Σοφία Βόσσου


Ταλέντο, γενναιοδωρία και υπέροχος άνθρωπος!

Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά μέσα από αυτή την στήλη έχω την χαρά να γνωρίζω καλλιτέχνες που θαύμαζα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη βλέπω ότι αυτοί οι άνθρωποι δίκαια αξίζουν τον θαυμασμό μας.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Σοφία Βόσσου είναι μια από αυτούς τους καλλιτέχνες, είναι το Φιλαράκι μας” που έρχεται σαν “Την άνοιξη” ενώ δεν διστάζει να αλλάξει με μεγάλη ευκολία ότι δεν της αρέσει και να κάνει “Μια μετακόμιση”.

Η Σοφία είναι μια γενναιόδωρη Τοξοτίνα, η οποία με την όψη συνόδου που έχει με τον Άρη τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του ζωδίου της, δηλαδή, της αρέσει να μαθαίνει συνέχεια καινούργια πράγματα, είναι απίστευτα γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που αγαπά με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξοδεύεται, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει η ψυχή της παρέας, της αρέσει να ταξιδεύει μόνο που τα ταξίδια για τη Σοφία, δεν είναι απλά ταξίδια αναψυχής, αλλά ταξίδια μέσα από τα οποία μαθαίνει και αποκτά εμπειρίες, έχει μέσα της πολύ έντονα το αίσθημα της δικαιοσύνης, και είναι καταπληκτική δασκάλα.

Η Σοφία εκτός από ψυχή της παρέας είναι και από την  φύση της πολύ αισιόδοξος άνθρωπος  γι’ αυτό και αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ ενώ είναι πάντα δίπλα σε όλους τους φίλους της, όταν την έχουν ανάγκη, αφήνοντας πίσω τις δικές της ανάγκες, όσο για την ψυχή της  είναι τόσο καθαρή όσο ενός μικρού παιδιού.

Αν θέλαμε να της βρούμε ένα μικρό ψεγάδι, αυτό θα ήταν, εξαιτίας της επιθυμίας της οι άνθρωποι που είναι δίπλα της να είναι χαρούμενοι, να τους υποσχεθεί πράγματα που θα ξέρει ότι θα κουραστεί να τα υλοποιήσει.

Αυτή η μεγάλη σύνοδος όμως εκτός από την επιτυχία της έδωσε και την δυνατότητα , σε ότι και να δοκιμάζεται, να πετυχαίνει, έτσι η Σοφία εκτός από το τραγούδι έχει κάνει με επιτυχία ραδιόφωνο, όπως και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Επίσης, ένα από τα ταλέντα της είναι η ικανότητα της, στις μιμήσεις.

Η Σελήνη της στο ζώδιο του Σκορπιού της δίνει πολύ έντονη διαίσθηση, ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, εκτός από το μεγάλο ταλέντο της, μας δείχνει ότι έχει μια πολύ ευαίσθητη πλευρά και δεν είναι λίγες οι φορές που  την ωθεί να ψάχνει πολύ βαθιά μέσα της, ενώ άλλες φορές, ενισχύει την ανάγκη της  να ξεφεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο Ωροσκόπος της στον Υδροχόο, είναι η αιτία που βγάζει πολλές φορές μια πιο αντισυμβατική εικόνα, και δεν είναι λίγες άλλωστε οι ριζικές και αρκετά εκκεντρικές αλλαγές στην εμφάνιση της.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ωροσκόπο της, κάνει ακόμα πιο έντονη την προσωπικότητα της, ενώ εκτός από τύχη, την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της και ενισχύει την αγάπη της για τη ζωή.

