Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου


Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό, παρορμητικό, υδάτινο ζώδιο.

Είναι συμπονετικοί και με βαθιά συναισθήματα. Οι άνθρωποι που το ζώδιο αυτό είναι έντονο στο χάρτη τους, ξεκινούν να δημιουργούν συναισθήματα στους άλλους και ύστερα δείχνουν σταδιακά τα δικά τους.

Ο Καρκίνος είναι γρήγορος όταν πρέπει να προστατέψει και να σχηματίσει δεσμούς με τους άλλους. Τα συναισθήματα βγαίνουν γρήγορα στην επιφάνεια και μπλέκονται με τους άλλους προσφέροντας συμπονετική ανταπόκριση.

Αυτό το ζώδιο, ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα υδάτινα ζώδια.

Ο Καρκίνος λατρεύει να μεταφέρει την συναισθηματική ενέργεια στην ατμόσφαιρα, και συνήθως είναι αυτοί που πλησιάζουν πρώτοι κάποιον του δίνουν μια αγκαλιά και των ρωτάνε πως αισθάνεται.

Τα παρορμητικά ζώδια αντιδρούν πρώτα και θέτουν τα πράγματα σε κίνηση, και όταν βρίσκονται σε οικείο περιβάλλον, βασίζονται στα συναισθήματα και στο ένστικτό τους.

Ο Καρκίνος είναι το σημείο που μαθαίνουμε πρώτα από όλα πως νιώθουμε στην οικογένειά μας και να δημιουργούμε οικογενειακούς δεσμούς.

Η ανάγκη μας να ανήκουμε κάπου, είναι πρωταρχική. Είναι ο λόγος που οι συναισθηματικές μας αντιδράσεις δείχνουν πάντα τον 4ο Οίκο και τις όψεις με τη Σελήνη. Σε αυτό το σημείο τα συναισθήματά μας φαίνονται παιδικά και ευάλωτα.

Το στομάχι είναι συνήθως το ευαίσθητο σημείο των Καρκίνων, και αν δεν τρέφονται συναισθηματικά το ρίχνουν στο φαγητό. Τα πάντα στο περιβάλλον επηρεάζουν τα συναισθήματά τους και έχουν την ανάγκη να τους χρειάζονται συνεχώς.

Όλα τα υδάτινα ζώδια μπορούν να γίνουν ασφυκτικά προς τους άλλους και αρκετά κτητικά. Οι Καρκίνοι, όπως και τα υπόλοιπα υδάτινα ζώδια λατρεύουν να λαμβάνουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων καθώς και το συγκεκριμένο συναίσθημα.

Ο Καρκίνος ανησυχεί ιδιαίτερα για την συναισθηματική άνεση και ασφάλεια των άλλων. Μερικοί Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα επικριτικοί και μένουν μακριά από ανθρώπους που δεν αποτελούν μέρος του εσωτερικού τους κύκλου.

Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνάται από την Σελήνη, τη θεά του Ουρανού η οποία ενδιαφέρεται περισσότερο για τις οικογενειακές σχέσεις. Όμως, ταυτόχρονα κάνει τα οικογενειακά μέλη να νιώθουν υπεύθυνα για την ευτυχία τους, και να δημιουργούν το αίσθημα της ενοχής στους άλλους.

Η γρήγορη εναλλαγή στη διάθεσή τους συμβολίζει τον συνεχόμενο κύκλο της Σελήνης. Τα παρορμητικά ζώδια όλα υποκινούμενα, αλλά οι Καρκίνοι, οδηγούνται, αντιδρούν και ακολουθούν τα συναισθήματά τους.

Συνήθως βρίσκουν τρόπο να κάνουν τους άλλους να προσφέρουν μία συναισθηματική αντίδραση και που και που χρησιμοποιούν κάποιου είδους συναισθηματικό εκβιασμό. Καμιά φορά υποκρίνονται πως είναι άρρωστοι για να πάρουν αυτό που χρειάζονται και έχουν έτοιμη πάντα μία λίστα με όλες τις θυσίες που έχουν κάνει.

Από την άλλη μεριά,

οι Καρκίνοι έχουν άφθονη φαντασία και δημιουργικότητα και οι γυναίκες αποτελούν πρότυπο με την ευαισθησία και την αγάπη τους. Το ζώδιο αυτό αντανακλά προς τα πίσω τα συναισθήματα και φωτίζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές νύχτες.

Διαισθάνεται την δυστυχία και κατέχει ασυνήθιστες ικανότητες όταν ενεργοποιεί τα εσωτερικά του μάτια. Νοιάζεται πραγματικά για τους άλλους, είναι πιστοί, αφοσιωμένοι και ευσυγκίνητοι.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!