Το αστρολογικό δελτίο από 5-12 Μαίου Μάθε τα πάντα για τις επόμενες ημέρες!

Oroskopos.tv


Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Οικογενειακές στιγμές, ξεκούραση αλλά και νέα ξεκινήματα μας υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα όπου μπορούμε να βάλουμε τα σχέδια μας σε σταθερές βάσεις και να κινηθούμε δυναμικά.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας, με την θετική συμμετοχή του Κρόνου από τους Ιχθύς, μας υπόσχεται σταθερότητα, ενώ η παρουσία του Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα δώσει ένα δυναμικό τόνο στην εβδομάδα, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού που πραγματοποιήθηκε στις 25/03/2024.

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σε σταθερές βάσεις, υπόσχεται αυτή η εβδομάδα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).
Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς)

Ενώ σε δυναμικές αποφάσεις θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

  • Την Κυριακή του Πάσχα 05/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, είναι πιθανό να παρασύρει σε έντονες συζητήσεις αλλά και παρορμητικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Την Δευτέρα 06/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα ευνοεί και τις μετακινήσεις.

 

  • Την Τρίτη 07/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να δουν τα πράγματα γύρω τους στην πραγματική τους διάσταση και να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον, μετά από ώριμη σκέψη, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα, προς τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Τετάρτη 08/05 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα γίνουν με σταθερά βήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Την Πέμπτη 09/05 η παρουσίας της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να βρουν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν, ενισχύοντας παράλληλα τα ψυχικά αποθέματα των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

 

  • Την Παρασκευή 10/05 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς , θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και απόμακρους με τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

  • Το Σάββατο 11/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους και να παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

 

  • Ενώ την Κυριακή 12/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουρα για τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς και επιβραβεύει όσους κάνουν σωστά μελετημένες κινήσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και εύχομαι το Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές μας!!

Καλό Πάσχα σε όλους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!