Η επιτυχία όμως δεν ήρθε μόνη της, αλλά μέσα από πολύ και σκληρή δουλειά όπως μας υποδεικνύει η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Κρόνος με το Μεσουράνημα της, ενώ μας δείχνει ότι εκτός από εργατική και δίκαιη, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην αξιοκρατία.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Χείρωνας με τον Ουρανό την έχει ωθήσει πολλές φορές σε συνεργασίες που έμοιαζαν ετερόκλητες, ενώ στις προσωπικές τις σχέσεις η όψη τετραγώνου του Χείρωνα με την Αφροδίτη της βγάζει, όχι μόνο την ρομαντική της πλευρά, αλλά και μια διάθεση αγαπησιάρικη, κάτι το οποίο το βγάζει και προς τους συνεργάτες της.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη τόσο με τον Δία όσο και με τον Ωροσκόπο της την κάνουν πολλές φορές απείθαρχη, και ήταν η αιτία που στο παρελθόν κατά διαστήματα είχε περάσει μεγάλες αυξομειώσεις με το βάρος της.

Ένας καλλιτέχνης όμως, εκτός από το ταλέντο του, πρέπει να έχει και την ικανότητα να μαγεύει το κοινό του, και αυτή την ικανότητα την προσφέρει απλόχερα η όψη τριγώνου που σχηματίσει η Δήμητρα με τον Πλούτωνα.

Και μπορεί αυτή την εποχή να περνάμε μια περίεργη περίοδο λόγο της πανδημίας του Κορωνοϊού, ωστόσο, μέσα στην επόμενη χρονιά θα δούμε πολύ σημαντικά πράγματα από την Σοφία που σίγουρα δεν θα μας αφήσουν αδιάφορους.

20200607448050371335725622

Αδυνάτισα γιατί δεν μου άρεσε ο εαυτός μου

Ενώ κινούμασταν στον ίδιο χώρο, ποτέ δεν είχαμε γνωριστεί. Τα τελευταία χρόνια έτυχε να βρεθούμε, να κουβεντιάσουμε και να γίνουμε φίλοι. Η Σοφία Βόσσου, εκτός από φωνάρα, είναι και ψυχούλα. Απλή, καταδεκτική, χωρίς πόζες, ναρκισσιστικά παιχνίδια και εγωισμούς, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα όταν είσαι μαζί της.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

 1. Διάβαζα τον αστρολογικό σου χάρτη και δεν το πίστευα. Η Πηνελόπη Παπουτσή διαβάζοντας τους πλανήτες σου γράφει – χωρίς να σε ξέρει – ότι είσαι ταλαντούχα, γενναιόδωρη, με χιούμορ, με το αίσθημα της δικαιοσύνης… και νομίζω ότι πέτυχε διάνα!

Την ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά της λόγια και αυτήν και σένα, αλλά δεν θα σχολιάσω περισσότερο γιατί θα είναι σα να ευλογάω τα γένια μου χα χα χα

 1. Πιστεύεις στην αστρολογία;

Και βέβαια πιστεύω, σαν βάση και καθοδήγηση για να γίνονται τα πράγματα πιο σωστά και πιο εύκολα. Υπάρχει ενέργεια γύρω μας και αν ακολουθήσουμε τις σωστές συμβουλές των αστρολόγων, ανάλογα με τα διαστήματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας ωφελούν. Ξεκινήματα που θα πάνε καλά…

 1. Τον χάρτη σου στον έχουν ξανακάνει;

Ναι μου το έχουν ξανακάνει πολλά χρόνια πριν

 1. Επίσης δεν ξέρω από πού το είδε, λέει ότι είσαι και καταπληκτική δασκάλα… Συνεχίζεις τα μαθήματα φωνητικής που κάνεις σε νέα παιδιά;

Και βέβαια συνεχίζω τα μαθήματα φωνητικής. Είναι κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια, είναι κάτι που εκφράζομαι, το λατρεύω και δεν θα το σταματήσω ποτέ όσο ζω και μπορώ. Η επαφή με τα νεότερα παιδιά, το να μεταδίδεις την γνώση της μουσικής, είναι πολύ σημαντικό πράγμα.

