκτησε το καλύτερο της και είχε τις περισσότερες εμπειρίες με τις προηγούμενες ζωές.

Γι ‘αυτό και θα γίνει το Πραγματικό σας Πνεύμα – αυτό σημαίνει ότι εσείς και τα καλύτερα ταλέντα σας και οι πιθανές σταδιοδρομίες σας υποδεικνύονται από αυτό τον πλανήτη.

Ένας πλανήτης στον 29ο βαθμό γίνεται αμέσως ο πλανήτης της ψυχής σας – είναι η πιο ώριμη και φυσική ενέργεια για σας – τόσο συχνά οι άνθρωποι με έναν πλανήτη στον 29ο βαθμό έχουν μια αποστολή με αυτόν τον πλανήτη!

Αλλά και πάλι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί οι πλανήτες είναι επιρρεπείς σε κρίση και ξαφνικές αλλαγές, επειδή έχουμε αφήσει την κληρονομιά μας με αυτόν τον πλανήτη.

Μόλις φτάσετε στο τέλος του σχοινιού σας, δεν έχει σημασία πόσο τέλεια είναι, η ζωή θα την αποκόψει, ώστε να μπορέσετε να την ανοικοδομήσετε ξανά, από το μηδέν σε υψηλότερο επίπεδο, που θα πάρει σταθερή ρίζα από την επόμενη ενσάρκωση.

Πολλοί τερματισμοί και διαλύσεις συμβαίνουν σε σχέση με αυτόν τον πλανήτη και τα σπίτια που κυβερνά.

Για παράδειγμα, εάν κυβερνάει το 1ο σπίτι, σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής το άτομο μπορεί να αλλάξει πλήρως τη φυσική του εμφάνιση, να ξεκινήσει να ζει σχετικά με το φυσικό σώμα του με εντελώς διαφορετικό τρόπο και να αρχίσει να ζει μια πολύ πιο υγιεινή ζωή σε σύγκριση με πολλές ζωές / κύκλους πριν. Αυτή η τεράστια αλλαγή θα ακολουθήσει συνήθως μια μεγάλη κρίση και η ζωή θα είναι ανάποδα.

Ελέγξτε επίσης τη θέση του πλανήτη στον 29ο βαθμό.

Για παράδειγμα, ο Δίας στον 10ο θα υποδείξει ότι η κατάληξη ενός είδους συστήματος πεποιθήσεων και ο τρόπος να κατανοηθεί ο κόσμος (Δίας) θα επηρεάσει κυρίως την κοινωνική κατάσταση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του ατόμου. Η κρίση είναι πιθανόν εξαιτίας αυτού.

Ο 29ος βαθμός είναι οριακός και οι άνθρωποι με τέτοιους πλανήτες μπορούν να αμφισβητήσουν το status quo και να σπάσουν τα καλούπια σε σχέση με αυτόν τον πλανήτη! Είναι ανάμεσα σε 2 “κόσμους” να το πω έτσι.

Ένα πόδι εδώ, ένα πόδι από την άλλη πλευρά – γίνονται σαν μια γέφυρα για τους άλλους να ξεπεράσουν τους περιορισμούς και τις συμβάσεις αυτού του πλανήτη. Βλέπουν μια ευρύτερη εικόνα Έτσι σπάζουν τα όρια με αυτόν τον πλανήτη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u