Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)


Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση.

Συνδέει τον κρυφό και τον φανερό κόσμο, και αν χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας συνειδητά είναι ο δρόμος μας για την πνευματική μας ικανοποίηση.

Αν καταλάβουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να κατανοηθεί, τόσο πιο διαθέσιμη θα είναι για να την χρησιμοποιήσουμε.

Η θέση του Ήλιου στους Οίκους αποκαλύπτει το φόντο της ζωής μας. Υπάρχει μία γενική σύγχυση για το νόημα και τη λειτουργία των Οίκων.

Ο Οίκος στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος μας λέει περισσότερα για το σκοπό της ηλιακής ενέργειας και προσδιορίζει το γενικό φόντο της ζωής. Ο Ήλιος στον πρώτο Οίκο σημαίνει μια ζωή δημιουργίας μιας ταυτότητας σύμφωνα με μία ανώτερη αποστολή.

Η ενέργεια του Ήλιου στον 12ο Οίκο δημιουργεί μια ζωή για να πεθαίνει και να αναγεννιέται ξανά και ξανά, φτάνοντας συνέχεια πιο κοντά στη σημασία της αλήθεια. Ο Ήλιος στον 9ο Οίκο σηματοδοτεί έναν σκοπό που πρέπει να εξερευνηθεί.

Ο Ήλιος στον δεύτερο Οίκο αποκαλύπτει τι σημαίνει πραγματικά η ιδιοκτησία.

Η θέση του Ήλιου στους Οίκους, συχνά αγνοείται, αλλά είναι απόλυτα απαραίτητη για μια ερμηνεία. Και πάλι, ο Οίκος αποκαλύπτει τη φύση των πιο σημαντικών εμπειριών της ζωής.

Φανταστείτε τον Ήλιο στον Κριό, με την δημιουργική του παρορμητικότητα, τοποθετημένο στον σκεπτικό 12ο Οίκο.

Όχι ιδιαίτερα ταιριαστός συνδυασμός, χωρίς παρεξήγηση.

Πόσο διαφορετικές θα είναι οι καταστάσεις της ζωής ενός Κριού όταν ο Ήλιος είναι σε έναν πιο συμβατό και περιπετειώδη Οίκο όπως στον 9ο;

Η θέση του ήλιου είναι ιδιαίτερα σημαντική σε ένα χάρτη, καθώς είναι ένα άμεσο και συγκεκριμένο κανάλι για την ηλιακή ενέργεια. Αν αγνοηθεί δεν θα υπάρξει κανενός είδους ικανοποίηση στη ζωή.

Η θέση του Ήλιου είναι ικανή να γεμίσει με ηλιακή ενέργεια και είναι ο τομέας που χρειάζεται ανάπτυξη. Η θέση του Ήλιου συνήθως αποτελεί ένα ξεκάθαρο μονοπάτι προς τη καρδιά.

Οι όψεις του Ήλιου είναι περισσότερο περίπλοκες από όσο νομίζουμε. Και πάλι, χάρη στην φύση του ηλιακού φωτός, η μόνη αληθινά παραγωγική μας πρόσβαση στον Ήλιο είναι μέσα των πλανητών (και των Οίκων).

Ο Ήλιος φωτίζει και επηρεάζει όλους τους πλανήτες μίας όψης, αλλά είναι δύσκολο να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτή την ενέργεια χωρίς διαύγεια ειδικά στις δύσκολες όψεις.

Αν ο Ήλιος μου σχηματίζει όψη με την Αφροδίτη στον 10ο Οίκο μου τότε η αγάπη μου για την τέχνη/ομορφιά/δικαιοσύνη/σχέση είναι μια δημιουργική δύναμη και θα πρέπει να εστιάσει πάνω στον εξωτερικό κόσμο –η σωστά συντονισμένη και επικεντρωμένη ηλιακή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τεράστιο όφελος.

Μερικές φορές ο Ήλιος συνεργάζεται δύσκολα με τους εξωτερικούς πλανήτες.

Η ηλιακή ενέργεια που περνά μέσα από τους εξωτερικούς πλανήτες μπορεί να δημιουργήσει αναπάντεχες εμπειρίες για το άτομο με ελάχιστους τρόπους για να επιλύσει τη κατάσταση.

Ανάλογα με τα επίπεδα της επίγνωσης, αυτές οι εμπειρίες συχνά γίνονται απαραίτητες ή θεμέλιες για την ανάπτυξη της ψυχής, όσο δύσκολες και αν είναι. Οι όψεις και οι πρόοδοι προς τους εξωτερικούς πλανήτες αντανακλούνται πάντα πίσω στον Ήλιο.