 1. Και ξαφνικά μέσα σε όλα – και με την τρέλα του κορονοϊού – εσύ αποφάσισες να μετακομίσεις. Γιατί έφυγες από το Παλιό Φάληρο;

Αφού είμαι τρελή αγάπη μου!!! Μ’ αρέσουν πολύ οι αλλαγές, δεν μπορώ να βαλτώνω σε ένα μέρος και έτσι έφυγα από το παλιό Φάληρο και πήγα στην Αργυρούπολη. Ο λόγος ήταν πως βρήκα μια πολύ ωραία μονοκατοικία. Άσε που τελικά ήταν πολύ σωστή απόφαση, γιατί όλο το διάστημα του εγκλεισμού εγώ ήμουνα στο καινούργιο μου σπίτι και έκανα δουλίτσες και το χαιρόμουνα

 1. Αυτό που δεν γράφει η Πηνελόπη είναι το θέμα του σεξ. Μια γνωστή μου είπε, ότι πάντα είχες πολύ ωραίους άντρες. Ισχύει;

Ααα να και γνωστή!!! χα χα χα ναι αλήθεια είναι, είχα πολύ όμορφους άντρες, αλλά Νίκο μου, ξέρεις καλά – το χούμε συζητήσει πολλές φορές – ότι πρώτα θέλω ο άντρας να είναι ικανός να μου ικανοποίηση τον εγκέφαλο μου, άλλωστε από εκεί ξεκινούν όλα. Η ομορφιά είναι το δεύτερο και βέβαια είναι και υποκειμενική.

P6030010
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 1. Αυτή την εποχή έχεις κάποιον σύντροφο;

Όχι αυτή την εποχή είμαι μόνη σαν το λεμόνι χα χα

 1. Βλέπω που στις αναρτήσεις σου, γράφεις για την Σαλαμίνα. Έχεις κάτι ιδιαίτερο εκεί, κάποιο φλερτ;

Όχι αγάπη μου… απλά τα τελευταία 12 χρόνια πηγαινοέρχομαι συνέχεια στην Σαλαμίνα διότι έχω τον κολλητό μου τον Γιώργο Παυλάκη, πέρσι νοίκιασα και εγώ ένα υπέροχο απλό σπιτάκι και το ευχαριστιέμαι. Κάθε φορά που έρχομαι ξεκουράζομαι και ηρεμώ.

 1. Πόσες φορές έχεις παντρευτεί;

Μία φορά στα 18 μου χρόνια και χώρισα έγκυος

 1. Θα ξαναπαντρευόσουν;

Όχι δεν θα παντρευόμουν ξανά, δε μου λέει κάτι ο γάμος άσε που μ’ αρέσει που είμαι single

 1. Τι θα κάνεις το καλοκαίρι, θα πας στο σπίτι σου στην Μήλο;

Δε βλέπω να πηγαίνω φέτος το καλοκαίρι στη Μήλο, γιατί λόγω καραντίνας πήγαν πολλά πράγματα πίσω οπότε θα πρέπει να τα αναπληρώσω. Θα πηγαινοέρχομαι στην Σαλαμίνα που είναι πιο κοντά κι’ αν ξεκλέψω λίγες μερούλες μπορεί να πεταχτώ στη Μήλο στο λατρεμένο μου νησί

 1. Και ο Μικρούτσικος δεν έχει σπίτι στην Μήλο; Μαζί τα είχατε πάρει;

Ναι έχει και ο Αντρέας σπίτι στη Μήλο. Ήταν ένα οικόπεδο που το είχαμε δει μαζί, αλλά τελικά χωρίσαμε εκείνο το διάστημα και το πήρε ο Αντρέας και κάνε το σπίτι.

 1. Τον βλέπεις τον Αντρέα, πως είναι;

Και βέβαια τον βλέπω είναι μια χαρά δόξα τω Θεό. Προ ημερών του οργάνωσα και ένα πάρτι γενεθλίων σε πολύ στενό φιλικό κύκλο. Δόξα το Θεό, πάει πολύ καλά η υγεία του και η ψυχολογία του και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει και πράγματα τον αγαπημένο μας…

 1. Δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω, γιατί όλος ο κόσμος ρωτάει. Πως αδυνάτησε τόσο πολύ η Σοφία;

