Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε με την στήριξη της Πανσελήνου να δείτε πιο ήρεμα τα πράγματα, σε σχέση με μία επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Πρόκειται να καταλάβετε, υπό το φως της Πανσελήνου, πως πολλά από τα άγχη σας σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό θα σας χαλαρώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που έχουμε σήμερα συμβαίνει στις 11ο και 40΄ του ζωδίου σας. Είναι η στιγμή για εσάς να βρείτε το πού βλέπετε αντιφάσεις σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας σε Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί αν σας βοηθήσει\ σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, έτσι ώστε τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, έπειτα από συζητήσεις με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πρόκειται να βγάλει προς τα με την πολύ αρνητική πλευρά του εαυτού σας. Όμως, το πανσεληνόφως μπορεί να σας στηρίξει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Πανσέληνος χαλαρώνει την ψυχή σας. μείνετε σε αυτό, διότι από σήμερα αρχίζετε να επηρεάζεστε από την  αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη, προβλέπεται μεγάλη σκέψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Ποιος δεν λατρεύει την Πανσέληνο; Εσείς τώρα καταφέρνετε αρμονικά να λύσετε διαφορές του ερωτικού σας παρελθόντος και να κοιτάξετε μπροστά. Να έχετε θάρρος και δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Οι σημερινές όψεις θα σας επηρεάσουν έντονα. Βρίσκεστε σε θέση να χαλάσετε καταστάσεις, μέσα από εντάσεις. Επιλέξτε όμως να ακολουθήσετε την ερωτική Πανσέληνο, που σας καλεί στην απλότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα φέρει σταδιακά κάποια μελαγχολία και νοσταλγία ίσως του παρελθόντος, ερωτικά. Στραφείτε όμως τώρα στην χαλαρότητα της Πανσελήνου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Αν και παραμένετε λογικοί, ακόμα και σε σχέση με τον ευαίσθητο τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος, καταφέρνετε παρόλα αυτά να ευνοηθείτε από την επιρροή τη Πανσελήνου και να είστε πιο χαλαροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Αν καταφέρετε να διώξετε την ένταση από μέσα σας, χωρίς βέβαια να την καταπιέσετε, τότε θα δεχθείτε την ευνοϊκή επιρροή της δυνατής Πανσελήνου, στους Διδύμους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Πανσέληνος σας στηρίζει να έχετε ρομαντισμό όπως και το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Όμως, το τετράγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...