Αστρολογική Κάρτα Ταρώ

Αστρολογική

Κάρτα Ταρώ

Το Αστέρι

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Μια πολύ όμορφη κάρτα, το Αστέρι, μας μιλάει για μια νέα εποχή στον οικονομικό και επαγγελματικό σου δρόμο. Το Αστέρι συνδέεται με το ζώδιο του Υδροχόου. Άτομα που ανήκουν στους αστερισμούς του Υδροχόου, του Λέοντα, του Σκορπιού, του Ταύρου, του Ζυγού και των Διδύμων είναι εξαιρετικοί συνεργάτες για σένα αυτόν τον καιρό. Τυχεροί σου αριθμοί είναι το 2, το 11, το 17 και το 20. Έχεις πολύ μεγάλη εύνοια αν εργάζεσαι σε χώρους που σχετίζονται με την τεχνολογία, αλλά ακόμα μεγαλύτερη αν εργάζεσαι για έναν ανώτερο σκοπό, αν για παράδειγμα είσαι εθελοντής που δρα σε κοινωνικούς χώρους, ή σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Συνδυάζεις αυτήν την στιγμή ένα πρωτοποριακό πνεύμα, μια διάθεση για όραμα και πρωτοτυπία με ένα δυνατό αίσθημα αγάπης προς όλους. Δυνατό σου χαρτί είναι ο ευρύτερος φιλικός σου κύκλος, οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι φιλικά μπορεί να γίνουν και πολύ καλοί σου συνεργάτες ή να σε βοηθήσουν να επιτύχεις οικονομικά και επαγγελματικά. Έχεις σταθερό το βλέμμα σου στο μέλλον και δεν αποκλείεται να έχεις κάποια πολύ καλή ιδέα επιχειρηματικού τύπου που να σου ανοίξει τον δρόμο της επιτυχίας.

Ερωτικά

Το Αστέρι είναι μια πολύ φωτεινή και αισιόδοξη κάρτα για τον ερωτικό σου τομέα. Σχετίζεται με το ζώδιο του Υδροχόου και σηματοδοτεί μια περίοδο ελευθερίας και πρωτοτυπίας στον έρωτα. Σε έλκουν άτομα που ανήκουν στους αστερισμούς του Υδροχόου, του Λέοντα, του Σκορπιού, του Ταύρου, του Ζυγού και των Διδύμων. Θέλεις να γνωρίσεις τα πάντα τον έρωτα, έχεις μια διάθεση για άγριο φλερτ! Σε έλκουν πνευματώδεις άνθρωποι που ξέρουν να παίζουν ψυχολογικά παιχνίδια κατά κάποιον τρόπο. Σημαντικές συναντήσεις μπορεί να γίνουν σε παράξενα μέρη, μιας και η διάθεσή σου για πρωτότυπες ερωτικές συνθήκες δεν έχει όριο! Ταυτόχρονα σε έλκουν άνθρωποι που έχουν σταθερό ανθρωπιστικό πνεύμα, που αγαπούν τους άλλους ανθρώπους και νοιάζονται για το γενικό καλό. Δεν αποκλείεται να έχεις μια σχέση με κάποιον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι κάποια εθελοντική δραστηριότητα, κάποιον κοινό και ευγενικό σκοπό.

Psychic Readings

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!