Νίκο μου ήταν κάτι που το ήθελα πάντα, δεν ήθελα να είμαι παχουλή. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Κι’ έτσι σιγά-σιγά το δούλεψα στο μυαλό μου, κι’ αφού πέρασα διάφορα στάδια με φρικτά αυστηρές δίαιτες κτλ. έγινε αυτό το κλικ στον εγκέφαλο μου και είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να παχύνω ποτέ ξανά. Έχασα λοιπόν τα κιλά μου και έτσι εδώ και πάνω από δέκα χρόνια διατηρούμε στα καινούργια μου κιλά. Και μπορεί πια να τρώω λίγες ποσότητες, αλλά τρώω τα πάντα – και γλυκά! Δεν στερούμαι τίποτα, έχει ελαφρύνει το σώμα μου, περπατάω ωραία, κινούμαι ανάλαφρα και φοράω ότι θέλω. Επιτέλους τα κατάφερα!

 1. Και το άλλο, το ροζ ιντιέν χρώμα στα μαλλιά σου. Πως το αποφάσισες να κάνεις ένα τόσο τολμηρό χρώμα;

Αχ άλλο θέμα το μαλλί! Το τι έχω κάνει σ’ αυτό το κεφάλι μου, δεν μπορώ να σου περιγράψω. Πρώτη φορά έγινε ροζ το 1988 από λάθος. Τότε ήθελα να τα κάνω κόκκινα της φωτιάς, πήγαινα και έκανα δοκιμές σε μία εταιρεία καλλυντικών με είδη κομμωτικής, και από λάθος βγήκαν ροζ. Τα άφησα ροζ. Το 1988 σου λέω τώρα. Με κοίταζαν σαν ούφο.  Αλλά γενικά ξέρεις ότι μ’ αρέσουν τα θεότρελα πράγματα και στο ντύσιμο και το μαλλί και παντού. Τώρα πάλι που με ξανάπιασε η «τρέλα» μου, αποφάσισα  να κουρέψω την μαύρη μαλούρα και να τα κάνω ροζ κοντά…

202006075471558777682834580

 1. Σε τρομάζουν τα γεράματα;

Αγάπη μου δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιο μου, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δε γνωρίζω τι πάει να πει αυτή λέξη και ούτε πρόκειται να την γνωρίσω ποτέ χα χα χα…

 1. Πως θα ήθελες να είσαι στα 80 σου;

Στα 80 μου – αν φτάσω πρώτα ο θεός – θα ήθελα να είμαι όπως και τώρα. Ήρεμη, κατασταλαγμένη, να απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή. Από εμφάνιση τι να σου πω… φαντάζομαι ότι η επιστήμη θα έχει προχωρήσει ακόμα πιο πολύ, οπότε θα είμαι μια νοστιμούλα μεγαλωμένη ογδοντάρα χα χα χα

 1. Όσες φορές σε συναντώ, ή μιλάμε είσαι πάντα μεσ’ το γέλιο και την καλή χαρά. Υπάρχουν στιγμές που είσαι στεναχωρημένη ή θυμωμένη;

Και βέβαια. Και στεναχωρημένη και νεύρα έχω κι απ’ όλα… Όμως θεωρώ ότι είμαι ένας χαρακτήρας που μέσα μου υπερτερεί η αισιοδοξία, η καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Πάντως έχω σαν αρχή μου το κακό να το αντιμετωπίζω με καλό.

202006077320489674628124019
nor
 1. Τι σου αρέσει στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα;

Δυστυχώς Νίκο μου δε μου αρέσει η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και είναι κάτι που με στενοχωρεί αφάνταστα. Πολύ «δήθεν» έχουν γίνει τα πράγματα, χωρίς ουσία, υπάρχει έλλειψη παιδείας, οι άνθρωποι αρνούνται να διαβάσουν, υπάρχει έλλειψη ανθρωπιάς… ας μη συνεχίσω όμως γιατί μπορεί να μας πάρει μέχρι την επόμενη βδομάδα…

 1. Θα μου δώσεις τα links για τα social media σου;

Όποιος με θέλει, με βρίσκει στο Facebook

 1. Σ’ ευχαριστώ, καλό καλοκαίρι.

Εγώ σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σου και είχε τόσο ωραία συνέντευξη να περάσεις όμορφο καλοκαίρι κι εσύ σ’ αγαπάω πολύ.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!