Κάρμα και νέοι πλανήτες


Με το ξεκίνημα του 21ου αιώνα οι ανακαλύψεις νέων πλανητών αναδιαμορφώνουν την Αστρολογία.

Αφού το σύμπαν δεν τελειώνει με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, αλλά επεκτείνεται περισσότερο με τους εξωτερικούς πλανήτες τον Χείρωνα, την Έριδα, τον Μακεμάκε και την Ουμέα.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν ξαφνικά γινόμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας νέας συνείδησης, που βέβαια την χρωστούμε στις εργασίες και τα τηλεσκόπια των αστρονόμων που μπορούν πλέον να σαρώσουν τους ουρανούς και να βρουν πλανήτες που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να εντοπιστούν.

Οι ανακαλύψεις αυτές αποτελούν ένα νέο δρόμο των συμβόλων που θα μας οδηγήσει στη νέα μια νέα εποχή της ανθρώπινης εξέλιξης που έχει ήδη αρχίσει. Αυτά οι νέοι πλανήτες αντιπροσωπεύουν τις νέες ενέργειες που αφυπνίζονται σε όλους μας και αντιπροσωπεύουν το επερχόμενο συλλογικό γίγνεσθαι.

Το αξίωμα της αστρολογίας είναι, όπως επάνω έτσι και κάτω.

Όταν λοιπόν αυτό το «πάνω» αλλάζει και ότι αντικατοπτρίζει το «κάτω» επίσης αλλάζει. Και αυτό το «κάτω» είναι ο καθένας από εμάς. Η Δυτική αστρολογία είναι το μόνο αστρολογικό σύστημα στον κόσμο που δέχεται νέους πλανήτες στην κοσμολογία του.

Όλα τα άλλα είναι κλειδωμένα στην αρχαία και μερικές φορές στο Μεσαιωνικό σχήμα των επτά αρχαίων πλανητών. Αυτά τα αποστεωμένα όμως συστήματα πολύ γρήγορα θα μείνουν πίσω από τις ραγδαίες αλλαγές που θα συμβαίνουν γύρω μας. Η διδασκαλία στη δυτική αστρολογία υποστηρίζει ότι όταν ένας νέος πλανήτης ανακαλυφθεί και του δοθεί όνομα, το αρχέτυπο του πλανήτη τότε ισχύει για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Έτσι λοιπόν και οι νέοι αυτοί πλανήτες αποτελούν μια πληθώρα νέων εσωτερικών πηγών ενέργειας που διαθέτει και η ανθρώπινη φυλή.

Θα ήταν ασφαλώς λάθος να βιαστούμε και να τους χαρακτηρίσουμε αφού ακόμη δεν έχει προκύψει το σχέδιο των προτύπων τους, άλλωστε αυτή είναι μία σταδιακή εργασία μέχρι που θα έχουμε την πλήρη κατανόηση της ενέργειάς τους.

Αυτό που σιγά-σιγά γίνεται σαφές είναι ότι ο παλιός κόσμος της αστρολογίας του 20ου αιώνα τελειώνει και ότι μέχρι το τέλος της δεκαετίας μπορεί να έχουμε πλέον και δεκαπέντε ή και είκοσι πλανήτες αν οι ανακαλύψεις συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς. Ας ανοίξουμε λοιπόν τις καρδιές μας και τις ψυχές μας σ’ αυτούς τους νέους πλανήτες που αντιπροσωπεύουν το νέο κόσμο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και μέσα μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u