Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής


Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο.

Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετε αν θυμάστε πως ενώ τα υπόλοιπα ζώδια κυβερνώνται από πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο, ο Λέων κυβερνάται από το κέντρο του Ηλιακού μας συστήματος, γύρω από το οποίο υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα.

Έτσι, ενώ ο Λέων έχει τη τάση να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ταυτόχρονα έρχονται και μεγάλες ευθύνες όταν κάποιος ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα ή έχει Ωροσκόπο Λέων.

Αυτά τα άτομα, βιώνουν συνεχώς αυτή την τάση, καθώς αντανακλάται σαν ανιδιοτελής και σκληρά εργαζόμενη ποιότητα.

Σχετίζεται με τον χρυσό –το πρότυπο αναφοράς όλων των αξιών. Είναι γενναιόδωροι με τους άλλους και ολιγαρκείς με τον εαυτό τους. Διατηρούν τη προσωπικότητά τους σε ένα υψηλό επίπεδο και συχνά αναζητούν την τελειότητα που είναι αδύνατο να αποκτήσει κανείς.

Οι λιγότερο εναρμονισμένοι (ή ανασφαλείς) άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, μπορούν να γίνουν απίστευτα εγωκεντρικοί και κυριαρχικοί, πράγμα που δίνει σε όλους τους υπόλοιπους κακή φήμη.

Για τους περισσότερους που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο, η έμφαση στην αρχηγία θεωρείται υποχρέωση και υπευθυνότητα και όχι προνόμιο. Έλκονται από ομαδικές δραστηριότητες και οργανισμούς, και έχουν την αυτοπεποίθηση και την πνευματική παρουσία να παίξουν χρήσιμο ρόλο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Έχουν την ανάγκη να είναι ορατοί καθώς και μία σταθερή καριέρα που να βρίσκεται σε επαφή με τις πιο βαθιές τους αξίες.

Αν θέλετε να καταλάβετε πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να μελετήσετε τον Οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος, καθώς και τις όψεις που δημιουργεί με τους υπόλοιπους πλανήτες.

Περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, η θέση του Ήλιου στους Οίκους είναι ζωτικής σημασίας για να καταλάβουμε ολοκληρωτικά έναν Λέοντα. Μπορεί να μας πει τους τρόπους με τους οποίους εκφράζουν με φυσικό τρόπο τον εαυτό τους.

Ο Ωροσκόπος επίσης μπορεί να πει αρκετά. Σαν Λέοντες, θέλουν να τους βλέπουν, να τους γνωρίζουν και χρειάζονται ρόλους στη ζωή οι οποίοι να τους παρέχουν ορατότητα και εκτίμηση.

Όμως, δεν αρμόζει στη βασιλική σας φύση να περιμένετε κολακείες από τους υπολοίπους. Είστε τόσο σημαντικοί όσο ο ρόλος που παίζετε στη ζωή των ανθρώπων γύρω σας, και είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ακριβώς τι σημαίνει κάτι τέτοιο.

Οι σχέσεις σας αφορούν πρώτα τον ανθρωπισμό και ύστερα τους ανθρώπους ατομικά. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να βλέπετε την ανθρωπότητα σαν συλλογική έννοια, και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε αυτό.

Σιγουρευτείτε πως όλοι οι άνθρωποι που σας νοιάζονται γνωρίζουν ακριβώς πως νιώθετε για αυτούς.

Όσον αφορά την υγεία σας, θα πρέπει να προσέχετε τη καρδιά σας. Ο Λέων κυβερνά τη καρδιά, έτσι είναι επιρρεπείς σε τέτοιου είδους παθήσεις.

Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, είναι πιστά και αφοσιωμένα, ειδικά στις ερωτικές σχέσεις. Την ίδια στιγμή, μπορούν να έχουν πολλές ερωτικές σχέσεις ταυτόχρονα μόνο και μόνο για την αισθησιακή απόλαυση.

Απαιτούν αρκετή στοργή και ενθουσιάζονται εύκολα. Αν τους απορρίψουν στον έρωτα, παγώνουν ολοκληρωτικά. Αν αποφασίσουν να δώσουν τέλος σε μία σχέση, δεν γυρίζουν ποτέ πίσω.

Έχουν ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και κρατούν το γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά κοντά στη καρδιά τους. Θέλουν να είναι βασιλιάδες και για αυτό το λόγο δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!