Συνήθως, ύστερα από αρκετές εμπειρίες που σχετίζονται με τους εξωτερικούς πλανήτες, αποκτάμε ισχυρές γνώσεις και δαμάζουμε την δύναμη του Ήλιου.

Συνήθως δεν δίνουμε προσοχή σε αυτά που κάνει ο Ήλιος.

Όπως η Σελήνη, κινείται πολύ γρήγορα για να ασχοληθούμε μαζί του. Αλλά αν παρατηρήσετε τις κινήσεις του Ήλιου μέσα στον χάρτη, θα εντυπωσιαστείτε από αυτά που θα ανακαλύψετε.

Αν παρατηρήσετε κάθε όψη, κάθε σημείο ή κάθε γωνία, ο Ήλιος θα αποκαλύψει το μυστικό του. Ξαφνικά θα βγάζει νόημα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η θέση και η κίνηση του προοδευμένου Ήλιου είναι ακόμα πιο δυνατή, ένα θέμα πάρα πολύ δύσκολο να αναλυθεί.

Αλλά αν ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την δημιουργική ενέργεια πίσω από τις ζωές μας, τότε ο προοδευμένος Ήλιος μας δείχνει που εστιάζει αυτή η ενέργεια τη κάθε στιγμή.

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος δημιουργεί όψεις στο χάρτη, ειδικά άσχημες όψεις, συχνά συνοδεύονται από μεγάλα γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή μας.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα και άλλες όψεις που χρειάζονται προσοχή, αλλά η πρόοδος του Ήλιου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Καμία όψη του Ήλιου δεν πρέπει να περνά απαρατήρητη.

Σημαντικές στιγμές του προοδευμένου Ήλιου είναι όταν αλλάζει ζώδιο ή Οίκο.

Η συνηθισμένη μέτρηση της προόδου μπορεί να ισχύει για τους πλανήτες, αλλά η επιρροή του Ήλιου έρχεται νωρίτερα και μένει περισσότερο.

Ο προοδευμένος Ήλιος κινείται περίπου μία μοίρα το χρόνο, μένοντας έτσι για τρία χρόνια σε κάθε ζώδιο. Η διέλευσή του είναι μία σημαντική φάση της ζωής.

Καθώς κινείται στις τελευταίες μοίρες του κάθε ζωδίου, ολοκληρώνει τις μισοτελειωμένες δουλειές και κοιτά προς το μέλλον.

Υπάρχει μία ιδιαίτερα δυνατή αλλαγή ενέργειας ή συγκέντρωσης που το άτομο δυσκολεύεται να προσδιορίσει.

Έχει αλλάξει, αλλά δεν ξέρει πως ή γιατί. Θα προσπαθήσει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά από εδώ και πέρα.

Κατά κάποιο τρόπο, η ενέργεια της προοδευμένης Σελήνης , είναι ένα νέο ξεκίνημα, και γεμάτη με όλων των ειδών τους κινδύνους.

Ο Ήλιος ξέρει τι κάνει, αλλά οι παλιές μας σεληνιακές συνήθειες μπορούν να μας τραβήξουν προς τα κάτω μέχρι να βρούμε ένα νέο δρόμο.

Καθώς ο Ήλιος προοδεύει μέσα από ένα ζώδιο και δημιουργεί νέες όψεις, βρίσκουμε νέους δρόμους για την ενέργειά του.

Μας φωτίζει με νέο τρόπο και καινούριες περιπέτειες.

Η κατανόηση της ενέργειας του Ήλιου μπορεί να μας παράσχει τις οδηγίες και την ενέργεια για να έχουμε μία ζωή γεμάτη νόημα.

Υπάρχει μία παράδοση στον διαλογισμό που μας λέει πως όλοι έχουμε έναν παρατηρητή μέσα μας, μία ανώτερη μορφή του εαυτού μας, που ξέρει και κατανοεί τα πάντα και μας ψιθυρίζει κατευθύνοντάς μας.

Είναι ο Ήλιος που μας μιλά. Αν ακολουθήσουμε μερικές από τις παροτρύνσεις του, θα καταλήξουμε ολοκληρωμένοι και σε μέρη που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας

In category Πλανήτες

Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη π ...

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, Υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Δίας: Η κοσμική μας ύπαρξη

In category Πλανήτες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στην αστρολογία είναι η εύνοια του Δία. Οπ ...

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

In category Πλανήτες

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη ...

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

In category Πλανήτες

Υπάρχου κάποιοι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια καθόλου. Είναι ο Ερμής η  χαμηλό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!