Μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης και έρωτας


Μερικές από τις πιο κοινές ερωτήσεις που υποβάλλονται σε έναν αστρολόγο είναι «Πότε θα βρω την αγάπη;” και “Πότε θα παντρευτώ;”

Η απάντηση, όπως συμβαίνει με κάθε είδους πρόβλεψη, δεν είναι σαφής πάντα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι εντελώς περίπλοκη. Τα παρακάτω στοιχεία είναι δείκτες και συμβουλές από την εμπειρία, την έρευνα και την πρακτική αστρολογία.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την πρόβλεψη για πιθανές ρομαντικές περιόδους.

Δείτε μια λίστα με τα ακόλουθα σημεία και πλανήτες, έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ψάξετε για την ευαίσθητη περίοδο για ρομαντικό δεσμό/ αγάπη/γάμο στη ζωή ενός ατόμου:

Ήλιος / Σελήνη μεσοδιάστημα

Συναστρία Αφροδίτης

Κυβερνήτης του 7ου Οίκου

Κυβερνήτης του 5ου Οίκου

Βόρειος Δεσμός και όψεις στου στην συναστρία

Ορισμένα από αυτά τα σημεία μπορεί να επικαλύπτονται. Για παράδειγμα, αν η Αφροδίτη κυβερνά 7ο οίκο του ατόμου, δεν θα πρέπει να σημειώσετε τη θέση της Αφροδίτης δύο φορές, αν και είναι χρήσιμο να κάνουμε μια διανοητική σημείωση ότι η Αφροδίτη είναι πιθανό να είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο.

Θα πρέπει να ψάχνουμε για σκληρές όψεις σε αυτά τα σημεία, μιας και οι λεγόμενες δύσκολες όψεις δείχνουν το πάθος καθώς και “μαλακά” σημεία, όσον αφορά διελεύσεις και προόδους, τα οποία είναι δείκτες αρμονίας.

Οι σκληρές όψεις περιλαμβάνουν την σύνοδο, το τετράγωνο, την αντίθεση, το ημι-τετράγωνο και το ενάμιση τετράγωνο. Οι μαλακές πτυχές περιλαμβάνουν το τρίγωνο, το πεντάγωνο και το εξάγωνο.

Αν και τετράγωνο, σύνοδοι και αντιθέσεις είναι αρκετά εύκολο να εντοπιστούν, το ημι-τετράγωνο (45 μοίρες) και το ενάμιση τετράγωνο (135 μοίρες) δεν είναι τόσο προφανή.

Για να οργανώσετε την ανάγνωση σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να υπολογίσετε μια λίστα / πίνακα, με αυτά που πρέπει να εντοπίσουμε για να ξέρουμε ότι μιλάμε για σοβαρή σχέση που μπορεί και να καταλήξει σε γάμο.

Το μέσο Ηλίου / Σελήνης () του κάθε γραφήματος περιλαμβάνει τη λήψη στο μέσο επίπεδο μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης. Για παράδειγμα ο Ήλιος είναι σε 25 ° 21της Παρθένου και η Σελήνη είναι στο 28 ° 25 στους Ιχθύες 25.

Κατά την εργασία με μεσοδιαστήματα, η καλύτερη τεχνική για να χρησιμοποιήσετε είναι να μετατρέψει πρώτα τις θέσεις των πλανητών στον ζωδιακό κύκλο 360 μοιρών.

Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις μοίρες του ζωδιακού κύκλου σε μορφή 360 μοιρών με έναρξη την μηδενική του Κριού:

Κριός 0

Ταύρος 30

Δίδυμοι 60

Καρκίνος 90

Λέων 120

Παρθένος 150

Ζυγός 180

Σκορπιός 210

Τοξότης 240

Αιγόκερως 270

Υδροχόος 300

Ιχθύς 330

Επειδή στο παραπάνω παράδειγμα, τα σημεία είναι περισσότερο από 180 μοίρες μακριά όταν ταξιδεύουμε μέσα από τον ζωδιακό κύκλο σε λογική σειρά, κοινή πρακτική είναι να μετατρέψετε το μέσο σε 26ο 53 των Διδύμων, απλά επειδή είναι το πιο κεντρικό σημείο μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης.

Με βάση αυτό το μεσοδιάστημα διαπιστώνουμε ότι οι 26 μοίρες και 53 λεπτά σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ζώδιο (δηλαδή, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) θα είναι ένα ευαίσθητο σημείο σε σχέση με το μέσο Ήλιου / Σελήνης για αυτή τη γυναίκα.

Ένας πλανήτης που διέρχεται από αυτήν την μοίρα των Διδύμων θα είναι σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Ήλιου – Σελήνης, άρα κρίσιμος και σημαντικός δείκτης συναστρίας για μόνιμη σχέση.

Το μεσοδιάστημα Ηλίου / Σελήνης είναι πολύ συχνά (στην πραγματικότητα, σχεδόν αμετάβλητα) ενεργοποιημένο όταν μια σημαντική σχέση αρχίζει ή αναπτύσσεται. Είναι, επίσης, αποκαλυπτικό να εξετάσει κάποιος το θέμα αυτό στο Συναστρία.

Όταν το μεσοδιάστημα Ήλιος / Σελήνη αγγίζεται από ένα προσωπικό πλανήτη ή ακμή ενός άλλου ατόμου, αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι η σχέση θα είναι σημαντική. Ο Noel Tyl, ένας από τους πιο σημαντικούς αστρολόγος στον κόσμο, αναφέρεται στο μέσο Ήλιου / Σελήνης ως “απαραίτητη” προϋπόθεση για τον έρωτα.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!