8ος Οίκος: Ο Οίκος του Έρωτα και της Αναγέννησης


Ο 8ος Οίκος αντιστοιχεί στο καρμικό ζώδιο του Σκορπιού και έχει κυβερνήτη του τον Πλούτωνα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σκοτεινούς, ενδιαφέροντες, επικίνδυνους Οίκους του ζωδιακού.Είναι ο χώρος των καρμικών μαθημάτων μέσα από τον έρωτα, τα χρέη, τον ερωτισμό, αλλά είναι και ο χώρος με τις σκοτεινές δυνάμεις και τις απόκοσμες ειδήσεις! Ας κάνουμε μια περιδιάβαση στον Οίκο που πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι κρατάει τα κλειδιά των μετενσαρκώσεων.

Κυβερνήτης του 8ου Οίκου: Πλούτωνας

Ζώδιο που αντιπροσωπεύει: Σκορπιός

Θέματα

Σεξουαλικότητα, μυστικά, ζητήματα που αφορούν τους φόρους, την κληρονομιά, τον αποκρυφισμό, τις σκιές της ψυχής, συναισθηματική ένταση, μετατροπή, διαίσθηση, κοινή περιουσία, θάνατος, μετενσάρκωση, επούλωση

Οίκος της Αναγέννησης:

Το όγδοο σπίτι είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρυμμένα μυστήρια, σπουδαιότερο των οποίων είναι η τελική μεταμόρφωση, η μεγαλειώδης πύλη του θανάτου, με κάθε έννοια, κάθε τι που τελειώνει είναι ένας μικρός ή μεγάλος θάνατος. Είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε έντονη συναισθηματική ροή, τα μυστικά της ψυχής που ξετυλίγονται στη διάρκεια μιας ζωής. Και βέβαια, τον έρωτα με την πιο ατόφια μορφή του, με την αίσθηση του σωματικού πάθους που ενώνει τις ψυχές, θα την συναντήσουμε εδώ.

Συχνά φοβόμαστε αυτό που βρίσκεται στον όγδοο οίκο, εν μέρει λόγω της δύναμής του να τερματίσει τον παλιό μας τρόπο ύπαρξης. Καταναγκασμοί, εμμονές, αρχέγονες εμπλοκές – όλα αυτά απαιτούν σοβαρό αγώνα στον πυρήνα της ψυχής για να λυθεί το κουβάρι του κάρμα.

Ο όγδοος οίκο αφορά τα θέματα της ζωής συνολικά και έντονα, οπότε συχνά είμαστε στο έλεος του, αισθανόμαστε κάτι μοιραίο να υπάρχει εδώ, κάτι που ξεφεύγει από την δύναμή μας να επεμβαίνουμε ακόμα και στην ίδια την ζωή μας.

Για σκεφτείτε, έχουμε πραγματικά τον έλεγχο της ζωής μας όταν γινόμαστε κομμάτια για έναν έρωτα;

μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό; Συνήθως όχι, γιατί ο έρωτας είναι καρμικό θέμα που ξεπερνάει τα πλαίσια της λογικής μας.

Ο 8ος Οίκος είναι η περιοχή της σεξουαλικότητας, αφού η συγχώνευση της σωματικής μας υπόστασης με ένα άλλο άτομο είναι όρος ζωής και θανάτου. Ο οργασμός συχνά αποκαλείται μικρός θάνατος γιατί είναι μια παράδοση στις πρωταρχικές ενέργειες.

Η συγχώνευση με τον άλλον στη σεξουαλική πράξη, μας μεταμορφώνει, και είναι μια απελευθέρωση της ενέργειας στο επίκεντρο της ψυχής μας. Στον 8ο Οίκο θα βρείτε διορατικότητα για το πώς μπορείτε να πάτε στα άκρα έναν έρωτα.

Όμως αυτός ο σημαντικότατος Οίκος ασχολείται επίσης με άλλα είδη που συγχωνεύονται, που παράγουν κόμπους καρμικούς όπως είναι τα οικονομικά. Μπορείτε να ανακαλύψετε μέσω της συναστρίας πώς ο πλούτος ενός συντρόφου προσθέτει ή υπονομεύει τους δικούς σας πόρους.

Κάποια θέματα όπως η κληρονομιά περιουσίας ή χρημάτων, ανάγονται στον 8ο Οίκο.

Παραδοσιακά, το οικονομικό χρέος έχει μια σχέση και με τον θάνατο και με τον έρωτα. Ταυτόχρονα ο 8ος Οίκος σχετίζεται με τον αποκρυφισμό, με την τάση μας για μαγικές τέχνες, για έρευνες στην Το επικίνδυνο και άγνωστο ασυνείδητο παίζει μεγάλο ρόλο εδώ, στον όγδοο οίκο, και μπορεί να φέρει διαμάχες για την εξουσία με τους άλλους.

Είναι η σφαίρα της ζωής που χρειάζεται θάρρος, ενώ παράγει ανασφάλεια. Αντιφατικό οπωσδήποτε, αλλά πολύ υπαρκτό θέμα αυτή η έξαρση θάρρους και ανασφάλειας. Οι προσωπικοί δαίμονες που κατοικούν εδώ τρέφονται από τις φοβίες μας και ζητάνε λύτρωση μέσα από τον έρωτα στην καλύτερη περίπτωση, ή σε πράξεις εκτός ορίων αν υπάρχουν πλανήτες με δυσμενείς όψεις στον 8ο Οίκο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!